Astrolojist

TARTIŞMALAR SERTLEŞİYOR

Bu haftanın dolunayı devam eden mücadeleleri ateşleyecek ve tartışmaları sertleştirebilecek. Bu dolunay 2015’e kadar sürecek olan Uranüs-Pluto çekişmesini de harekete geçirecek. Kitleleri ayağa kaldıran Uranüs-Pluto çekişmesine bu defa kavgacı Mars da karışacak ve alev almaya hazır bir ortam oluşacak. Koruyucu gezegen Jüpiter ise bu sert dolunaya olumlu bir açı yapacak ve zorlukların üstesinden gelmemize yardımcı olacak.

28 Eylül-4 Ekim arasında doğan Teraziler, 26 Mart-1 Nisan arasında doğan Koçlar, 27 Haziran-3 Temmuz arasında doğan Yengeçler, 27 Aralık-2 Ocak arasında doğan Oğlaklar dolunayla hızlı gelişmeler yaşayabilir. 3 Kasım ve birkaç gün yakınlarında doğan Akrepler, Satürn’ün getirdiği sorumluluk ve kısıtlamalarla zorlanacak. 1-2 Haziran doğumlu İkizler ise kötü görünen olaylar bile uzun vadede çok daha iyi koşullar getirecek.

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Burcunuzdaki gezegen birikimi, güçlü bir enerjiyle dolmanıza neden oluyor. Yoğun bir hafta geçireceksiniz. Çarşamba günü oluşan dolunay, partneriniz ve birebir ilişkide bulunduğunuz diğer insanlardan aşırı duygusal tepkiler görmenize neden olabilir. Patlamaya hazır bir bomba gibi dolaşabilir, kısıtlanma ve zorlanmaya şiddetle karşılık verebilirsiniz. Duygularınızı ve öfkenizi kontrol etmeli ve ani kararlardan kaçınmalısınız. İşinizde baskı altında olabilirsiniz. Üzerinizde ağırlığı olan bir otorite figürü sizi çok zorlayacak. Yakın akrabalarınız size çok büyük destek olacak.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bu hafta bir proje veya işi teslim etmek üzere olabilir ve günlük işlerden dolayı epey yorulabilirsiniz. İşin yanı sıra perde arkasında oynanan oyunlar ve entrikalar da sizi yoracak. Politik davranmanız ve mücadelenizi belli etmeden yapmanız gerekecek. Alternatif olarak sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir, doktor ve hastane ziyaretleri yapabilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir sorun olursa kısa sürede çözümlenecek. Aynı anda yurtdışı, mahkeme, eğitim veya medya bağlantılı bir konu da sizi zorlayacak ve bu konu yüzünden kişilik çatışmaları yaşayacaksınız. Maddi konularda zorlanmayacaksınız.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bu haftanın sert dolunayı ve zorlu etkileşimleri herkesi yıpratacak ama siz burcunuzda bulunan Jüpiter’in koruyucu kalkanları sayesinde farklı bir pozisyonda olacaksınız. Başta kötü gibi görünen gelişmeler bile uzun vadede sizin yararınıza olacak. Çarşamba akşamı oluşan dolunay aşk hayatınızı ve çocuklarla ilişkinizi mercek altına alacak ve durumunuzu net olarak görebileceksiniz. Arkadaşlarınızın sorunları olabilir. Ayrıca büyük bir ödeme ya da kredi, borç, miras, nafaka, vergi, sigorta, tazminat gibi bir meseleden dolayı zorlanabilirsiniz. Kendi işinizi yapıyorsanız maddi bir kriz yaşayabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Hafta ortasında eve ait bir mesele ile ilgilenmeniz gerekecek. Ev yerine babanızla olan ilişkiniz veya onunla ilgili bir konuya öncelik verebilirsiniz. Bu konu her ne ise duygusal bir boyutu olacak. Aynı anda işinizde de mücadele edecek ve yorulacaksınız. İşinizde son iki senenin en mücadeleli dönemini yaşıyorsunuz. Sürprizler, beklenmedik inişler ve aynı zamanda büyük çıkışlar sizi bekliyor. Ancak eşiniz, ortağınız ya da avukat veya ajans gibi sizi temsil eden biri ile büyük bir güç savaşı içinde olabilirsiniz ama karşı taraf sizden çok daha güçlü bir konumda. Gizlice destek alacaksınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bu haftanın dolunayı yolda olmanıza veya yoldan gelen misafirleri ağırlamanıza, bol haber almanıza neden olabilir ve yakın akrabalarınızı ön plana çıkarabilir. Bir anda ortaya çıkan mesele yine fazla uzamadan bir anda neticelenebilir. Eşinizin akrabaları veya sizin daha uzak akrabalarınızla aranızda ufak bir kriz yaşanması da mümkün. Bu duygusal dönemi atlattıktan sonra serinkanlılıkla sorunları daha kolay halledebilirsiniz. Diğer yanda iş ortamınızda adil olmayan koşullar ve sizinle aynı seviyede ama sizden daha güçlü bir kişiyle aranızda sorunlar olabilir. Arkadaş ve grupların büyük yardımı olacak.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Son zamanlarda ortak maddi konularla ilgili yaşadığınız sıkıntılar hafta ortasındaki dolunayla birlikte zirveye çıkabilir. Bu sert dolunayda yüklü bir ödeme yapmanız gerekebilir. Toplu miktarda para alışverişi gerçekleşecek. Köşeye sıkıştığınızı hissedebilirsiniz ama neyse ki konular uzamadan kısa bir sürede neticelenecek. Ödemeleriniz yüksek olabilir ama aynı zamanda büyük miktarda paralar kazanmanız da mümkün zira darlık ve bolluk dönemleri arka arkaya gelecek. Kariyerinizde büyük bir başarının ardından aylık gelirinizi artırabilirsiniz. Hamilelik veya çocukla ilgili bir konu da sizi zorlayabilir.

   

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Hafta ortasında burcunuzda oluşan dolunay önemli bir meselenin neticelenmesine ve duygusal anlar yaşamanıza neden olabilir. Bu dolunay senenin en gerilimli dolunaylarından biri olduğundan sert tartışmaların ortasında yer alabilirsiniz. Özellikle 29 Eylül-4 Ekim arasında doğanlar bu dolunayı direkt olarak hissedecek. Partneriniz yani eşiniz, ortağınız veya birebir ilişkiniz olan diğer insanlar beklemediğiniz tepkiler gösterebilir. Eve ait konular ya da babanız üzerinizde büyük baskı oluşturacak. Yurtdışı, mahkeme, eğitim, medya bağlantılı bir konuda veya yabancılardan yardım alabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Çarşamba günü oluşan dolunay bazı gizli kapaklı meselelerin açığa çıkmasına neden olabilir. Ani ve hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş yerinizde gerilimli bir ortam, çalışma arkadaşlarınızla ilişkinizde sorunlar, iş programınızda ani değişiklikler olabilir. Önemli meseleleri konuşmak için bu gerilimli dönemin sona ermesini bekleyebilirsiniz. Alternatif olarak sağlıkla ilgili meseleler ve hastane, hapishane gibi kapalı kalınan kurumları ziyaret etmeniz gündeme gelebilir. Yakın akrabalar ve eğitimle bağlantılı bir konu sizi sıkıştırırken ortak gelirlerden dolayı rahatlayabilir ve para alabilirsiniz.

 

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Kalabalık bir ortama katılmanız söz konusu olabilir ama bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Sosyal bir aktivite, davet ya da iş için katılacağınız bir fuar ya da seminer olabilir. Bu aktivitenin maliyeti sizi biraz zorlayacak. Zaten maddi konularda yaşadığınız güç savaşları hafta ortasındaki dolunayla beraber alevlenecek. Sevgiliniz, çocuklar, kumar gibi spekülatif oyunlar veya sanatsal bir projeniz nedeniyle gergin anlar yaşayabilir ve meselelere çok duygusal yaklaşabilirsiniz. Diğer yanda evlilik gibi uzun süreli ilişkiniz veya iş ortağınız size destek olacak ve en büyük fırsatlar onun aracılığıyla gelecek.

 

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Kariyerinizde önemli bir mesele hafta ortasındaki sert dolunayla beraber zirveye çıkacak. Gelişmelerin ne yönde olacağı sizin çalışmalarınıza bağlı olduğundan bunu en iyi siz bilebilirsiniz ancak bu dolunay yine de sürprizlerle dolu olacak. Ev hayatınız ve babanızla ilgili meselelerde ani ve hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. 28 Aralık-2 Ocak arasında doğanlar farkına varmadan çevrelerine baskı kurabilir ve her alanda çok ısrarcı davranabilir. Bu ısrarcı tutum beklemediğiniz anda ve nitelikte büyük tepkilere neden olabilir. Sakin olmalı ve alev almaya hazır ortamlardan uzak durmalısınız.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Aşkta yaza kadar en avantajlı burç sizsiniz. Aynı zamanda hamilelik ve çocuklarla ilgili konular da en şanslı olduğunuz alanlardan. Ancak eğitim, seyahat, iletişim kökenli projeler ve yakın akrabalarınızla ilgili meselelerde zorlanabileceksiniz. Çarşamba günü oluşan dolunay akrabalarınızla aranızda bastırılan bir sorunun aniden yüzeye çıkmasına neden olabilir. Belki de ilişkiniz iyi olacak ama onun hayatındaki bir soruna odaklanacaksınız. Bilmediğiniz unsurlar, perde arkasında oynanan oyunlar sizi epey zorlayacak. Seyahate çıkarsanız aynı şekilde beklenmedik sorunlara karşı dikkatli olmalısınız.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Maddi konularda yaşadığınız sıkıntılar çarşamba günü yaşanan dolunayla beraber kritik bir noktaya gelecek. Yüklü bir ödeme, borç, vergi, kredi gibi bir para meselesinde beklemediğiniz unsurlar devreye girebilir. Bu mesele her ne ise kriz gibi ortaya çıkacak ama aynı hızla çözümlenecek. Kendi işiniz varsa gelir kaynaklarınız köklü değişiyor. Ayrıca arkadaş ve gruplar nedeniyle baskı hissedebilir ve zorlanabilirsiniz. En avantajlı olduğunuz alan ise ev, mülk ve babanızla ilgili konular. Mülkten kazançlı çıkabilirsiniz ya da babanız size destek olabilir. Yaza kadar daha büyük bir eve taşınabilirsiniz.