Astrolojist

Bu hafta Güneş ile Ay’ın enerjisi birleşerek yeniay oluşuyor. Yeniaylar, yeni başlangıçlar için güçlü enerji açığa çıkarırlar ancak şu anda Merkür gerilediğinden eskiden başlattığımız, bağlantı kurduğumuz ya da görüşüp teklifte bulunduğumuz meselelerde yeni başlangıçlar yaptığımızda daha başarılı olacak, yepyeni başlangıçlarda ise hatalı kararlar verebileceğiz. Geçmişe dönerek yarım kalan konulara kesin çözüm bulabiliriz.

Yengeç burcundaki bu yeniayla beraber Yengeçlerin hayatlarının en güzel dönemlerinden biri başlamış oluyor. Şans ve bereket gezegeni Jüpiter’in enerjisi de aktive olacak ve ayrıca Mars da Yengeç burcuna geçerek inanılmaz bir ayrıcalık sağlayacak. Yengeç burcunun yıldız haritamızda bulunduğu alandaki gezegen birikimi hayatımızın hangi alanında yoğunluk olduğunu gösteriyor. Her burca göre farklı bir alan ön plana çıkacak ve bizi meşgul edecek. 8 Temmuz ve yakınlarında doğan Yengeçler ise tüm bir sene boyunca geçmişle bağlantılı konularda yeni başlangıçlar yapabilecekler. Tüm burçlar senelerdir gitmedikleri yerlere gidebilir, yakın akrabalarla ilgili eski meseleleri yeniden gündeme getirebilir veya geçmişle bağlantılı önemli bir haber alabilirler.

Pazartesi günü yeniayla aynı zamanda yaklaşık beş aydır gerileyen Satürn de düzelecek. Satürn düzelirken 28 Ekim ve birkaç gün yakınlarında doğan Akreplerin hayatında önemli bir olay olabilir.

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Eve ait meseleler uzun süre önceliğiniz olmaya devam edecek. Şu anda evle ilgili yepyeni girişimlerinizde acele etmemelisiniz, koşullar öngöremeyeceğiniz biçimde değişiyor ve doğru bilgilere ulaşmak neredeyse imkansız. Ev satın almak, satmak, taşınmak, mobilya satın almak ya da tamirat gibi işlerle meşgul olabilir, evinizde kalabalık misafir ağırlayabilirsiniz. Temmuz sonundan itibaren önünüzü net olarak görebilecek ve doğru kararı verebileceksiniz. O zamana kadar eskiden gelen teklifler veya kaçırdığınız fırsatlar karşınıza çıkarsa bu defa kesin sonuç alabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Hareketli bir dönem başlıyor. Her zamankinden daha hareketli olacak ve seyahat edeceksiniz. Yarın doğan yeniay eskiden gittiğiniz ama uzun yıllar gidemediğiniz yerlere seyahat etmeniz için sizi iki hafta boyunca destekleyecek. Eski mahallenize de gidebilir ve komşularınızla karşılaşabilirsiniz. Kardeş, kuzen, dayı, amca, teyze gibi yakın akrabalarınızla aranızdaki eski meseleler yeniden gündeme gelebilir, iyi haberler alabilir hatta birlikte seyahat planları yapabilirsiniz. İlişkiniz iyi olabilir ama eğer bastırılmış sorunlar varsa onlar da gündeme gelecektir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Para konuları bir anda hareketleniyor ama öncelikle yarım kalan meseleleri halletmeli, geçmişe dönmeli, eski teklif ve fırsatları incelemeli ancak temmuz sonundan itibaren yeni girişimlerde bulunmalısınız. Yeni bir şey satın almak için de temmuz sonunu beklerseniz pişman olacağınız alışverişler yapmış olmayacaksınız. Hafta başında miras, nafaka, hisse, komisyon, sigorta, kredi gibi ortak kaynaklarla ilgili yaklaşık beş aydır sürüncemede kalan bir konuda haberler alabilirsiniz. Arkadaşlarla ani bir seyahat planı yapabilirsiniz veya yoldan gelenler olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Hayatınızda çok büyük imkanlar ve zorluklar aynı zamana denk geliyor. Dört bir yandan kuşatılsanız bile hepsinin altından kalkacak motivasyon, beceri ve dayanıklılığa sahip olacaksınız. Burcunuzda toplanan gezegenlerden müthiş bir enerji açığa çıkıyor ve sizi destekliyor. Tam bir sene boyunca ayrıcalıklı konumda olacak ve büyük fırsatlarla karşılaşacaksınız. Ancak temmuz sonuna kadar olan dönemde geçmişe dönmeli ve yarım kalan meseleleri halletmelisiniz. Haberler alabilir, yakın akrabalarınızla bir araya gelebilir ve kısa seyahatlere çıkabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Gizlilik, mahremiyet ve geri plandan yönetmenin gerektirdiği bir dönemdesiniz. Lider vasıflısınızdır ve ön planda olmayı seversiniz ancak bir sene boyunca sabırlı olmalı ve şansınızın müthiş bir şekilde döneceği 2014 yazını beklemelisiniz. Kurtulmak istediğiniz kötü alışkanlık ya da psikolojik bir yük varsa arınmak için bu hafta harekete geçmelisiniz. Temmuz sonuna kadar daha önceden konuştuğunuz, bağlantı kurduğunuz kişi ve kurumlarla daha iyi netice alacaksınız. Gizli kalması veya izole olup çalışmanızı gerektiren bir görev veya projede çalışmaya başlayabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Hayatınızın en sosyal ve arkadaşlarınızla çevrili olacağınız dönemlerinden biri başlıyor. İş ve görev aşkını biraz unutup eğlenceye kendinizi kaptırmanın zamanı geldi. Temmuz sonuna kadar olan dönemde epeydir görmediğiniz eski arkadaş ve gruplarla bir araya gelebilirsiniz. Arkadaş çevreniz genişleyecek ve yeni arkadaşlar edineceksiniz. Bir yandan da büyük bir hayalinizi gerçekleştirmek üzere olabilirsiniz. Bir sene elinizde son on iki yılın en iyi fırsatları olacak. Parayla ilgili sürpriz bir durum oluşabilir ve gizli bir kaynaktan tek seferde toplu para alabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

En başarılı dönemlerinizden biri başlıyor ve bu eğilim tam bir sene devam edecek. Yarın doğacak olan yeniay bu eğilimi harekete geçirecek. Yeni bir işe girmek için görüşme yaparsanız, mümkünse ayın sonuna kadar bağlılık altına girmeyin zira koşullar öngöremediğiniz biçimde değişecek veya beklediklerinizi bulamayacaksınız. Ama eğer önceden tanıdığınız, iş yaptığınız veya eskiden gelen bir teklif yeniden gündeme gelirse hiç düşünmeden kabul edebilirsiniz. Diğer yanda yaklaşık beş aydır sürüncemede kalan ev ve babanıza ait konular da canlanacak ve haberler gelecek.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Ağır sorumluluklar getiren Satürn, epeydir zorladığı ekim sonunda özellikle de 29 Ekim yakınlarında doğanları çok kısa bir süre sonra rahat bırakacak. Satürn tüm Akrepleri gerçekçi ve bazen de karamsar yapıyor ama aynı zamanda başka bir etkileşim ufuklarınızı açmanıza ve maceraya hazır olmanıza neden olacak. Yurtdışı, seyahat, farklı kültürler ilginizi çekecek ve daha çok öğrenme ihtiyacı içinde olacaksınız. En geç bir sene içinde yurtdışı seyahatine çıkabilir, yabancılarla iş yapabilir veya seminer, kurs ya da yüksek lisans programlarına katılabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Parayla ilgili şansınız dönmek üzere. Aylık geliriniz bir şekilde güç savaşlarına ve kişilik çatışmalarına dönüşmüş durumda ve bu eğilim bir süre daha devam edecek ama başka bir eğilim maddi koşullarınızı rahatlatacak. Maaşınızın dışında kredi, miras, nafaka, hisse, prim, tazminat gibi ortak kaynaklardan yana tam bir sene boyunca avantajlı olacaksınız. Elinize yüklü miktarda para geçecek. Belki de bir mülk alıp onu tekrardan satarak kazanç sağlayacaksınızdır. Bu hafta parayla ilgili eski meseleler gündeme gelebilir, haberler alabilir ve görüşmeler yapabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Beş aydır beklediğiniz haberler hafta başında gelebilir ve sürüncemede kalan meseleler bir anda açılabilir. Bundan sonra ilerlemeniz daha kolay olacak ve temmuz sonundan itibaren yeni alanlarda başarılı olabileceksiniz. Bir yıl sürecek olan başka bir eğilim evlenmeniz, ortaklık kurmanız ya da avukat, ajans gibi sizi temsil edecek biri ile anlaşmanız için son on iki yılın en parlak dönemini yaşatacak. Evliyseniz eşiniz çok şanslı olabilir ve onun şansı size de geçebilir. Bu hafta eski eşiniz, nişanlınız veya iş ortağınızla karşılaşabilir ve haberler alabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Partnerinizle sürpriz bir seyahate çıkabilir ya da sürpriz haberler alabilirsiniz. İlişkilerin iyi olduğu ve ayrıca kötü gidenleri düzeltip kırgınlıkları onarabileceğiniz bir dönemdesiniz. Diğer yanda alacağınız proje, görev veya müşteriler bir sene içinde tahmin etmediğiniz şekilde büyümenize neden olacak. Ancak bu ayın sonuna kadar eskiden bağlantınız olan ama yarım kalan işlerde daha başarılı olacaksınız. Temmuz sonundan itibaren yepyeni işlerde önünüz açılacak. Bu hafta eski çalışma arkadaşlarınızdan veya eski işlerden haberler alabilir, kısa yollara gidebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Renkli ve güzel bir yaz sizi bekliyor. Aşkta ve çocuklardan yana sevineceğiniz gelişmeler olacak. Temmuz sonundan itibaren yeni bir aşk hayatınıza girebilir ama ondan önce eski bir sevgili ya da sevgilinizle aranızdaki eski meseleler gündemde olacak. Çocuğunuz yoksa hamilelik haberlerine sevinebilirsiniz. Sanat gibi yaratıcı uğraşlarınız varsa hayal gücünüz ve kendinizi ifade beceriniz yeni boyutlara çıkacak. Bir hobinizi profesyonel bir işe çevirebilirsiniz. Beş aydır arkadaş ya da dernek, kulüp gibi bir toplulukla ilgili beklediğiniz haberler hafta başında gelebilir.