Astrolojist

Bu hafta Koç, Boğa ve Yengeçlerde hareket var

ÇARŞAMBA ve perşembe günleri harekete geçmeyi kolaylaştıran ama aynı zamanda fevri davranmayı tetikleyen ve kıvılcımları ateşleyerek tartışmalara neden olabilecek etkileşimler altında olacağız. Koçları durdurmak pek kolay olmayacak. 

Özellikle 18 Nisan doğumlu Koçlar ile 20 Temmuz doğumlu Yengeçler ve birkaç gün yakınlarında doğanlar aşırı duygusal tepkiler gösterebilir. Koçların direkt yaklaşımına karşı Yengeçler öfkelerini dolambaçlı yollarla gösterebilir. 

Koçların epey bir zamandır sahip olduğu üstünlük hafta sonuna doğru Boğalara geçecek ve Boğalar uzun bir süre kontrolü ellerinde tutacaklar.

İlk olarak aşk ve zarafet gezegeni Venüs hafta başında Boğa’ya geçiyor. Venüs yöneticisi olduğu Boğa’da özelliklerini daha belirgin bir şekilde ortaya çıkarır. Cumartesi günü önce Güneş, ardından Mars’ın, Boğa’ya geçmesiyle Boğaların en güçlü dönemi başlamış oluyor. Yer değiştiren bu enerji yoğunluğu hepimizin hayatının farklı alanlarını harekete geçirecek.

Cumartesi günü Koçlar için sürprizli geçebilir.

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Sahip olduğunuz üstünlük hafta sonuna doğru Boğalara geçiyor. Yine de ön planda olacak ve çevrenizi şaşırtmaya devam edeceksiniz. İletişim beceriniz ve kısa seyahat imkanlarınız artacak, hafta ortasında ise durdurulamaz bir enerjiye sahip olacaksınız. Bu enerjiyi yapıcı yönde kullanmalı, girişimlerde bulunmalı, yarım kalan işlerinizi tamamlamalısınız. Eve ait konular nedeniyle veya annenizle ilişkinizde sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. Aşırı duygusal tepkilerle karşılaşabilirsiniz. Cumartesi günü dahice fikirleriniz ve sıradışı çözümlerinizle herkesi şaşırtabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Hafta başında yine öfkenizi bastırmanız ve gerçek gücünüzü gizlemeniz gerekebilir ama hafta sonuna doğru kontrol tamamen size geçecek.

  Sırayla tüm gezegenler burcunuza geçerek size olağanüstü bir ayrıcalık sağlıyor. Hayatınızın her alanında istediklerinizi elde etmek için gereken motivasyon, azim, cesaret ve kararlılığa her zamankinden daha fazla sahip olacaksınız. Arkadaş ve gruplar ilişkinizi destekleyecek ve aşk hayatınızda önemli bir rol oynayacaklar. Ancak önümüzdeki hafta sonunda gizli olan, bilmediğiniz veya beklemediğiniz bazı şeyleri öğrenebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Kalabalık ortamlara girip çıktığınız bir dönem geçirdiniz. Eskisi kadar olmasa da yine sosyal olacak ama aynı zamanda çevrenizden bir miktar izole olacaksınız. Önümüzdeki haftalarda devam edecek olan bu yeni eğilim ile gizli işlerle uğraşabilir veya tek başınıza bir projeyle uğraşabilirsiniz. Hastane, huzurevi gibi kurumlara gidebilirsiniz. Değişik arkadaşlar bulabilir, arkadaşlarınızdan sürpriz haberler alabilir, şaşıracağınız sözler duyabilirsiniz. Birlikte sürpriz bir seyahat gündeme gelebilir. Ancak para işlerini ayrı tutun özellikle hafta ortasında anlaşmazlık yaşayabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Kariyerinizdeki güçlü vurgulanma bu hafta da devam edecek ama sosyal hayatınız da ön plana çıkacak. Atılım yapmak için olağanüstü bir güce sahipsiniz yeter ki sahip olduğunuz gücü iyi yönetin. Yönetici pozisyonundayken sert yaklaşımlarınız olabilir. Otorite figürleriyle anlaşmazlık yaşayabilir ve kendi isteklerinizde duygusal davranabilirsiniz. Yenilikler ve ileri teknoloji başarı getirecek. Bu haftadan itibaren arkadaş ve dernek, kulüp gibi topluluklar daha aktif olmanızı sağlayacak. Yurtdışı ya da üniversite bağlantılı duygusal ve romantik gelişmeler olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Kariyerinizde son iki senenin en güçlü dönemi başlıyor. Haziran ayına kadar devam edecek bu eğilimde güçlü bir konumda olacaksınız. Yeni bir iş veya kariyerinizde yeni bir girişimde bulunmak için fırsatları değerlendirmek isteyebilirsiniz. İşleri bu dönemde sonuçlandırmanız gerekmiyor ilk adımları atmanız bile yeterli. Otorite figürleriyle ilişkiniz de her zamankinden iyi olacak. Bir süre sosyal hayatınız iş çevrenizle sınırlı kalabilir. Diğer yanda yurtdışı, üniversite veya mahkeme bağlantılı bir konuda mücadele edeceksiniz. Sürpriz bir yurtdışı seyahati de gündeme gelebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Hafta ortası para konuları yüzünden gergin geçebilir. Arkadaşlarla bağlantılı veya eğer kendi işinizi yapıyorsanız şirketinizin yüklü ödemelerinden dolayı zorlanabilirsiniz. Ödemelerin yüksek olduğu ve harcamaların kontrolden çıktığı zor bir dönemi geride bırakıyorsunuz. Maaşınız dışında kalan bir kaynak sizi meşgul ediyordu. Önümüzdeki cumartesi bu kaynaklarla ilgili bir haber alabilir belki de kısa bir seyahate çıkabilirsiniz. Yeni başlayan ve haziran ayına dek sürecek olan eğilim ise yurtdışı, mahkeme, medya ya da eğitimle ilgili bir konuyla yoğun olarak ilgilenmenize neden olacak.

  

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Aynı anda birkaç farklı alanda uğraşacağınız meseleler olacak ama bu haftadan sonra yakın ilişkilerinizde rahatlayacaksınız. Haftalardır eşiniz, ortağınız, rakibiniz veya sizi temsil eden kişilerin baskısından zorlandınız. Eleştirilen ve ödün veren hep siz oldunuz. Hafta ortasında özellikle 21 Ekim yakınlarında doğanlar partnerleri ile kariyer sorumlulukları yüzünden gerilim yaşayabilir. Fevri çıkışlar olabilir ama bu gerilim uzun sürmeyecek. Kariyer yerine anneyle ilgili bir mesele de olabilir.

  Haziran ayına dek sürecek olan yeni bir etki ise harcamaların yüksek olmasına neden olacak.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bu haftayı da atlattıktan sonra günlük işler ve detaylardaki yoğunluk normale dönecek. Önümüzdeki haftalarda iş için kısa seyahatlere çıkabilirsiniz ama eskisi kadar yorulmayacaksınız. İşlerle ilgili iniş çıkışlar ve program değişiklikleri devam edecek. Hafta ortasında benzer meseleler ve işlerin çokuluğu kısa süreli gerilim yaratabilir. Aynı zamanda çok romantik ve duygusal etkileşimler de olduğundan ilişkinizde mutlu anlar yaşayabilirsiniz. Önümüzdeki haftalar boyunca ilişkiniz hep ön planda olacak. Ancak bastırılmış sorunlar varsa ortaya çıkacak, sert yüzleşmelere hazır olun.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Aşk hayatınız hiç sıkıcı olmayacak ve heyecanlı bir dönem yaşayacaksınız. Aniden aşık olma ve ani kararlar verme eğilimindesiniz. Aynı eğilim hamilelik ve çocuklarla ilgili meseleler için de geçerli. Çocuklarla ilgili heyecanlı bir dönem geçirebilirsiniz. Sanat gibi yaratıcı bir uğraşınız varsa yine hareketli olacaksınız. Hafta ortasında sevgiliniz, çocuk veya hobinizle ilgili para yüzünden tetiklenen anlaşmazlıklar olabilir. Cumartesi günü ani bir seyahat gündeme gelebilir veya sürpriz bir şey duyabilirsiniz. Bu haftadan itibaren işleriniz artmaya başlayacak ve hazirana kadar yoğun olacaksınız.

   

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Eviniz, başka bir mülk veya anne babanızla ilgili meseleler sizi epey yordu ve hafta ortasında yine biraz yoracak. Aslında herkes çabuk öfkelenme eğiliminde olacak ama eğer koşulları sakinleştirebilirseniz büyük bir aşama kaydedebilirsiniz. Bu mesele her ne ise partnerinizle aynı fikirde olmayacaksınız. Uzun yıllar evle ilgili gelişmeler hep aniden olacak. Cumartesi günü ise sürpriz bir haber gelebilir. Evle bu kadar uğraştıktan sonra eğlenceye ve sevdiğiniz konulara zaman ayırmaya başlayacaksınız. Hafta ortasında kısa bir gezi çok romantik geçebilirsiniz.

   

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Kısa seyahatler sizi epey meşgul ediyordu. Hafta ortasında kısa bir seyahat ya da toplantı yapmanız gerekebilir ama günlük işlerle çakışacağından zorlanabilirsiniz. Aniden pişman olacağınız şeyler söyleyebileceksiniz. Yakın akrabalarınızla ilişkinizde alev almaya müsait koşullar oluşacak. Bastırılan sorunlar varsa bir anda yüzeye çıkabilir. Cumartesi beklemediğiniz haberler gündeme gelebilir. Ama ondan sonra dikkatiniz eve yönelecek ve evde daha fazla vakit geçireceksiniz. Oturduğunuz ev, başka bir mülk veya anne babanızla ilgili meseleler ön planda olacak.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Haftalardır harcamalarınız kontrolden çıkmıştı, bu hafta ortasında yine bir zorluk yaşayabilirsiniz. Hafta ortasında çocuklar ya da eğlence için bir harcama sizi düşündürecek. Cumartesi günü de ani bir ödeme çıkabilir ama ondan sonra rahatlayacaksınız. Aylık gelirinizdeki iniş çıkışlar daha uzun yıllar devam edecek ama bu kadar zorlanmayacaksınız. Yeni başlayan ve haziran ayına dek sürecek olan başka bir eğilim ise seyahat imkanlarınızı artıracak. Bu hafta ortasında uzakta olan sevgilinizden haberler alabilir, sevgilinizle romantik bir seyahate çıkabilirsiniz.