Astrolojist

Son yılların en sert ve olumlu etkileşimlerini neredeyse aynı zamanlarda yaşıyoruz. Bu hafta iyi olan etkileşim ön plana çıkacak ve tıpkı sihirli bir değnek gibi Yengeç, Akrep ve Balık’tan oluşan su burçlarını korumaya alacak. Boğa, Başak ve Oğlaklar da bu hoş durumdan faydalanacaklar. 

Kısıtlanan ve izole olan Akrepler ile bazı şeyleri kaybetmemek için çaba gösteren Balıklar ve aynı anda birkaç alanda mücadele eden Yengeçler rahatlayacak, mucizevi olaylar yaşayacaklar. 24-25 Nisan doğumlu Boğalar, 28-29 Ağustos Başaklar ile 26-27 Aralık doğumlu Oğlaklar da bu harika eğilimin içindeler.

Cumartesi günü ise Merkür düzeliyor. Merkür yörüngesine tam oturmadan önce epey bir karmaşaya neden olacak ama önümüzdeki haftadan itibaren imza atmak, bağlılık altına girmek ve yeni başlangıç yapmak için yolumuzda bir engel kalmayacak. 

Merkür düzelirken, Kova burcunun yöneticisi Uranüs gerilemeye başlıyor. İsyana ve ani çıkışlara neden olan Uranüs Çarşamba günü yakınlarında başkaldırışa neden olabilir ama ondan sonra aralık ortasına kadar güçsüz bir konumda kalacak. Kovalar bu süreçte eskiden başlattıkları meselelerde daha başarılı olacak ve eldeki işleri mükemmelleştirebilecekler.

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Eve ait konular ön planda. Taşınmak, tamirat yapmak, ev satmak, satın almak, kiralamak ya da evinizde misafir ağırlamakla meşgul olabilirsiniz. Bu hafta eskiden karşınıza çıkmış olan meselelere ve yarım kalan işlere geri dönebilir ama önümüzdeki hafta yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Ev ya da başka bir mülk için gereken parayı bulabilecek ya da ev veya mülkten para kazanabileceksiniz, perde arkasından birisi sizin için fedakarlıkta bulunacak. Önümüzdeki Cumartesi karışıklık olabilir. Cumadan itibaren kalabalık ortamlarda ve arkadaşlarınızla çevrili olacaksınız.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Günleriniz kısa seyahatler, yoldan gelenler, yakın akrabalar ya da eğer çalışıyorsanız toplantı ve görüşmelerle yoğun geçecek. Kurs, ders ve eğitim gibi bir önceliğiniz de olabilir. Önümüzdeki Cumartesi yola çıkarsanız ufak tefek aksaklıklara karşı tedbirli olmalısınız zira yanlış anlaşılmalardan kaynaklanan gecikmeler olabilir. Partneriniz yani eşiniz, ortağınız ya da avukat, ajans gibi sizi temsil eden kişiler tarafından destekleneceksiniz. Arkadaşlar ise esin kaynağınız olacak. Bir arkadaşınız sizin için özveride bulunabilir. Önümüzdeki hafta sonu kariyerinizde bir durum netleşecek.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Harcamalarınız fazla ama para kazanma hırsınız da artmış durumda. Yeni başlayan ve bir yıl sürecek olan eğilimde aylık gelirinizi artırabilecek ve ilave gelir kaynakları bulabileceksiniz. Kariyerinizde farklı bir yanınızı ön plana çıkarıyorsunuz. Özverili, spiritüel ve hümanist yönünüzle tanınacaksınız ve idealist yaklaşımınız başarı ve sonucunda para getirecek. İş ya da evinizde yardımcıya sahip olmasanız da becerikliliğinizle zor işleri halledebileceksiniz. Önümüzdeki Cumartesi yakınlarında para meselelerinde karmaşıklık yaşayabilirsiniz, ondan sonra yolunuz açılıyor.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Burcunuzda toplanan gezegenler doping etkisi yaparak size enerji verirken önünüzdeki engeller tek tek kalkıyor. Renksiz geçen ayların ardından zevk aldığınız konulara ve eğlenceye zaman ayıracaksınız. Büyük bir aşk ya da çocuklarla ilgili mutlu gelişmeler çok yakınınızda. Aşk ve çocuk yerine bir hobinize odaklanabilir ve çok başarılı olabilirsiniz. Bu durumun yurtdışı ve yabancılarla bağlantısı olacak. Hafta ortasında kariyerinizde veya annenizle ilgili beklemediğiniz bir gelişme, önümüzdeki Cumartesi yakınlarında da günlük hayatı aksatan terslikler olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Hemen her konuda mücadelenizi gizli yapmalı ve görünmeden hareket etmelisiniz. Gizli kalması gereken projeler veya çevrenizden izole olup çalışmanızı gerektiren işlerle meşgul olabilirsiniz. Perde arkasından büyük bir güç tarafından destekleneceksiniz ve bu kişi bir yıl boyunca tıpkı bir koruyucu melek gibi sizin arkanızda olacak. Sizi zorlayan ev ve mülke ait veya babanızla ilgili sorunlarla bağlantılı para meselelerinde çözümler bulabileceksiniz. Yine strateji ve planlarınızı gizli tutmalısınız. Hafta ortasından itibaren partnerlik meseleleri gündeme geliyor.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Kalabalıklar, arkadaşlar, dernek, kulüp gibi topluluklar hayatınızda daha çok yer kaplıyor. Hayatınızın en büyük fırsatları da tam bir yıl boyunca onlar kanalıyla gelecek. Partneriniz yani eşiniz, ortağınız veya avukat ya da ajans bir hayalinize ulaşmanızda yardımcı olacak. Hafta ortasında hisse, komisyon, miras gibi bir mesele veya bir ödeme ortaya çıkabilir. Cumartesi yakınları ise yanlış anlaşılmalarla dolu geçebilir ama ondan sonra hayatınızın akışı rahatlayacak. Hafta sonuna doğru günlük işleriniz artacak. Alternatif olarak sağlıkla ilgili bir mesele gündeme gelebilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Mücadele gücünüz her zamankinden fazla. Kariyerinizde son on iki yılın en parlak dönemine girdiniz, tuttuğunuz altın olabilir! Kariyer başarınız eşzamanlı olarak şu anda kısıtlı olan aylık gelirinize yansıyacak ve nakit girişiniz artacak. Ancak Cumartesi günü düzelecek olan Merkür’den sonra tempo hızlanıyor, Cumartesi yakınları yanlış anlaşılmalarla dolu geçebilir. Hafta ortasında eşiniz, ortağınız veya avukat, ajans gibi bir aracıdan şaşıracağınız bir davranış görebilirsiniz. Hafta sonuna doğru daha eğlenceli bir ortam oluşacak ve aynı zamanda duygusallaşacaksınız.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Akrepler kısıtlanıyor ve sorumlulukları artıyor, aynı zamanda yeni beceriler kazanıyor ve ne kadar güçlü olduklarının farkına varıyorlar. Aşk ve çocuklar da hayatınızda önemli bir yer tutuyor. Üstelik hem duygusalsınız, hem de geleceği düşünerek uzun vadeli adımlar atıyorsunuz. Balık burcunun özelliklerini taşıyan birine aşık olabilirsiniz. Yurtdışı, seyahatler ve yabancılar da bu aşkın bir parçası olabilir. Gerçekçi ve karamsar düşünmenize rağmen ufuklarınız açılacak ve kimsenin göremediklerini göreceksiniz. Hafta ortasından itibaren eve ait meseleler ön planda.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Ev, başka bir mülk, para ve gizli meseleler arasındaki mucizevi bağlantı pek çok sorunu çözmenize yardımcı olacak. Yüklü ödemeler ve büyük masraflar arka arkaya geliyor ama para sıkışıklığınız en umutsuz olduğunuz anda çözülebilir. Bir mülk satışı olabilir veya mülk için ihtiyacınız olan parayı bulabilirsiniz. Görüşme ve planları gizli tutmak en çok sizi koruyacak. Ancak önce Cumartesi günü yakınlarındaki karmaşık ortamı atlatmanız gerekecek, ondan sonra koşullar netleşecek ve hata riskiniz azalacak. Önümüzdeki hafta sonu yola çıkabilir veya seyahatten dönüyor olabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Hayatınızda pek çok şey partnerinizin yani eşiniz, ortağınız veya avukat, ajans gibi bir aracının kontrolünde ama öyle olması sizin daha başarılı ve mutlu olmanızda önemli rol oynayacak. Partneriniz her konuda size şans getirecek. Birlikte seyahate çıkabilir ve hayaliniz olan bir şeyi gerçekleştirebilirsiniz. Hafta ortasında eve ait konularda istikrarsız gelişmeler olabilir, acele kararlar vermek yerine önümüzdeki haftayı beklerseniz daha net görüşe sahip olacaksınız. Cumartesi yakınlarında yanlış anlaşılmalar ve aksilikler olabilir. Ödemeler ve para konuları ön plana çıkacak.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Yönetici gezegeniniz Uranüs hafta ortasında gerilemeye başlıyor ve aralık ortasına kadar düzelmeyecek. Bu demektir ki eskiden başlatmış olduğunuz iş, proje ve ilişkiler daha rahat ilerleyebilir, aralık ortasından önce yapacağınız yepyeni başlangıçlar ise umduğunuz gibi gitmeyebilir. Günlük işleriniz epey yoğun görünüyor ve önümüzdeki haftalar aynı yoğunlukta devam edecek. Kariyerinizde sorumluluklarınız artmış durumda, zorlanıyorsunuz ama zorluklar sihirli bir el değmiş gibi rahatlayacak. Hafta sonuna doğru önemli bir mesele çözüme gidecek.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Yaşadığınız zorluklara rağmen hayatınızın en güzel dönemlerinden birindesiniz. Aşk, çocuklar ve sanatsal projeler mutluluk getirecek, üstelik bu eğilim sadece bu günlerde değil, tam bir sene devam edecek. Büyük bir aşk ayaklarınızı yerden kesebilir, bir bebek ya da çocuk için sevinebilirsiniz; seyahat, yurtdışı ve yabancılarla bir şekilde bağlantınız olabilir. Sanatla uğraşıyorsanız çok başarılı olabilirsiniz. Ayrıca yurtdışı veya üniversitelerle ilişkiniz olabilir. Hafta sonuna doğru farklı bir ruh hali içinde olacaksınız. Kalabalıklardan uzaklaşıp yalnız kalmak isteyeceksiniz.