Astrolojist

İsyan duygusunu körükleyen ve kitleleri ayağa kaldıran Uranüs ile baskın güç Pluto arasındaki sert etkileşime bu hafta otoriteyi temsil eden Güneş de katılacak. Bu dizilime ne yazık ki önümüzdeki aylarda dokunduğu her şeyi genişleten Jüpiter de katılarak işin boyutunu daha da büyütebilir. Eski ile yeni, otorite ile geniş kitleler, eski kalıplar ile sıradışı yaklaşımlar arasındaki çekişme devam ederken, ileride daha aşırı durumlar oluşabilir. Yengeç, Oğlak ve Koçlar ya da yükseleni bu burçlardan olanlar sert çekişmenin merkezinde yer alıyorlar.

Ama bir yandan da gökyüzünde altın üçgen diye tanımlanan olumlu bir etkileşim de devam ediyor. Balık burcundaki Neptün ile Akrep burcundaki Satürn arasındaki dayanışmaya, Yengeç burcundaki uğurlu Jüpiter de katılacak, mucizevi ve uzun vadeli destek ve çözümler bulabileceğiz. İnsancıl duygular, anlayış, fedakarlık, dayanışma ön plana çıkacak, aynı zamanda akılcı çözümler ile dertlerimize şifa bulabileceğiz.

Bu dönemde Merkür gerilediğinden eskiden yapılanların üzerinde duracak ve henüz yeni girişimlerimizde başarılı olamayacağız. Ama hataları bulup çıkarmak ve yeniden değerlendirmek için iyi bir zamandayız. Eski ilişkiler, eski işler ve kaçırdığımız fırsatlar yeniden karşımıza çıkabilir.

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Ev hayatınız, ailevi konular, oturduğunuz ev, başka bir mülk ve babanızla ilgili konularda hareketlenme var. Bazı zor koşullar olsa bile aslında son on iki yılın en parlak dönemi başlamak üzere. Bir sene boyunca bu alanlar bereket gezegeni Jüpiter tarafından destekleneceğinden daha büyük bir eve taşınabilir, ev satın alabilir, mülkten para kazanabilir ve babanızdan iyi haberler alabilirsiniz. Otorite figürlerinin baskısı ve kariyerinizdeki haksız bir durum devam ediyor. Siz de ani çıkışlarla isyan edebilirsiniz. Aşkta ise çok güzel bir dönemdesiniz, tadını çıkarın.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Kısa seyahatlere çıkacağınız ve bazılarının çok lüks koşullarda gerçekleşeceği bir dönem başlıyor. Şu sıralar seyahatlerinizde bazıları unutkanlıktan kaynaklanan ufak tefek aksaklıklar olabilir. Senelerdir gitmediğiniz yerlere gidebilirsiniz. Ev gezmeleri iyi gelecek. Yakın akrabalarınızın hayatında da güzel gelişmeler olabilir, belki de birlikte iş yapmayı düşünebilirsiniz. Uğurlu Jüpiter tam bir sene boyunca eğitim dahil tüm bu alanlarda parlak fırsatlar sunacak. Diğer yanda mahkeme, yurtdışı, medya gibi bir alandaki zorluklar sizi sıkıştırmaya devam edecek.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Para konularında şanslı bir döneme giriyorsunuz. Bolluk ve bereket gezegeni Jüpiter, 2001 Temmuz-2002 Temmuz döneminden beri ilk defa yıldız haritanızın para bölümüne geçiyor ve tam bir yıl kalmaya hazırlanıyor. Kazancınızı artırabilecek ve ilave gelir kaynakları bulabileceksiniz. Ancak komisyon, kredi, vergi, hisse, nafaka, miras gibi ortak kaynaklarda sizden daha güçlü kişi veya kurum ile mücadele edecek, belki haksız bir durumla karşılaşacak ve zorlanacaksınız. Bu haftalarda lüks koşullar ve romantik ortamlar bulacağınız kısa seyahatlere çıkabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Hayatınızın en önemli dönemlerinden biri başlıyor, şans ve bereket gezegeni Jüpiter 12 yıldan sonra ilk defa burcunuza geliyor. Bir yıl içinde çok istediğiniz bir şey gerçekleşebilir veya ilk tohumları atılabilir. Önemsiz gibi görünen olaylar ya da küçük tesadüfler hayatınızın istikametini değiştirecek büyük gelişmelere neden olabilir. Aşk, evlilik, çocuk, ev, kariyer ve para sahibi olabilirsiniz. Diğer yanda eş ya da ortağın baskısı ve aynı anda kariyerinizde hiç beklemediğiniz gelişmelerden dolayı zorlanmaya devam edeceksiniz. Anneniz ile partneriniz de anlaşamayabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Sosyal ve dışa dönük bir burç olarak bilinirsiniz ama yeni başlayan ve bir yıl sürecek olan eğilim, yalnız kaldıkça iç dünyanızı zenginleştirme ve kendinizi yenileme fırsatı verecek. Önümüzdeki yaz hayatınızın en güzel dönemi başlayacak, o dönem başlamadan geçerliği kalmamış ve sizi geride tutan unsurları hayatınızdan çıkarıp yeni ve daha iyiye yer açmanız gerekecek. Yıl boyunca hastane, hapishane, huzurevi, rehabilitasyon merkezi gibi kurumlara gidip gelebilirsiniz. Başkalarından izole olup çalışmanızı gerektiren bir iş veya gizliliği olan bir projede yer alabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bir yıl boyunca devam edecek olan yeni eğilim hayatınızın en büyük fırsatlarının arkadaşlarınız kanalıyla geleceğine gösteriyor. Çevreniz genişleyecek ve ayrıca dernek, kulüp gibi topluluklardan büyük destek alacaksınız. Bu tip organizasyonlarda başarılı olabilirsiniz. Bir arkadaşınızın hayatındaki mutlu bir olaya çok sevineceksiniz. Arkadaşlarınız şanslı olacak. Kendi işinizi yapıyorsanız şirketinizin gelirinde bir sene içinde büyük bir artış olabilir. Ayrıca Temmuz ortasına kadar yıllardır görmediğiniz eski arkadaşlarınızla bir araya gelme fırsatı bulacaksınız.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Kariyerinizde çok başarılı, parlak bir dönem başlıyor. Önümüzdeki yaza kadar olan süreçte çalıştığınız sektörde isim yapabilir, terfi edebilir ve önemli bir başarı kazanabilirsiniz. Yönetici pozisyonundaki kişiler size destek olacak. Ancak Temmuz ortasına kadar sabırlı olun ve bağlılık altına girmeyin. Annenizle ilgili güzel gelişmeler de olabilir. İşinize odaklanmışken ev ya da mülke ait bir mesele veya bir aile büyüğünün baskısı ve partnerinizin sağı solu belli olmayan tavırları sizi şaşırtmaya devam edecek. Aynı anda birkaç konu ile birden mücadele edeceksiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Yeni başlayan ve bir yıl sürecek olan eğilim hayatınızın en parlak fırsatlarının yurt dışı, seyahat, üniversite, mahkeme ya da medya bağlantılı olmasına neden olacak. Zor bir dönemden geçiyor ve çeşitli nedenlerle kısıtlanıyorsunuz. Sorumluluklarınız arttı ya da artmak üzere ve hareket kabiliyetiniz azaldı. Ancak bu dönemde atacağınız herhangi bir alandaki temel çok sağlam olacak yeter ki kestirme yollara sapmayın. Günlük işler ve sağlıkla ilgili konular ise iniş çıkışlı olmaya devam ediyor. İş programınızda ya da iş yerinizde beklemediğiniz değişiklikler olabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Gelirinizde sizden daha güçlü bir kişi ya da kurum ile mücadele ediyorsunuz. Para konuları güç savaşlarına dönüşmüş olabilir. Bu durum devam ederken kredi, hisse, komisyon, sigorta, nafaka, miras, vergi gibi ortak kaynaklarınız sihirli bir el değmiş gibi rahatlayacak ve en geç bir yıl içinde toplu miktarda para alabileceksiniz. Bir mülk alıp satarak da kazanç sağlayabilirsiniz. Ancak parayla ilgili yeni girişimleriniz için temmuz ortasından sonra harekete geçmelisiniz, koşullar henüz uygun değil. Yurtdışı seyahat imkanınız olabilir veya yabancı birine ilgi duyabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Şans gezegeni Jüpiter tam on iki yıl sonra partnerlik evinize geldi ve bir yıl kalmaya hazırlanıyor. En büyük şans ve fırsatlar eşiniz, ortağınız veya avukat, ajans gibi sizi temsil eden bir aracı tarafından gelecek. Partneriniz şanslı olacak, onun şansı size de geçecek. Bir yıl içinde evlenebilir ya da evleneceğiniz kişi ile tanışabilirsiniz. Aynı şekilde iş ortaklığı kurmaya da karar verebilirsiniz. Temmuz ortasına kadar olan dönemde hata yapabilirsiniz. Hayatınızın birkaç alanında mücadele edeceksiniz. Ev, mülk ve babanıza ait konularda ani gelişmeler olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İkili ilişkilerde hoş bir dönemdesiniz. Sorunları yumuşaklıkla çözebilirsiniz ve aranız her zamankinden iyi olabilir. Eski eş veya ortağınızla karşılaşabilirsiniz veya aranızdaki eski meseleler gündeme gelebilir. Günlük işler ve sağlıkla ilgili konularda ise bir yıl sürecek olumlu bir eğilim başladı. Bu süreçte alacağınız işler, müşteri ve projeler tahmininizin çok ötesinde büyüme ve başarı getirebilir. Ancak perde arkasında dönen entrika ve zorluklarla da mücadele edeceksiniz. Yakın akrabalarınızın hayatı ve onlarla ilişkinizde sürpriz iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Aşk hayatınız, çocuklar ve sanat gibi projelerde son on yılın en şanslı dönemi başlıyor. Bu dönem tam bir yıl sürecek. Aşık olabilir, var olan sevgilinizle daha mutlu olabilir, hamilelik haberine sevinebilir ve çocuklarınızla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Temmuz ortasına kadar eski sevgiliniz karşınıza çıkabilir, ondan sonra yeni ilişkilere açık olacaksınız. Yaratıcılığınız en yüksek seviyelere çıkacak ve kendinizi en iyi şekilde ifade edebileceksiniz. Birkaç hafta iş ilişkileriniz de her zamankinden iyi olacak hatta iş yerinden birine ilgi duymanız da mümkün.