Astrolojist

BU HAFTA ÖNCE ADIMINI AT!

Bu pazar bazıları için senenin en neşeli ve renkli günlerinden biri olabilir. Koçlar ve de özellikle 9 Nisan yakınlarında doğanların coşkulu, tutkulu ve duygusal yönleri açığa çıkıyor. Yay, Aslan ve İkizler de bu hoş etkileşimin tadını çıkaracaklar arasında. 

Çarşamba günü senenin en güçlü yeniaylarından biri doğuyor. Koç burcundaki bu yeniayda enerjik Mars’ın da aynı bölgede bulunması bir an önce harekete geçmek için motivasyon getirecek. “Önce adımını at, gerisini sonra düşünürsün” gibi bir yaklaşımla büyük projelere veya yeni bir ilişkiye başlayabiliriz. “Başlamak bitirmenin yarısı” dediklerine göre planlarımız için harekete geçmenin tam zamanı.

Diğer yanda cuma günü Akrep burcunun yöneticisi gerilemeye başlıyor. Pluto beş ay boyunca 20 Nisan’a kadar gerilerken enerjisi düşük olacak ve Akrepleri her zamanki gibi desteklemeyecek. Akrepler bu süreçte önceden başlattıkları konularda daha başarılı olup hızlı yol alacak. 2 Ocak ve birkaç gün yakınlarında doğan Oğlaklar ise cuma günü önemli sayılabilecek gelişmeler yaşayabilir.

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Çekim gücünüz her zamankinden fazla ve aşkta ayrıcalıklısınız. Burcunuzda biriken gezegenler doping etkisi yaratıyor ve gücünüze güç katıyor. Çarşamba günü bir de yeniayınız doğuyor. Aklınızdaki herhangi bir fikri gerçekleştirmeye başlamak için senenin en iyi dönemlerinden birindesiniz. Fevri kararlar alma eğiliminde olmanıza rağmen yeniay tüm girişimlerinizde sizi destekleyecek. Başladıktan sonra aynı hevesle devam ederseniz çok başarılı olabilirsiniz. Maddi konularda ise sorumluluklarınız arttığından ortak maddi konularda istediğiniz gibi hareket edemeyeceksiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Mahremiyetinizi korumaya ve radara yakalanmadan hareket etmeye devam etmelisiniz. Gezegenlerin çoğunluğu yıldız haritanızın en gizli bölgesini harekete geçirdiğinden ayın sonunda doğum günü döneminiz gelene kadar gözlerden uzak olmalısınız. Bu gizlilik en çok sizi koruyacak. Çarşamba günü doğan yeniayın enerjisi bu durumu destekleyecek ve ayrıca psikolojik bir sorun veya zararlı alışkanlıklardan kurtulmanız için atacağınız adımların kalıcı olmasını sağlayacak. Yeniayın ardından gelen on gün içinde başlarsanız istediğiniz sonuçları almak daha kolay olacak.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bu pazar arkadaşlarınızla bir arada olabilir veya bir arkadaşınızın aracı olduğu bir kişiyle beraber romantik bir gün geçirebilirsiniz. Hızlı ve cazip bir ilişki başlayabilir. Çarşamba günü doğan yeniay büyük bir hayalinizi gerçekleştirmek için uygun koşulları getirebilir. Yeniayın hemen ardından girişimlerde bulunabilirsiniz. Yeniay arkadaş, grup ve dernek, kulüp gibi aktiviteleri de harekete geçirecek. Kendi işinizi yapıyorsanız gelirinizi artırmak için senenin en uygun dönemlerinden birindesiniz. İşler, yardımcılar veya sağlıkla ilgili bir konu ise sosyal aktivitelerinize engel olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Çarşamba doğan yeniay kariyerinizde yeni bir atılım veya iş görüşmeleri için senenin en güçlü zamanlarından birini başlatıyor. Yeniayın ilk 10 günü en iyi dönem olacak ve istediğiniz gibi harekete geçebileceksiniz. İş hayatında çok başarılı olabilir ve birkaç basamak yukarı çıkabilirsiniz. Cesaret ve başarı azminizin her zamankinden fazla olduğu bu avantajlı dönemi kaçırmayın. Otorite figürleri de sizin yanınızda. Aşk hayatınız veya çocuklarla ilgili meseleler ise kariyerinizde aniden ortaya çıkan gelişmelere müdahalenizi yavaşlatabilir ama tamamen engel olmayacak.

   

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün katılacağınız seminer, kurs veya eğitim amaçlı bir etkinlik çok zevkli geçebilir. Yurtdışı, seyahat, eğitim, mahkeme veya medya bağlantılı bir konu hayatınızın en hareketli alanı. Çarşamba günü doğan yeniay da bu alana iki hafta boyunca enerji verecek. Yeni bir girişimde bulunmak istiyorsanız yeniayın hemen ardından harekete geçebilirsiniz. Eve ait sorumluluklar sizi sıkıştıracak ve ani gelişmelere cevap vermenizi zorlaştıracak ama engel olmayacak. Eve ait konularda eylül ayına kadar olan dönemde daha önceden karşınıza çıkan meselelere daha rahat çözümler bulabileceksiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Ortak maddi konularda hareketli bir dönemdesiniz ve bu durum çarşamba günü doğan yeniayın enerjisiyle daha da önemli bir hale gelecek. Yüksek harcamalarınız, ödemeleriniz ve aynı zamanda beklediğiniz alacaklar olabilir. Ortaklık, evlilik gibi resmi bir birlikteliğin ardından mal veya para paylaşımı yapmaya başlayabilirsiniz. Mücadele edecek ama doğru başlangıçları yapabileceksiniz. Kredi, borç, vergi, nafaka, miras, telif, prim gibi bir kaynakla ilgili girişimde bulunacaksanız. Kardeşlerle ilgili beklenmedik bir ödeme çıkabilir. Para konuları yerine tıbbi bir işlem de gündeme gelebilir.

 

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Kalabalık bir gezegen topluluğu partnerlik evinize enerji veriyor ve işbirliklerini ön plana çıkarıyor. Çarşamba günü aynı bölgede bir de güçlü yeniay doğacak, ortaklık planlarınızı veya sizi temsil edecek bir uzmanla anlaşmanızı iki hafta boyunca destekleyecek. Terazi özgürlüğü sevmesine rağmen evlilik ve ortaklık burcudur. Bir başkasıyla beraber hareket ettiğinizde çok daha başarılı ve mutlu olacaksınız. Partnerinizle maddi konularda farklı görüşlerde olabilirsiniz ve sizi anlamayabilir. Maddi gerçekler sizi korkutabilir ve partnerinizin fevri davrandığını düşünebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Burcunuzdaki Satürn sorumluluklarınızı artırıyor ve hayaller kurmanıza engel oluyor. Her zamankinden daha gerçekçi olabilirsiniz. Bu gerçekçi bakış açınız işyerinizdeki yeniliklere şüpheci yaklaşmanıza neden olabilir. İş programınız ise iniş çıkışlar ve beklenmedik gelişmelerle dolu olacak ve çoğunlukla hızlı tepkiler vermenizi gerektirecek. Çarşamba günü doğan yeniayın enerjisi de yeni proje, görev veya müşteriler edinmeniz için senenin en uygun koşulllarından bazılarını getirecek. İşyerine sağlığınıza odaklanabilir, spor yapmak gibi önlemler almayı düşünebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Senenin en renkli dönemlerinden birindesiniz. Aşk hayatınız ve çocuklarla ilgili konularda sürprizler, motivasyon ve enerji dolusunuz. Yaratıcılığınız, kendinizi ifade beceriniz her zamankinden daha iyi olacak. Çarşamba günü doğan yeniay da yine ilişkiniz, hamilelik, çocuklar ve sanat gibi uğraşılarınıza tam iki hafta süreyle enerji verecek. Ancak aniden aşık olup çok hızlı ilerleme eğilimindesiniz. Yıldırım gibi başlayan aşklar aynı hızla sona erebilir, temkinli olmanızda yarar var. Maddi konularda yaşadığınız güç savaşları ve baskı eylül ayına kadar sürecek olan dönemde hafifleyecek.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bu pazar ev ortamları romantik olacak. Hafta boyunca evinizdeki hareket ya da kalabalık ortam tüm hızıyla devam edecek, çarşamba günü bu durumu güçlendirecek bir de yeniay oluşacak. Bu yeniay eve ait konularda harekete geçmeniz için bu senenin en uygun dönemlerinden biri. Taşınmak, ev satın almak, kiralamak gibi planlarınız veya babanızla ilgili bir konuda girişimde bulunmak için çarşamba gününden itibaren harekete geçebilirsiniz. Başka bir mülkle ilgili bir mesele ortaya çıkabilir. Diğer yanda bir arkadaşınızla aranızda açıkça ortaya çıkmayan bir çekişme olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Seyahat veya şehir içinde koşturmaca dolu günleriniz devam edecek. Yoğun bir trafik içindesiniz. Yakınlarınızla her zamankinden daha fazla görüşebilir ve onların meseleleyle ilgilenebilirsiniz. Eğer yola çıkarsanız seyahatleriniz çok romantik ve eğlenceli geçecek. Eğitim veya iletişim kökenli bir proje gündeme gelebilir. Bu gibi alanlarda yeni bir atılım yapmak istiyorsanız çarşamba günü doğacak yeniayın hemen ardından gelen günleri değerlendirmek isteyebilirsiniz. Sizi sürekli eleştiren bir yönetici veya işinizde yeni öğrenmekte olduğunuz bir konu sizi zorlayacak.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Para kazanma azminiz artmış durumda. Maaşınıza zam isteme veya kendinize ek gelir yaratma planlarınız varsa çarşamba günü doğan yeniay tüm sene içindeki en uygun zamanlardan biri. Yeniaydan sonra iki haftanız var ama ilk 10 gün daha güçlü olacak. Uzun süredir istediğiniz büyük bir şeyi satın almayı da düşünebilirsiniz. Para kazanma biçimine yaklaşımınızda eski kalıpların dışına çıkmayı düşünmelisiniz. Zira para yeni kaynaklardan gelecek. Diğer yanda yurtdışı, medya, mahkeme veya üniversite bağlantılı bir konu beklemediğiniz bir harcamaya neden olabilecek.