Astrolojist

2001-2002 yıllarından beri ilk defa İkizler burcunda bulunan şans gezegeni Jüpiter’in son haftasındayız. Jüpiter’in sunacağı fırsatlar hızla karşınıza çıkabilir ama atik davranmazsanız aynı hızla gözden kaybolabilir. 18-19 Haziran doğumlu İkizler istisna olarak tüm bir sene genişleme ve büyüme imkanlarıyla dolu olacak.

2 Haziran doğumlu İkizler ve 1 Nisan doğumlu Koçlar cesaret ve enerjiyle dolu olacak ve sürprizler yaşayacaklar. Yeni bir girişimde bulunmak için haftanın ilk günlerinde harekete geçmekte fayda var. Hem yeniayın güçlü enerjisi, hem de Jüpiter’in uğuru ilerlemeyi ve istenilen hedefe ulaşmayı kolaylaştıracak. Daha sonra önümüzdeki Pazar sonuca odaklanacağımız bir dolunay olacak ve ayrıca gelecek hafta gerilemeye başlayacak Merkür’ün yavaşlatıcı etkisi devreye girecek. 13-14 Temmuz doğumlu Yengeçler, Cuma günü seyahate çıkabilir, haberler alabilirler. Deniz ve su kenarına yapılacak olan bu seyahat çok romantik geçebilir.

Cuma günü ayrıca Güneş, Yengeç Dönencesinden geçerek yazı resmen başlatmış oluyor. Oğlak burcundaki dolunay sonuca ulaşmamıza yardımcı olacak. Bu sonuç süregelen dönüşümümüzde önemli bir mihenk taşı... Dönüş olmayacak. Türkiye önemli bir karar verebilir.

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Bu hafta seyahat ve eğitimle ilgili konular ön planda. Kardeşler ve yakın akrabalar size şans getirecek veya onların hayatında güzel gelişmeler olacak. Bir yandan da evle ilgili bir mesele gündeme geliyor. Ev, mülk ve babanız önümüzdeki haftalarda giderek daha önemli hale gelecek, bu henüz bir başlangıç. Pek çok konuda sürpriz haberler alabilir, seyahatle ilgili ani kararlar verebilirsiniz ve eğitimde şanslı fırsatlar karşınıza çıkabilir. Hafta sonuna doğru kariyerinizde bir sonuçlanma yaşayabilirsiniz ya da annenizle ilgili bir konu da sonuçlanabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Harcamalarınız hiç azalmıyor ama para kazanma ve aylık gelirinizi artırma şansınız her zamankinden yüksek. Gizli bir kaynaktan veya haberiniz olmayan bir meseleden beklemediğiniz bir anda para gelebilir. Bu hafta gelir kaynaklarınıza odaklanın ve hafta ortasına kadar ilk adımı atmaya çalışın. Daha sonra seyahat, görüşme, toplantı ve yakın akrabalarınızla giderek daha fazla meşgul olacaksınız. Hafta sonuna doğru yurtdışı bağlantılı konular, yabancılar, üniversite ve uzun yolculuklarla ilgili bir mesele hızlı bir şekilde sonuçlanacak.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

2001-2002 yıllarından beri ilk defa burcunuzu ziyaret eden şans gezegeni Jüpiter’in son haftasındasınız. Hayatınızda neye başlamak ve hangi konuda ilk adımı atmak istiyorsanız hemen harekete geçin, zira bu koşullar bir daha uzun yıllar olmayacak. Haftanın ilk yarısı girişimleri destekliyor daha sonra sonuçlanmalara odaklanacağız. Arkadaşlar ve gruplar da sizi destekleyecek ve sürpriz gelişmelerle hayatınız daha da hareketlenecek. Arkadaşlarınızla ilgili hiç beklemediğiniz olumsuzluklar yaşamış olabilirsiniz, bu hafta sevineceksiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Perde arkasından mücadele etmeye devam ama ön plana çıkma ve olayları yönlendirme sırası size gelmek üzere. İlk olarak Cuma günü Güneş burcunuza geçecek ve yaşam enerjinizi artıracak, ardından son on yılın en parlak dönemi başlayacak. Hafta başında kariyeriniz ya da eğer çalışmıyorsanız anneniz ve sizin annelik rolünüzde hızlı bir gelişme olacak. Hafta ortasında çok haber alabilir, yazışmalar ve seyahat planları yapabilirsiniz. Hafta sonuna doğru ortaklık, evlilik gibi yakın bir ilişkinizde sonuçlanma yaşayacaksınız.

 

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Arkadaşlar ve dernek, kulüp gibi topluluklar hayatınızın en büyük fırsatlarında aracı rolü oynayacak. Katılacağınız davet ve organizasyonlarda hayatınızın yönünü değiştirecek kilit insanlarla karşılaşabilirsiniz. Bir arkadaşınızla ilgili güzel bir gelişmeden siz de yararlanabilirsiniz. Tüm bu sosyalliğe rağmen duygularınızı gizli yaşama ve düşüncelerinizi kendinize saklama eğilimindesiniz. Arada bir yalnız kalmak sizi zenginleştirecek. Hafta sonuna doğru ise bir işi yetiştirmek için koşturacak ve yorulacaksınız. Sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Kariyerinizde en güçlü olduğunuz dönemlerden birindesiniz. Hafta başında harekete geçmeli ve mutlaka girişimlerde bulunmalısınız. İki ayrı başarı ve iki iş söz konusu olabilir ve beklemediğiniz bir şekilde sürpriz para gelebilir. Diğer yandan arkadaşlarla ilgili romantik etkileşimler var. Bir arkadaşınız size birini tanıştırabilir ya da arkadaşlık ilişkiniz aşka dönüşebilir, birlikte seyahate çıkabilirsiniz. Hayatınızın en sosyal dönemlerinden biri başlamak üzere, arkadaşlardan büyük destek alacaksınız. Hafta ortasından itibaren eğlenceye zaman ayırabilirsiniz.

 

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Karşınızdaki insanlar sizi şaşırtmaya devam edecek ve beklediğiniz değil de beklemedikleriniz olacak. Yurtdışı, eğitim, mahkeme ve medya bağlantılı konularda şansınız açık ama bu fırsat penceresi çok yakında kapanacak olduğundan mutlaka bir şeyler yapmalısınız. Hayalini kurduğunuz uzak bir yolculuk mümkün olabilir. Diğer yanda kariyeriniz ya da eğer çalışmıyorsanız annenizle ilgili meseleler giderek daha önemli oluyor. Hafta ortasından itibaren eve ait konular ön plana çıkmaya başlayacak ve hafta sonunda bir mesele sonuçlanacak.

  

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Maaşınız dışında hisse, kredi, borç, miras, vergi, nafaka, komisyon, sigorta, tazminat gibi kaynaklarda sürpriz bir gelişme olabilir. Bu alanlarda çok parlak fırsatlar yakalayabilirsiniz ama kısa süreniz var, hafta ortasına kadar başvuru ve girişimlerde bulunmalısınız. İlişkinizin fiziksel yönü her zamankinden daha güçlü olacak. Yabancı veya farklı kültürden bir sevgiliniz olabilir. Yurtdışı ile bağlantı halinde olabilirsiniz. Hem uzak, hem de yakın yerlere seyahat programı yapabilirsiniz. Hafta sonuna doğru yola çıkabilirsiniz veya yoldan gelenler olabilir.

 

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İş veya özel hayatınızda yakın ilişkiler hayatınızın en büyük fırsatlarında aracı rolü oynayacak. İş ortağınız ya da eşinizle ilgili güzel gelişmeler size de yansıyacak. Ya da evlenmek, nişanlanmak, ortaklık kurmak veya avukat, ajans gibi sizi birebir temsil edecek aracı bir kişi ile çalışmak gibi önemli kararlar verebilirsiniz. Sürprizli ve hızlı davranmaya eğilimli olduğunuz bir dönemde olduğunuzdan çok ani kararlar verebilirsiniz. Maddi konular ve paylaşımlar da gündeme geliyor. Hafta ortasından sonra maddi bir konu hızla neticelenebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Haftaya günlük işlerle uğraşarak başlayacaksınız ama hafta sonuna doğru sizin için önemli bir konu çözümlenme aşamasına gelecek. Günlük işler ve sağlıkla ilgili konularda olumlu bir dönemdesiniz, elinizdeki işler farkında olmasanız bile büyük potansiyele sahip. Ev ve babanıza ait meseleler ise ani gelişmelere açık. Taşınacak, ev satacak veya satın alacak olursanız bu aniden olacak. Partneriniz yani eşiniz, sevgiliniz veya ortağınızla seyahate çıkabilir ya da önemli haberleri paylaşabilirsiniz. Hafta sonuna doğru siz ön plandasınız.

   

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Aşk, çocuklar ve sanat gibi yaratıcı projeler ön planda. Aşkta çok şanslı bir dönemdesiniz. Bir süre sonra eğlence ikinci planda olacak ve daha çok işlere konsantre olacaksınız. İş yerine sağlıkla ilgili konular da gündeme gelebilir. Sürpriz bir seyahate çıkabilirsiniz,

  iş için de gidebilir, yazışmalar yapabilir ve haberler alabilirsiniz. Aşk hayatınız iş çevrenizle bağlantılı olabilir. Her türlü seyahat çok romantik geçebilir. Hafta sonuna doğru dolunayın enerjisiyle kalabalıklardan uzaklaşmak ve yalnız kalmak isteyebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Eve ait konularda hızlı bir şekilde ilerleyebilirsiniz. Bu alanlarda harekete geçmeli ve vakit kaybetmemelisiniz zira son yılların en büyük fırsatlarını yakalayabilirsiniz. Ev, mülk ve babanızla bağlantılı konularda şanslısınız. Aynı zamanda sevgiliniz ve çocuğunuzla kısa bir seyahate çıkabilir ya da haberler alabilirsiniz. Eve ait meselelerle epeydir uğraşıyorsunuz, yakında eğlenceye ve sevdiğiniz konulara daha fazla zaman ayıracaksınız. Hafta sonuna doğru arkadaşlarınızla vakit geçirecek, kalabalık bir davete katılacaksınız.