Astrolojist

YARIM KALAN İŞLERİ TAMAMLAYALIM

Bu bu hafta ay küçülme fazında ve ışığı azalıyor ama önümüzdeki cumartesi çift kısmetli İkizlerde güçlü bir yeniay doğuyor. Ay küçülürken yeni bir işe başlandığında istediğimiz sonucu almakta zorlanırız ama yeniay ile bir işe başladığımızda hızla istediğimiz sonuca doğru ilerleriz. Bu hafta elimizde yarım kalan işleri tamamlamalı ve yeniaydan hemen sonra harekete geçecek şekilde kendimizi hazırlamalıyız. Yeniay girişimlerin itici gücü olacak ve iki hafta boyunca bizi destekleyecek.

Bu hafta ayrıca zarif Venüs, Yengeç burcuna geçiyor. Hem Venüs, hem de yine Yengeç burcundaki Merkür aktif olduğundan Yengeçler hareketleniyor ama bu sadece bir başlangıç.  

Cuma günü ise Balıkların yöneticisi Neptün gerilemeye başlayacak ve kasım ortasına kadar düzelmeyecek. Bu süreç en çok Balıkları etkileyecek ve Balıklar daha önceden başlamış oldukları işlerde ve eskiyle bağlantılı meselelerde daha başarılı olacaklar. 24 Şubat doğumlu Balıklar Cuma günü yakınlarında bazı önemli ama çok da belirgin olmayan gelişmeler yaşayabilirler. 24 Şubat doğumlu Balıklar ile 27 Haziran doğumlu Yengeçlerin gözleri kamaşacak, romantizm ve duygusallıkla dolu olacaklar.

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Yakın akrabalar, seyahat, okul gibi alanlarla epey yoğundunuz. Bu yoğunluk henüz tamamen sona ermeyecek ama eve daha fazla zaman ayırmaya başlayacaksınız. Evinizi güzelleştirebilirsiniz. En romantik ortam eviniz olacak ve ayrıca mülkten para kazanabileceksiniz. Ev için gereken parayı bulmak zor olmayacak ama kısa seyahatler ve her an istediğiniz gibi hareket etme özgürlüğünüz ortak maddi koşullar nedeniyle bir miktar kısıtlanabilir. Babanızla aranızda sorunlar varsa düzeltebilirsiniz ancak fazla modern ve fevri yaklaşımlarınız olabilir. Fikirleriniz sadece babanıza değil herkese fazla ileri gelebilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bu haftadan itibaren çıkacağınız seyahatler romantik geçecek. Başka şehirde oturan biriyle ilişkiniz olabilir veya seyahat sırasında biri ile tanışabilirsiniz. Arkadaşlarınız ve partnerinizle çıkacağınız yolculuklar da zevkli geçecek. Masrafların sürekli arttığı bir dönemdesiniz ve partnerinizle maddi konularda fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Açıkça ortaya çıkmasa bile kısıtlandığınızı hissedeceksiniz. Partneriniz yani eşiniz veya ortağınız her zamankinden daha gerçekçi ve karamsar olabilir veya fiziksel olarak çeşitli nedenlerden dolayı ayrı kalabilirsiniz. Yakın akrabalarınızla ilişkiniz ise her zamankinden iyi olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Hazırlık yapın zira önümüzdeki Cumartesi burcunuzda yeniay doğacak ve tüm girişimlerinizin itici gücü olacak. Neye başlamak, hangi konuda ilk adımları atmak istiyorsanız Cumartesi gününden sonra harekete geçmelisiniz. Ancak başka bir gelişme kariyerinizde kasım ortasına kadar olan dönemde yepyeni girişimler yerine daha önceden bağlantınız olan kişi ve firmalarla daha başarılı olacağınızı gösteriyor. Sosyal bir aktivite beklemediğiniz masraflara neden olabilir. Kendi kazancınızı artırabilirsiniz. Diğer yanda günlük işlerin detayları ya da sağlıkla ilgili konular sizi bir miktar kısıtlayacak ve hızınızı kesecek.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Aşk, estetik ve zerafeti temsil eden Venüs’ün ziyareti tüm ilişkilerinizi rahatlacak ve sizi daha da hoş yapacak. Dış görünümünüzde değişiklik yaparsanız memnun kalacağınız sonuçlar elde edebilirsiniz. Aşkta seçici olduğunuz veya kendinizden daha büyük insanlara ilgi duyacağınız dönemdesiniz. Çeşitli nedenlerle eğlenceye zaman ayıramıyor da olabilirsiniz. Alternatif olarak çocukla ilgili sorumluluklar nedeniyle kısıtlanıyorsunuz veya çocuğunuzun okul sorumlulukları artıyor. Diğer yanda yurtdışı, üniversite, medya bağlantılı bir mesele sizi rahatlatacak. Seyahate çıkabilir, yurtdışından haberler alabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Venüs’ün yeni konumu duygularınızı gizleme veya ilişkinizi gizli yaşama arzusu verecek. Aşk dışında da bazı görüşmelerinizi gizli tutmak isteyeceksiniz. Ortak gelirlerle ilgili örneğin kredi, hisse, komisyon, miras, nafaka, sigorta, vergi gibi bir meselede -ayrıca bunun ev ve mülkle de bağlantısı olabilir- iyi bir gelişme yaşayabilirsiniz. Böyle bir meseleden toplu para gelebilir. Ancak bu tip ortak kaynaklarda kasım ayı ortasına dek yeni başvuru ve girişimleriniz yerine önceden başlattıklarınızda daha başarılı olacaksınız. Diğer yanda eve ait sorumluluklarınız şu sıralar canlanmış olan sosyal hayatınızı kısıtlayacak.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Arkadaş ve gruplarla olan ilişkiniz her zamankinden daha iyi olacak. Hep birlikte kısa seyahat ve gezilere çıkabilir ya da haberler alabilirsiniz. Kendi işinizi yapıyorsanız, şirketinize daha fazla para gelebilir. İlişkiniz yoksa ve istiyorsanız arkadaşlarınız aracı olabilir veya bir arkadaşınızla ilişkiniz aşka dönüşebilir. Ortaklıklarla ilgili ise cuma günü yakınlarında gelişmeler olabilir, sizi motive edecekler ancak kendi gerçek yüzlerini göstermeyebilirler. Kasım ayı ortasına dek sürecek olan başka bir eğilim nedeniyle, yeni kuracağınız değil de önceden kurmuş olduğunuz ortaklıklar daha başarılı olacak.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Gezegenler yıldız haritanızın en tepe noktasında yani kariyer ve ünü temsil eden bölgede toplanmaya başlıyor. Bu sadece başlangıç, temmuzda kariyerinizi destekleyen müthiş bir birikim oluşacak. Aylık geliriniz ise aynı çabayı göstermenize rağmen artmayacak ama bu haftanın olumlu etkileşimleri sevineceğiniz gelişmeler yaşamanıza neden olabilir. Yurtdışı, seyahat, eğitim ya da mahkeme bağlantılı bir planda maddi koşullarınız yüzünden zorlanabilirsiniz ama tamamen engel olmayacak. Kasım ortasına dek sürecek dönemde yeni proje ve müşteriler yerine önceden başlattığınız işler hızlı ilerleyecek.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Burcunuzdaki Satürn sizi her zamankinden gerçekçi ve tedbirli olmaya itiyor. Sorumluluklarınız arttı veya artmak üzere olduğundan hareketleriniz bir şekilde kısıtlanmış olabilir. Her ne yapıyorsanız aslında eskisinden daha sağlam bir temel oluşturuyorsunuz. Ancak şu anki karamsar ruh haliniz parayla ilgili cesur atılımlar yapmanıza engel olabilir. Yeni bir girişimde bulunmayı düşünüyorsanız önümüzdeki Cumartesi doğacak olan yeniaydan sonra harekete geçmelisiniz. Yurtdışı, yabancılar, üniversite, seyahat gibi alanlar aşk hayatınızı çok olumlu etkileyecek. Çocuklarla ilgili konular da mutluluğunuzu artıracak.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bir yanda ilişkiler, diğer yanda para konuları önemli öncelikleriniz olmaya devam edecek. Bir başkasıyla ortak hareket ettiğinizde daha başarılı olacaksınız. Partneriniz sizi motive edecek ama çok da eleştirecek. Farketmediğiniz bazı korkular ilişkilerde çekimser kalmanıza neden olabilir. Maaşınız dışında kalan ortak maddi konularda haberler gelebilir, görüşmeler yapabilir bunun için seyahate çıkabilirsiniz. Komisyon, kredi, borç, hisse, nafaka, miras, vergi, tazminat gibi bir kaynaktan para alabilirsiniz. Ev, mülk ve babanızla ilgili cuma günü haberler gelebilir ama kasım ortasına kadar bu alanlar çok hızlı ilerlemeyecek.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Çeşitli nedenlerde çevrenizden kopabilir ve kendinizden yaşça epey büyük arkadaşlar edinebilirsiniz. Günlük işleriniz arttı, Temmuz’a kadar aynı yoğunlukta devam ederken sosyal hayatınıza bu durum da biraz engel olacak. Diğer yanda gezegenler yavaş yavaş partnerlik evinizde toplanmaya başladığından partneriniz de ön plana çıkmaya başlıyor. Eşiniz, ortağınız veya avukat, ajans gibi sizi temsil eden biri ile konuşacak konular olacak ve belki de birlikte seyahate çıkacaksınız. Deniz kenarları, gemi yolculukları sizi çekecek. Kardeş, kuzen gibi anne babanız dışında kalan yakın akrabalarınızdan haberler var.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Renkli bir dönemdesiniz ancak kariyerinizle ilgili durumlar eğlencenize tamamen olmasa bile bir miktar engel olabilir. Ya hiç işiniz yok ya tam tersi sorumluluklarınız arttı veya bir çeşit çıraklık döneminden geçiyorsunuz. Çalışmalarınızın karşılığı birkaç sene sonra gelecek. Aşkta ise farkında olmasanız da şanslı bir dönemdesiniz. Temmuz’a dek sürecek olan bu dönemde aşık olabilir, çocuk ve hamilelikle ilgili haberlere sevinebilirsiniz. Bu dönemde tanışacağınız biri daha sonra büyük bir aşka da dönüşebilir. Diğer yanda günlük işlerde hareketlenme olacak ve zorluklara rağmen başarı ve para kazanacaksınız.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Yöneticiniz Neptün her yıl olduğu gibi gerilemeye başlıyor ve Kasım ortasına kadar sizi destekleyemeyecek ve daha önceden başladığınız iş, ilişki ve girişimlerinizde daha başarılı olacaksınız. Yepyeni atılımlarda kasım ortasından itibaren daha başarılı olacaksınız. Elinizdeki işleri daha mükemmel hale getirebilirsiniz. Eski ilişkiler, eskiden bağlantınız olan insanlar daha rahat ilerleyecek. Diğer yanda aşkta bu hafta göz kamaştıran etkiler var. Romantik anlar geçirebilir ve duygusallaşabilir, çocuklarla ilgili gelişmelere de sevinebilirsiniz. Evle ilgili meseleler ve aniden çıkan harcamalar ise sizi biraz zorlayacak.