Astrolojist

AYIN ENERJİSİYLE TÜM BURÇLAR İLERİ!

Bu hafta İkizler burcundaki yeniayın enerjisiyle ileriye doğru hızla ilerleyeceğiz. Yeniayla beraber aynı anda hem çok zorlayıcı, hem de sakinleştiren ve mucizevi dönüşüm sağlama kapasitesine sahip iki farklı astrolojik etkileşim altındayız. Büyük mücadeleler ve kalıcı başarılar bizi bekliyor.

Yeniay hayatımızın iki alanında yeni başlangıçlar yapmamız için koşulları kolaylaştıracak ve bizi motive edecek. Bu enerjiyle başladığımız meselelerin istediğimiz gibi sonuçlanma şansı çok yüksek. Bu hafta girişimde bulunma zamanı zira sonraki haftalar Merkür gerilemenin etkisi altında olacağından koşullar aynı olmayacak. 8 Haziran, 10 Aralık daha sonra 9 Mart ve 11 Eylül yakınlarında doğanlar bu yeniayın itici gücünü yoğun olarak hissedecek.

Diğer yanda son birkaç senenin en sert etkileşimi olan ve zaman zaman zirveye çıkan yenilikçi ve asi Uranüs ile gelenekçi ve kitleleri etkileyen Pluto arasındaki çekişme yine devrede. İşlevini yitirmiş eski kalıp ve kurumlar, ani bir isyan duygusuyla kırılma eğiliminde. Kitlesel bir etkileşim söz konusu. Tüm dünyayı etkileyen Uranüs-Pluto arasındaki bu çekişme ilk olarak 2012’de oluştu, sona ermesi ise 2015’i bulacak.

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Yeniay yıldız haritanızın kısa seyahatler, yakın akrabalar ve eğitim bölümünü aktive ediyor. Yeni bir başlangıç için uygun bir zamandasınız. Ancak bu mesele her ne ise ortak maddi koşullarınız ve anne ya da işveren, yönetici gibi otoriter bir figür nedeniyle bir miktar zorlanacaksınız. Eve ait konularda da benzer bir baskı altında olabilirsiniz. Özgür olmak ve aklınıza estiği gibi davranma eğiliminiz yine otorite figürleri tarafından baskılanabilir ve çatışma yaşayabilirsiniz. Perde arkasından büyük bir yardım alacaksınız ve evle beraber para durumunuz uzun vadede rahatlayacak.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Yeniay gelir kaynaklarınıza enerji veriyor. Büyük bir şey satın alabilir, maaşınızı artırmak veya ilave gelir kaynağı bulmak için harekete geçebilirsiniz. Para kazanma hırsınız ve harcamalarınız da bir süre azalmayacak. Maddi konularda partneriniz yani eşiniz, ortağınız veya başka bir yakınınız size karışabilir, kesinlikle farklı görüşlerde olacaksınız. Yurtdışı, üniversite, mahkeme

  bağlantılı bir konu da parayla ilgili kısıtlanacaksınız. Partneriniz ve arkadaş gurubunuzla birlikte çok güzel ve romantik bir seyahat gündeme gelebilir. Hayalini kurduğunuz bir anlaşma da mümkün olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Burcunuzda senede bir kez doğan yeniay, tüm dileklerinizi gerçekleştirmek için harekete geçmeniz gerektiğini gösteriyor. Üstelik şans gezegeni Jüpiter ve Mars da yanınızda. Müthiş bir enerji ve cesarete sahipsiniz, sizi kimse durduramaz. İkizler çift kısmetli bir burç olduğu için de farklı iki alanda yeni bir başlangıç yapma şansına sahipsiniz. Parayla ilgili koşullar ve günlük işlerin detayları sizi biraz zorlayacak ama kariyerinizde çok özel gelişmeler yaşayacaksınız ve sonucunda aylık geliriniz artacak. İnsani ve idealist yönünüz ön plana çıkacak ve başarı bu şekilde gelecek.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Hayatın birkaç alanı sizi sıkıştırmaya devam edecek ama aynı anda güzel gelişmeler yaşayacaksınız. Kariyer veya annenizle ilgili meseleler ile eş ya da iş ortağınız sizi zorlayacak. Diğer yanda aşk, çocuklar ve yurtdışı, üniversite, medya ya da mahkemelerle bağlantılı bir konu uzun vadeli başarı getiriyor. 27 Haziran yakınlarında doğanları büyük bir aşk ve sevgi ya da çocukla ilgili mutlu haberler bekliyor. Bu durum temmuz ayında daha çok güçlenecek. Yeni başlangıçları destekleyen yeniay ise geri planda kalıp düşünmeniz ve şimdilik meseleleri gizli tutmanız gerektiğini gösteriyor.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bu hafta sonunuz tanıdıklarınızla çevrili geçebilir. Çift kısmetli İkizler burcunda doğan yeniay iki ayrı kalabalık ortamı gündeme getiriyor. Dernek, kulüp gibi topluluklara üye olmayı düşünebilirsiniz, ait olduğunuz bir grup varsa daha aktif olmaya başlayabilirsiniz. Eve ait sorumluluklar veya babanızla ilgili meseleler, ayrıca günlük işler, hareketlerinizi bir miktar kısıtlayacak ama tamamen engel olmayacak. Kendi işinizi yapıyorsanız şirketinizin gelirini artırabilirsiniz. Diğer yanda ev satabilir, satın alabilir veya ev, mülk ve babanızla bağlantılı kredi, miras, hisse gibi bir kaynaktan para alabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Yeniay kariyerinizde yeni bir atılım yapmanız için belki de son on yılın en parlak dönemini başlatıyor. İki işe birden kabul edilebilir veya iki iş birden alabilirsiniz. Başarı çift olarak gelecek. Bu dönemi kaçırmamalı ve ilk adımları hemen atmalısınız, işleri şimdi sonuçlandırmanız gerekmiyor. Yakın akrabalarla ilgili bir zorluk ama bir de güzel gelişme olacak. Hayalini kurduğunuz bir şeye doğru, yakın bir akrabanız ve partnerinizle birlikte adım atacaksınız. Diğer yanda maaşınız dışında kalan ortak kaynaklardaki sürprizler devam ediyor.

  Beklediğiniz değil de, beklemedikleriniz olabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

İşiniz, partneriniz ve anne baba baskıları devam ediyor. Bu durum zaman zaman sürpriz krizlerle ortaya çıkabilir. Hayatınızın bu üç alanı şimdilik birbiriyle uyumsuz ve çelişkiler yaşanıyor. Diğer yanda hayatınızın başka alanlarında sevineceğiniz güzel gelişmeler var. Sizi zorlayan para koşulları, işinizdeki gelişmelerin sonucunda rahatlayacak. Belki çok fazla bir artış olmayacak ama güven duygunuz geri gelecek. Kariyerinizde çok başarılı bir döneme girmek üzeresiniz. Macera duygunuz da uyanıyor. Yurtdışı, farklı kültürler, seyahat, seminer ve kurslarla ufkunuzu açmak isteyeceksiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Sorumluluklar ve diğer nedenlerle kısıtlanmış olabilirsiniz. Ama aynı zamanda özellikle ekim sonunda doğan Akrepleri direkt etkileyen harika bir astrolojik oluşum sayesinde hayatınızda daha fazla aşk ve sevgi olacak. Ayaklarınızı yerden kesecek bir aşk, bir yakınınızdan göreceğiniz sevgi ve fedakarlık ya da çocukla ilişkiniz sizi çok mutlu kılacak. Sanat gibi yaratıcı bir konuda da ilerleyebilir ve çok başarılı olabilirsiniz. Aşk, yurtdışı ve seyahatlerle bağlantılı görünüyor. Yabancı birine veya yolculuk sırasında aşık olabilirsiniz ya da ilişkiniz yakınlaşabilir. Parayla ilgili yeni bir gelişme olabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bu zamanda ne yaparsanız partneriniz veya başkasıyla birlikte hareket etmelisiniz. Zıt burcunuz olan ama sizi tamamlayan İkizler burcundaki gezegen birikimi ve de yeniay ilişkilerde başarılı olmanız ve yeni beraberlikler kurmanız için son on yılın en parlak dönemini getiriyor. Evlenmeye, nişanlanmaya veya ortaklık kurmaya karar verebilirsiniz. Avukat veya ajansla da anlaşabilirsiniz. Ev alırsanız mutlaka emlakçı yani bir aracıyla hareket etmelisiniz. Partnerinizle para ve harcama konusunda farklı fikirlerde olacaksınız. Mülk ve babanızla bağlantılı ortak gelirlerden kazanç sağlayabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Yeniayın enerjisi yeni bir proje, göreve başlamak veya iş yapma biçiminizde yenilik yapmak için uygun zemini sağlıyor. Sağlık kontrolleri, tıbbi işlemler yaptırmak veya diyet ve egzersize başlamak için son yılların en iyi zamanındasınız. Diğer yanda eve ait konularda ve babanızla ilgili sürprizler, eşiniz ya da iş ortağınızla eve ait konularda anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Hayatınızın bu farklı alanları bir süre daha uyum içinde olmayacak.

  Ama partnerinizle çıkacağınız deniz kenarına bir seyahat çok romantik ve mutlu geçebilir. Yaşça sizden hayli büyük arkadaşlarla beraber gidebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Renkli bir dönemdesiniz ve aşk, çocuklar ve sanat gibi yaratıcılıkta en şanslı burçlardan birisiniz. Yeniay size iki kısmet birden getirecek. Yeni bir ilişkiye başlayabilir, ilişkinizde yeni bir boyuta geçebilir veya çocukla ilgili bir gelişme yaşayabilirsiniz. Kariyerinizde yaşadığınız zorluklar sizi biraz kısıtlayacak ama eğlencenize engel olmayacak. Kardeş, kuzen, dayı gibi yakın akrabalarınızla ilgili beklemediğiniz durumlar ortaya çıkabilir. Para konusunda sürekli fedakarlık yapıyorsunuz ama kariyer başarınız ve elinizdeki günlük işlerin sonucunda aylık gelirinizi uzun vadede artırabileceksiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Doğuştan sahip olduğunuz sevgi, merhamet ve empati duygusu daha da güçleniyor. Aşk hayatınızda çok güzel bir dönem başlamak üzere ve bu hafta bunun belirtilerini görmeye başlayacaksınız. Bu dönemde büyük bir aşk, eğlence, çocukla ilgili mutluluk ve sanat gibi yaratıcı konularda başarı kazanabilirsiniz. Mutluluğunuzun yurtdışı, seyahat ve üniversite ile de bağlantısı olacak.  Yeniay ise eve ait konularda son yılın en parlak seçeneklerini karşınıza çıkaracak. Ev satmanız, satın almanız, kiralamanız, taşınmanız ya da yenilik yapmanız gerekiyorsa hemen harekete geçin.