Astrolojist

KOÇLAR VE OĞLAKLAR ARASINDA ÇEKİŞME VAR

Geçen haftaya göre daha sakin bir hafta geçirebiliriz. Güç savaşları yine devam edecek ama aynı şiddette olmayacak. Yenilikçi Koçlar ile gelenekçi Oğlaklar arasındaki çekişme, zaman zaman koşulları zorlasa da dinamik bir atmosfer oluşacak.

Koç burcundaki gezegen aktivitesi Koçlara üstünlük vermeye devam ediyor. İkizler burcu ise şanslı Jüpiter’in varlığı ile ön plana çıkacak. İkizler son 12 yılın en şanslı döneminde. Özellikle 2 Haziran ve birkaç gün yakınlarında doğanlar bugün ve hafta başında hoş fırsatlarla karşılaşabilir. Jüpiter, 1 Nisan doğumlu Koçlara da uğur getirecek. Ancak Jüpiter’in şansını oyalanmadan iyi değerlendirmek gerek.

Önümüzdeki hafta sonunda Venüs ile Mars’ın buluşması fevri duygulara neden olacak. Özellikle 8-9 Nisan doğumlu Koçlar aşkta hızlı davranabilir. 6-7 Nisan doğumlu Koçlar ise neredeyse tüm sene aşkta macera ve tutku dolu duygulara sahip olacak.

Diğer yanda ay küçülme fazında olduğundan yeni girişimlerimizi desteklemiyor. Eldeki işleri ve eski meseleleri toparlama zamanı.

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Burcunuzdaki gezegen birikiminden ortaya çıkan yoğun enerji sizi desteklemeye devam ediyor. Ancak kurallara, kalıplara özellikle de otorite figürlerine isyan etme ve fevri davranma eğilimindesiniz. Kariyerinizde kişilik savaşları devam edecek ve büyük bir baskı hissedeceksiniz. Kısa seyahatler ise çok olumlu. Hoşunuza giden biri ile tanışabilirsiniz, sevgiliniz varsa geziniz çok romantik geçebilir. İş için giderseniz başarı ile dönebilirsiniz. Yakın akrabalardan da iyi haberler gelebilir. Sevgilinizle romantik yazışmalar yapabilir, macera ve tutku dolu bir ilişki yaşayabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bu dönemde gizli işler, planlar ve görüşmeler yapabilirsiniz. İlişkinizi bile gizli yaşama ve duygularınızı göstermeme eğilimindesiniz. Aslında sizin yapınıza pek uymayan ani sayılabilecek bir ilişki yaşayabilirsiniz. Ayrıca bu süreçte çevreden izole olabilir ve her türlü işinizi tek başınıza yapmak isteyebilirsiniz. Yurtdışı, mahkeme, medya veya üniversite bağlantılı bir konu izole olup çalışmanıza neden olabilir. Bu konu her ne ise sizi epey zorlayacak ve baskın karakterli biriyle güç savaşı yaşayabileceksiniz. Parayla ilgili olumlu gelişmeler olabilir. Gizli bir kaynaktan destek alabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Son iki senenin en parlak dönemindesiniz. Temmuz ayına dek sürecek bu dönemde hayatınızın fırsatları karşınıza çıkabilir ama tetikte olmalı ve hiç oyalanmamalısınız. Bu hafta özellikle 2 Haziran ve birkaç gün yakınlarında doğanlar en doğru zaman ve yerde olduğunu fark edecek. Büyük bir hayalinize yaklaşabilir ve cesur adımlar atabilirsiniz. Aynı zamanda arkadaş ve gruplardan büyük destek alabilirsiniz. Arkadaşlarınız macera duygunuzu harekete geçirecek ve zevkli ortamlar hazırlayacak. Ancak ortak maddi konulardan dolayı zorlanabilir ve baskı hissedebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Kariyer hırsları, liderlik ve diğer sorumluluklar ön plana geçmiş durumda. Mücadele dolu günler geçiriyor ve aynı anda birkaç önemli konuyla uğraşıyorsunuz. İşinizde başarılı olabilirsiniz. Ancak partneriniz, ortağınız veya sizi temsil eden uzmanlar kendi fikirlerinde ısrarcı davranıp sizi bir anlamda manipule edecek. Karşı taraf yüzünden istemediğiniz şekilde davranmak zorunda kalabilirsiniz ve haksız bir durum olabilir. Üst düzey bir yönetici ya da aile büyüğü gibi otorite figürleri de sizi harekete zorlayacak ama aynı zamanda sizi takdir edecek ve ayrıcalık sağlayacak.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İş ortamınızda açıkça ortaya çıkmayan ama sizi epey zorlayan güç savaşları yaşanabilir. Yaptığınız iş kadar ofis politikalarıyla da uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Sizinle uğraşan kişi veya kişiler aslında sizinle aynı pozisyonda ama bir şekilde daha güçlü. Diğer tarafta yurtdışı, eğitim, mahkeme gibi bir alan da ön plana çıkmış durumda. Bu konu her ne ise iyi durumdasınız ve arzu ettiğiniz sonuçlara çok yakınsınız. Aynı zamanda aşk ve romantizm veya çocuklar da bu konuyla bağlantılı. Yurtdışı seyahati planlarınız, yurtdışında okuyan bir çocuğunuz ya da orada yaşayan bir sevgiliniz olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Ortak maddi konulardaki mücadeleniz devam ediyor ama geçen hafta yaşadığınız krizden sonra koşullar giderek rahatlayacak. Başkalarına bağımlı olduğunuz maddi koşullar sizi ne kadar sıkıştırsa da iş hayatınızda temmuz ayına kadar son 12 yılın en başarılı dönemini yaşayacaksınız. Kariyer başarınız maaşınıza yansımayacak ama toplu miktarda paralar almanıza neden olacak. Elinize geçecek olan parayı iyi değerlendirmelisiniz zira maddi konularda istikrarlı bir gidiş olmayabilir. Önümüzdeki yıllarda darlık ve bolluk dönemleri arka arkaya gelecek ve genelde sürprizler yaşayacaksınız.

 

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Hayatınızın birkaç alanında birden sıkıştırılmaya devam ediyorsunuz. Eve ait bir konu veya babanız gibi bir otorite figürü üzerinizde baskı oluşturacak. Ortağınız veya partneriniz de kendi isteklerinde diretiyor ve ödün vermek zorunda kalıyorsunuz. Belki de partnerinizle anne ya da babanızın anlaşamaması sizi zorlayacak. Partneriniz sizi eleştirse bile önümüzdeki hafta sonunda çok tutkulu ve romantik anlar geçirebilirsiniz. Diğer yanda yurtdışı, medya, üniversite veya mahkemelerle bağlantılı bir konuda iyi haberler alabilirsiniz. Aşk ve romantizm bu alanlarda sizi bulabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Yoğunluk geçtiğimiz hafta olduğu kadar sizi yormayacak ama bir süre daha bu tempo devam edecek. İş yerinde sağlıkla ilgili meselelerle uğraşabilirsiniz. Her durumda akrabalarınız bu konuda size baskı yapacak ve onları ikna etmeye çalışacaksınız. Yıpratıcı bir çekişme olabilir. İş ortamınızda ise zaman zaman gergin bir ortam olsa da ilişkileri rahatlatmanın yolunu bulacaksınız. İş yerinde romantizm yaşamanız da mümkün. Bu hafta parayla ilgili sevineceğiniz gelişmeler olabilir. Bu para maaşınız dışında örneğin banka kredisi, hisse, komisyon, telif, borç olarak elinize geçecek.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Aşk, çocuklar, eğlence ve parayla ilgili zorluklar bu hafta yine ön planda. Önümüzdeki hafta sonunda ise ilişkiniz hem romantik, hem de tutkulu anlar getirecek. Maddi konularda sizi etkileyen güç savaşları ve yaptırım içindesiniz. Sizden daha büyük bir güçle karşı karşıyasınız. En sevineceğiniz alan ise partnerinizle ilgili. Evlenme, nişanlanma veya ortaklık kurma düşüncelerinizi temmuza kadar gerçekleştirebilir ya da ciddi adımlar atabilirsiniz. Bu dönemde tanışıtığınız kişilerin hayatınızda önemli rolleri olacak. Partneriniz varsa onunla ilgili güzel haberler alabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Pek çok Oğlak özellikle de 2 Ocak yakınlarında doğanlar kabuk değiştirme sürecinde. Eski alışkanlıkları geride bırakacak, yeniden bambaşka biçimde var olacaksınız. Ancak bir taraftan eski kalıpları bırakmak istemiyor ve direniyorsunuz. Eve ait konulardaki yoğun hareket de devam ediyor. Ev aynı zamanda en romantik ortam olacak ve önümüzdeki hafta sonuna doğru evde olmaktan çok mutlu olacaksınız. İşle ilgili güzel haberler gelebilir. Kariyerinizde büyük bir gelişme olmasa bile elinizdeki işlerde hareket olacak ve bu olumlu durum eve ait planlarınıza da yansıyacak.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Hareketli temponuz bu hafta da devam edecek. Kısa yollar, haberler, yazışma ve yüzyüze görüşmelerle çok yoğun olabilirsiniz. Seyahatiniz iş için bile olsa eğlenmeye zaman ayıracak ve romantik anlar geçireceksiniz. Perde arkasında dönen işler ya da hastane, huzurevi gibi kapalı kalınan kurumlarla bağlantılı bir mesele hızınızı azaltacak ama tamamen engel olmayacak. Bu durum ya da gizli tuttuğunuz bir mesele sizi epey zorluyor. Aşkta ve çocuklarla ilgili meselelerde ise yüzünüz gülecek. Aşık olabilir, hamilelik haberi alabilir veya çocuğunuzla çok mutlu olabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Para durumlarındaki hareket, platonik bir aşkın duyguları ve arkadaşların baskısı bu hafta da sizi meşgul edecek. Arkadaşlarınız maddi bir konuda sizi etkiliyor. Para harcamanız, borç vermeniz, alışveriş veya yatırımlarınızda sizi yönlendirmeye çalışacak. Aranızdaki bu maddi konu her ne ise kişilik çatışmalarına dönüşebilir. Diğer yanda babanız, oturduğunuz ev, başka bir mülkle alakalı bir konudan dolayı kazançlı çıkabilirsiniz. Temmuz ayına kadar en büyük fırsatlar bu alanlarda olacak. Önümüzdeki hafta sonu ise fiziksel yakınlık ilişkinizde en önemli unsur olabilir.