Astrolojist

Gökyüzündeki büyük hareket devam ederken, zorluklar ile kolaylıklar, iyiliklerle kötülükler aynı zamanda geliyor. Su ve toprak burçlarının merkezinde yer aldığı büyülü etkileşim, son yılların en sert dizilimini yumuşatacak veya şifa bulmamıza yardımcı olacak. Akrep, Yengeç ve Balıklardan oluşan su grubu ile Boğa, Başak ve Oğlaklardan oluşan toprak grubu el ele tutuşup birlik oluşturacak. Bu birlik ve dayanışmadan umulmadık bir güç doğacak.

Son birkaç yıldır Koç, Oğlak, Yengeç ve Terazilerden oluşan öncü burçları sıkıştırdıkça sıkıştıran, molalar verip ardından daha beter yaylım ateşine tutan sert oluşum devam ediyor. Pluto ile Uranüs arasındaki çekişmeye kavgacı Mars ile dokunduğu her şeyi büyüten dolayısıyla iyiliği de kötülüğü de abartabilen Jüpiter de katılıyor. Eyvah ki ne eyvah! Yengeçler çok şanslılar -zira uğurlu gezegen Jüpiter ile Mars burçlarında- ama aynı zamanda, özellikle 1-4 Temmuz doğumlu olanlar, büyük bir kavga ve çekişmenin ortasında kalabilirler. 1 Nisan doğumlu Koçlar, 31 Aralık doğumlu Oğlaklar ve bu tarihlerin birkaç gün yakınlarında doğanlar da aynı sert etkileşimden dolayı epey zorlanacak. Tartışmalardan uzak durmakta fayda var. Ufak bir kıvılcım büyük yangınlara neden olabilir. 27 Temmuz doğumlu Aslanlar eve ait sorumlulukları büyütüp karamsarlaşabilir, 1 Ağustos doğumlu Aslanlar ise güç savaşlarından dolayı yıpranabilirler ama 4 Ağustos doğumluları güzel bir sürpriz bekliyor.

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Ani başkaldırışlarınız olabilir. Bireysellik, bağımsızlık ve yenilik ihtiyacınızı anne ve babanız anlamayabilir. Ya da onlarla sorun yaşamaz ama işinizde baskı altında olduğunuzu hissedebilirsiniz. Hafta ortasında çabuk alev alacak bir ortam olacağından tartışmalarda dikkatli olmalısınız. Özellikle evle bağlantılı bir mesele hiç yoktan büyüyebilir. Taşınma, tamirat, ev satın alma, satma, kiralama, usta, mimar gibi evle bağlantılı kişiler ya da evinizde kalabalık misafirlerden dolayı yoğun olacaksınız.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Aşka, eğlenceye, sevdiğiniz konulara ya da çocuklara daha fazla zaman ayırmanın zamanı geldi. Senenin bu döneminde rahatlayacak ve kendinizi daha iyi ifade edebileceksiniz. Seyahatler, hafta sonu şehir dışına yapacağınız gezilerle sürekli hareket halinde olabilirsiniz. Seyahatleriniz lüks koşullarda geçecek. Ev, başka bir mülk ya da babanızla ilgili sorumluluklarınız artmış olabilir ya da artacak. Bu meselelerde eşinizle aynı fikirde olmayacak ve onu ikna etmeye çalışacaksınız.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Evinizi güzelleştirebilir, ev ya da mülkten para kazanabilir ve aile ilişkilerinizde yakınlaşabilirsiniz. Özellikle babanızla ilgili bir sorun varsa düzeltebilirsiniz. Tüm bir sene aylık gelirinizi artırma şansına sahipsiniz ama aynı zamanda beklenmedik büyük harcamalarınız da olacak. Miras, nafaka, hisse, komisyon, tazminat, kredi gibi ortak bir kaynakta güç savaşları devam edecek. Arkadaş ve gruplar ya da kalabalık sosyal aktiviteler tahmin ettiğinizden daha fazla para harcamanıza neden olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Hayatınızın en güçlü dönemlerinden birindesiniz ama uzunca bir süredir farklı meselelerden dolayı köşeye sıkışmış olduğunuzdan bu durumun henüz farkında olmayabilirsiniz. Pek çok alanda ayrıcalıklı ve avantajlı konumdasınız. Partneriniz yani eşiniz ya da ortağınız, diğer yanda anne gibi bir otorite figürü ya da kariyer baskısı devam edecek ama hepsinin altından kalkacak sihirli bir güce sahip olacaksınız. Seyahatler iyi gelecek; kardeş, kuzen gibi yakınlarınız da büyük destek olacak.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Güneş burcunuza geçti ve doğum günü döneminizde size zindelik ve iyimserlik veriyor ancak bu hafta sonu özellikle eve ait sorumlulukları gözünüzde büyütebilir ve geçici olarak karamsarlaşabilirsiniz. 27-28 Temmuz doğumlu Aslanlar tam bir sene boyunca bu sorumluluklarla güçlenecek ve ne kadar becerikli olduklarını yeniden keşfedecekler. Yurtdışı, seyahat, üniversite ve yabancılardan yana şanslısınız, bu alanlarda beklemediğiniz sürprizler olabilir.

Alışveriş ve lüks tutkunuz artıyor.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Tüm ilişkileri onaracak ve aşkı kendinize çekeceksiniz. Aşk ve güzellikler gezegeni Venüs’ün senede bir kez yaptığı ziyaret sizi daha da hoşlaştıracak ve işi seven bir burç olmanıza rağmen eğlenceye daha çok vakit ayıracaksınız. Arkadaş ve dernek, kulüp gibi topluluklar ise size her konuda şans getirecek ve büyük fırsatlarda aracı olacak. İster aşk, ister iş, ister parayla ilgili konularda sizi motive edecek ve yol gösterecekler. Katılacağınız davet ve kalabalık ortamlarda çok para harcayabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Hafta ortasında gerilim var. Kariyerinizde iddialısınız ve karşınızdaki kişilerle çatışma eğiliminde olabilirsiniz. Eşiniz, ortağınız ya da avukat, ajans gibi sizi temsil eden aracı bir kişi bağımsız hareket etmek isteyebilir veya size hiç bilmediğiniz bir yüzünü gösterebilir. Sakin olmalısınız ama o kadar uzun süre sabrettiniz ki sizi durdurmak pek kolay olmayacak. Çalışmıyorsanız anneniz ya da başka bir otorite figürü ve aynı zamanda partneriniz ile anlaşmazlık olabilir.

Arkadaşlarınız yanınızda olacak.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Sosyal hayatınızda en renkli ve arkadaşlarla daha fazla beraber olacağınız güzel bir dönem başladı. Aşk ve arkadaşlarınız arasında bir bağ var. Arkadaşlarınız size birini tanıştırabilir, sevgiliniz arkadaş grubunuzdan olabilir veya sevgilinizle kalabalık gruplarda iyi vakit geçirebilirsiniz. Yurtdışı, üniversite, seyahat ve farklı kültürler ise fırsatlarla dolu! İnternet ortamında da daha aktif olabilirsiniz. İş programınız sizi zorlayabilir zira ne zaman, ne olacağı belli olmayan istikrarsız bir ortam var.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Üstlerinizle ilişkinizin her zamankinden iyi olacağı ve otorite figürleri tarafından kayrılacağınız bir dönemdesiniz. Maddi konulardaki güç savaşları devam edecek ve zaman zaman arada kalacaksınız ama yönetici, işveren gibi bir kişi aylık gelirinizi artırmanızda yardımcı olabilir. İyi ilişkileriniz ve yumuşak yaklaşımınız sizi öne çıkaracak. Maaşınız dışında kalan miras, hisse, komisyon, telif, sigorta, kredi gibi kaynaklarda ise bir sene boyunca avantajlı olacaksınız. Örneğin bir mülk satışından elinize para geçebilir ama yine de gereksiz risk almamaya çalışın.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Partneriniz yani eşiniz, ortağınız ya da avukat, ajans gibi sizi temsil eden aracı kişiler hayatınızda her zamankinden daha önemli yer tutacak. Neyi başarmak, hangi engeli aşmak veya neye sahip olmak istiyorsanız bir başkasıyla birlikte hareket edip, işbirliği yaptığınızda daha hızlı yol alacaksınız. Ancak bazen farkına varmadan baskı yapabilir ve beklemediğiniz tepkilerle karşılaşabilirsiniz. Özellikle bu hafta sonunda ikili ilişkilerde parlamaya hazır koşullar varken güç savaşlarından kaçınmalısınız.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Günlük işleriniz ve detaylar giderek artıyor. Elinizdeki proje ve görev ya da müşteriler tahmin edemeyeceğiniz derecede büyüme potansiyeline sahip. Bu işlerden maaşınız dışında kalan komisyon, hisse, miras, kredi, prim, tazminat gibi kaynaklardan kazançlı çıkabilirsiniz. Partneriniz, anne ya da iş sorumluluklarından bunabilir. İlişkinizin fiziksel yönü ön planda. Kardeş, kuzen, amca gibi anne babanız dışında kalan yakın akrabalarınızla ilişkiniz ise inişli çıkışlı.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Partnerinizle yakınlaşacağınız, ilişkinizin her zamankinden daha güzel olacağı bir dönemdesiniz. Sorunlar varsa tatlılıkla çözebilecek, birlikte kısa seyahatlere çıkabileceksiniz. Eğlenceye daha fazla zaman ayıracaksınız. Önümüzdeki bir yıl aşkta, çocuklar ve sanat gibi yaratıcı alanlarda en şanslı burç sizsiniz. Aşık olabilir, hamilelik haberi alabilir, çocuklarınız adına sevineceğiniz gelişmeler yaşayabilir ve hobinizi bir işe dönüştürebilirsiniz. Para meseleleri istikrarsız olmaya devam edecek.