Astrolojist

SAKİN BİR HAFTA AMA SAKIN SİZİ YANILTMASIN

Tutulmanın ardından sular durulmasa bile nispeten sakin bir hafta geçirebiliriz. Ancak bu yanıltıcı olmasın zira sırada bizi bekleyen iki tutulma daha var. Taşlar henüz yerine oturmuyor! Üstelik bu süreçte hayatımızın bir değil, birden fazla alanında değişim oluşacak.  

Ancak bu hafta harekete geçmekle durup beklemek arasında ikilem yaşayabiliriz. Bu hiç de kolay değil zira bir yanımız cesur olacak ve sahiplenme duygusu ile hemen harekete geçmek isteyecek, diğer yanımız ise şüpheci ve karamsar yaklaşacak. Aynı anda hem sıkıştıran, hem de çıkış yolu getiren etkiler olduğundan mücadele gücümüz artacak. Hafta ortasından itibaren koşullar rahatlıyor ve gerilim azalıyor. Başta kötü gibi görünse bile çok zorlayıcı bazı koşullarda mucizevi dönüşümler mümkün.     

Ön plandaki Boğalar ile sorumlulukları artan Akrepler karşı karşıya gelecek, Oğlak ve Balıklar ise bu hafta avantajlı.

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Gelir kaynaklarınız değişim sürecinde ve henüz sonucu bilmiyorsunuz. Bu hafta maddi konular sizi sıkıştıracak ve özellikle ortak kaynaklarda kötümser olacaksınız. Zaman zaman çok karamsar olabilir ve özgüveninizi yitirebilirsiniz zira masraflar ve ödemeler hayli yüksek. Kontrolü kaybettiğiniz hissine kapılacaksınız. Neyse ki işveren, yönetici veya anneniz gibi bir otorite figürü ya da büyük kurum arkanızda olacak ve en umutsuz olduğunuz anda maddi bir kaynak bulacaksınız. Kariyerinizdeki güç savaşı ise bu kez sizi zorlamayacak ve ilerlemenizi kolaylaştıracak.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Burcunuzdaki gezegen birikimi büyük enerji veriyor ama bu haftanın etkileşimleri sizi durdurmaya çalışanlar olacağını gösteriyor. Eşiniz, ortağınız, beraber çalıştığınız kişiler ve sizi temsil edenler olaylara daha karamsar bakacak ve sizi kısıtlamaya kalkışacak. Bir rakip veya düşman tarafından da durdurulmak istenebilirsiniz. Hafta sonuna doğru daha rahat koşullar içinde hareket edebileceksiniz. Yurtdışı, üniversite, mahkeme ve medya bağlantılı konularda ise çok avantajlısınız. Zor bir meselenin üstesinden gelebileceksiniz. Arkadaşlarınız da sizin için fedakarlık yapacak.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Farkında olmasanız bile hayatınızın en avantajlı dönemlerinden birindesiniz ancak bu günlerde mücadelenizi gizli yapmanız gerekiyor. Kısa bir süre sonra kimse sizi durduramayacak. Şimdilik gücünüzü göstermemek ve kendinizi tutmak kolay olmayacak ama bu şekilde gizli düşmanlarınızı keşfedebilir ve bilmediğiniz unsurları öğrenebilirsiniz. Gizli görüşmeler ve perde arkasından alacağınız bir yardım, toplu miktarda parayla ilgili bir meseleyi çözmenizde en önemli unsur olacak. Kariyerinizde ise hayal gücünüzü çalıştıracak ve ileriyi sezgilerinizle görebileceksiniz.

  

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Sosyal olarak hareketli olduğu bir dönemdesiniz ama aynı zamanda sevgiliniz veya çocuğunuzla ilgili sorumluluklarınız da artmış durumda. Eğlenceye ayıracak vaktiniz kalmayabilir. Arkadaşınızla ilgili bir problem de olabilir. Sevgiliniz yoksa bu durumu gözünüzde büyütebilirsiniz. Kendinizden yaşça epey büyük bir sevgiliniz olması da mümkün. Sanat gibi yaratıcı bir projeniz varsa tıkanıklık yaşayabilirsiniz. Ancak hepsi geçici olacak ve korkular sizi harekete geçirip uzun vadede sağlam bir temel kurmanızı sağlayacak. Partneriniz size her konuda büyük destek oluyor.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Kariyerinizde başarılı ve aktif bir dönemdesiniz. Dikkatler üzerinizde iken otorite figürleriyle çatışmaya girebilirsiniz. Kariyer planlarınızda bir an önce harekete geçmek isteyeceksiniz ancak evle ilgili meseleler sizi kısıtlayacak. Oturduğunuz ev, başka bir mülk ve babanızla ilgili sorumluluklarınız artıyor. Anne ve babanız arasında anlaşmazlık olması da mümkün. İş yerinizdeki çatışmalar bu hafta lehinize dönecek ve çalışma arkadaşlarınızdan veya müşterilerinizden alacağınız destek başarınızda büyük bir rol oynayacak. Hafta sonuna doğru para hakkında konuşmalar gündeme gelecek.

 

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Aşk, çocuklar ve yaratıcı konuların sizi çok mutlu ettiği ve hayatınızda büyük dönüşüme neden olduğu bir dönemdesiniz. Diğer yanda yurtdışı, mahkeme, medya ve üniversite bağlantılı bir konu ön planda. Yabancılarla görüşebilirsiniz, seyahat planları gündeme gelebilir. Ancak aynı anda yakın akrabalarla ilgili meseleler de ortaya çıkacak ve diğer konularda kısıtlanmanıza neden olacak. Büyük planlarda, küçük detaylar yüzünden karamsarlığa kapılabilirsiniz. Partneriniz yani iş ya da özel hayatınızda birlikte olduğunuz kişi sizi esinlendirecek ve ufkunuzu açacak.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Maddi konular sizi sıkıştırmaya devam edecek ve harekete geçip geçmemek konusunda kararsız kalacaksınız. Yatırım için plan yapmak isteyebilirsiniz. Ya da miras, nafaka, hisse gibi maaşınız dışında kalan bir kaynakla ilgili gelişmelerle uğraşabilirsiniz. Ev, başka bir mülk ve babanızla ilgili bir mesele para sıkışıklığında önünüzü açacak ve çok zor bir durumdan kurtulmanıza yardımcı olacak.

  Aylık geliriniz yani maaşınız birkaç yıl daha artmayacak ama bu arada parayı daha iyi idare etmesini öğreneceksiniz. İş arkadaşlarınız ise sizin için gönüllü fedakarlıkta bulunacak.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Hayatınızın dönüm noktası yıllarından birindesiniz. Bu hafta özellikle 31 Ekim-1 Kasım arasında doğanlar beklemek ile harekete geçmek arasında kalacak. Eşiniz, ortağınız veya ajans, avukat gibi aracı bir kişi sizi sıkıştırabilir, eleştirebilir ve onun ataklığını tedbirsizlik olarak algılayabilirsiniz. Ayağınızı yere sağlam basmak istediğiniz ve durumları olduğundan kötü gördüğünüz için hızlı hareket fikri sizi ürkütebilir. Partneriniz yerine bir rakip tarafından da zorlanabilirsiniz. Güçlü bir akraba size çok büyük destek olacak, sevgilinizden gelecek haberler ise moral verecek.

   

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bu hafta da sizin için yoğun geçecek ve aynı anda gizliliği olan meselelerle de uğraşmak zorunda kalacaksınız. İş arkadaşlarınızla ilişkinizde zorlanabilirsiniz. Alternatif olarak iş değil de, sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. Her durumda para işleriniz yolunda gidecek. Zor bir para meselesinde mucizevi bir dönüşüm yaşayabilirsiniz. Hafta sonundan itibaren başlayan eğilim, iş ve sağlıkla ilgili konularda görüşmeler yapacağınıza ve belki de kısa seyahatlere çıkacağınıza işaret ediyor. Ev, mülk ve babanızla ilgili konularda ise rahatlayacak ve karşılıklı fedakarlıkta bulunacaksınız.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Oğlaklar kabuk değiştirme sürecinde. Özellikle aralık sonunda doğanlar büyük değişimler geçirdiler. Değişim uzun vadede hayırlı olsa bile bazen zorlayıcı bir şekilde gelişebiliyor. Ancak bu haftanın etkileri değişimi kolaylaştıracak ve Oğlaklara güç verecek. Kendinizi ifade etme isteğiniz de her zamankinden daha güçlü. Aşkta, çocuk ve sanatla ilgili konularda renkli bir dönem geçireceksiniz. Aynı anda bir arkadaşınızın sorunu veya dernek, kulüp gibi topluluklarla ilgili kısıtlayıcı bir olaya canınız sıkılabilir. Cuma günü hoş haberler alabilirsiniz veya kısa bir seyahat gündeme gelebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Evinizdeki hareket bu hafta da devam edecek ama aynı anda başka sorumluluklarınızla da ilgilenmek zorunda kalacaksınız. İşinizde yeni öğrendiğiniz bir konu, bir yönetici veya çalışmıyorsanız annenizle ilgili sorumluluklar sizi yavaşlatacak. Neyse ki güçlü bir kişi veya kurumdan gizli ve büyü bir destek alabilirsiniz ve ev konusunda önünüz açılabilir. Bu ev meselesi için cuma gününden itibaren yolda zaman geçirecek ve insanlarla görüşmeler yapacaksınız. Evle bağlantılı maddi konularda ise bir fedakarlık olacak ve ihtiyacınız olan parayı bulabileceksiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Koşturup durduğunuz, kısa seyahatler veya görüşmelerle yoğun olduğunuz bir dönemdesiniz. Ancak aynı anda yurtdışı, üniversite, mahkeme veya medya bağlantılı bir mesele de gündeme gelecek ve bu konudaki kısıtlama sizi zorlayacak. Yabancılarla olan işinizde veya yurtdışı seyahatinizde engeller yaşayabilirsiniz. Uzak bir akrabayla ilgili sorunlar olabilir. Cumadan itibaren ortam rahatlayacak ve hareket kabiliyetiniz artacak. Haberler alabilir ve deniz kenarında kısa bir yola gitmeye karar verebilirsiniz. Güçlü bir konumdaki bir arkadaşınızın büyük bir yardımı olacak.