Astrolojist

Bu hafta Aslan burcunda güçlü bir yeniay doğuyor. Yengeç burcundaki Jüpiter ile Oğlak burcundaki Pluto arasında yaşanan gerilim ise zirveye çıkıyor. İki kuvvetli gezegen arasındaki zıtlaşma, devler arasındaki güç savaşlarına neden olabilir ve büyük güçler karşı karşıya gelebilir. Oğlak burcunun birkaç yıldır ara ara yaşadığı mücadele bu kez her şeyi genişleten Jüpiter’in de devreye girmesiyle büyük ölçekte gerilime neden olabilir ama tüm Oğlaklar bu geriliminden etkilenmeyecek. 1 Ocak doğumlu Oğlaklar ile 2 Temmuz doğumlu Yengeçler ve bu tarihlerin yakınlarında doğanlar bu sert etkileşimin merkezinde yer alacaklar. 3 Ekim doğumlu Teraziler ile 30 Mart doğumlu Koçlar da gerilimi en çok yaşayanlardan olacak.

Çarşamba günü doğan yeniay ise iki hafta boyunca yeni başlangıçların itici gücü olacak. Neye başlamak ve hangi konuda ilk adımı atmak istiyorsak perşembe gününden itibaren harekete geçersek doğru akımı yakalamış olacağız zira yeniayın doğduğu çarşamba günü Ay boşlukta yani etkisiz olduğundan ihtiyaç duyduğumuz enerji henüz açığa çıkmış olmayacak. Bu yeniay 7 Ağustos doğumlu Aslanlara tüm bir sene boyunca hayatlarında yeni ve önemli başlangıçlar yapma imkanı verecek.

Ayrıca iletişim gezegeni Merkür de Aslan burcuna geçecek ve Aslanları daha fazla harekete ve kısa seyahatlere teşvik edecek. İletişim biçimimiz daha gösterişli, yaratıcı ve abartılı bir şekilde olabilir.

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Eğlenceli bir döneme girdiniz ama aynı zamanda aile ve kariyerinizden kaynaklanan

  baskıyı hissedebilirsiniz. Hayatınızın bu iki alanı aynı anda üzerinize gelebilir ya da başka bir alternatif olarak anne ve babanız arasında anlaşmazlık olabilir. Bu zorluğu atlattıktan sonra eve ait konularda ne kadar şanslı olduğunuzu göreceksiniz ama şimdilik risk almayın. Hafta ortasında doğan yeniay ise size bir aşk ya da var olan ilişkinizde yeni bir evre ya da hamilelik ve çocuklarla ilgili yeni başlangıçlar getirebilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Evle ilgili planlarınız için perşembe gününden itibaren harekete geçebilirsiniz zira senede bir kez yıldız haritanızın ev bölümüne enerji veren yeniay sizi iki hafta boyunca destekleyecek. Yeniayla atacağınız adımlar kalıcı olacak ve arzu ettiğiniz yönde hızla ilerleyecek. Ev, mülk meseleleri için ya da anne babanızı görmek için yola çıkabilirsiniz. Diğer yanda kardeş, kuzen, amca, hala gibi anne babanız dışında kalan akrabalarınızla ilgili bir gerginlik olabilir. Siz dolaylı olarak etkileneceksiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Hareketli bir dönem başlıyor, yeniayın enerjisiyle seyahate çıkabilir ve önümüzdeki hafta da yolda olabilirsiniz. Eğer siz gitmezseniz yoldan gelenler olabilir. Arkadaşlarınızla son dakikada seyahat planları yapabilirsiniz. Kardeş, kuzen, hala, teyze gibi yakın akrabalarınızla bir araya gelebilir ve her zamankinden daha uzun vakit geçirebilirsiniz. Parayla ilgili güç savaşları devam ediyor ve hafta ortasında zirveye çıkıyor. Miras, nafaka, borç, kredi, hisse gibi kaynaklar sorunlu görünüyor.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Burcunuza sadece 12 yılda bir gelen uğurlu Jüpiter’in koruması altındasınız. Jüpiter size türlü fırsatlar sunarken aynı zamanda aşırı rahatlık ve özgüven getirebilir. Bu ruh hali ile risk alma eğiliminde olabilirsiniz. Partneriniz yani eşiniz, ortağınız ya da avukat, ajans gibi birebir ilişkiniz olan kişinin baskısına aşırı tepki gösterebilir ve olayları büyütebilirsiniz. Diğer yanda hafta ortasından itibaren para konuları gündeme gelecek. Ödemeler, alacak-verecekler ve alışveriş ile meşgul olabilirsiniz.

 

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Yılda bir kez burcunuzda doğan ve doğum günü hediyeniz olan yeniayın enerjisini istediğiniz bir alanda yeni bir başlangıç yapmak için kullanabilirsiniz. Neye başlamak istiyorsanız perşembe günü harekete geçmelisiniz, öncesinde değil. Yeniay ile atacağınız adımlar kalıcı olacak ve istediğiniz gibi biçimlenecek. Ayrıca daha fazla hareket edecek, seyahatte ve yolda vakit geçirecek ve insanlarla sürekli bağlantı halinde olacaksınız. İş ortamınızda ise açıkça yüzeye çıkmayan güç savaşları olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bir yandan hayatınızın en sosyal dönemlerinden birindesiniz, diğer yanda bu hafta doğan yeniayın enerjisiyle yalnız kalmak ve sakin ortamlarda vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Hastane, hapishane, huzurevi gibi bir kurumu ziyaret edebilir ya da gizliliği olan bir işe başlayabilirsiniz. Arkadaşlar her zamankinden fazla destek ve fırsatlarda aracı olacaklar ama bu hafta ilişkilerde sorun olabilir ya da sizi büyük bir risk almaya itebilirler. Kumar ya da borsa gibi spekülatif oyunlarda dikkatli olmalısınız.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bu hafta doğan yeniay tam da bayram günlerinde kalabalık ortamlarda bulunmanıza neden olacak. Sevdikleriniz ve tanıdıklarınızla beraber olacaksınız, bu durum önümüzdeki hafta da devam edecek. Bir hayalinizi gerçekleştirmek için en uygun dönemdesiniz, perşembe gününden itibaren ilk adımları atmalısınız. Diğer yanda sizi sıkıştıran ailevi durumlar ve kariyer meseleleri yine krize neden olabilir. Aynı anda bu iki alan ile uğraşabilirsiniz ya da anne ve babanız arasında geçici bir sorun olabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Yılın bu zamanında bulunduğunuz ortamlarda lider pozisyonunda olacaksınız. Hafta ortasında doğan yeniay, bayram olmasına rağmen kariyerinizde senenin en önemli dönemlerinden birini başlatıyor. Yeniayın enerjisi iki hafta süre ile girişimlerinizi destekleyecek ve ayrıcalıklı durumda olacaksınız. Anne ya da işveren, yönetici gibi otorite figürleriyle görüşmeler yapabilir, kısa seyahatlere çıkabilirsiniz. Sizin ve eşinizin akrabaları arasında kişilik çatışmaları ve anlaşmazlıklar olabilir.

   

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Maddi konularda zaman zaman krizlere neden olan güç savaşları bu hafta yine zirveye çıkacak. Para meseleleri bir şekilde kişilik çatışmalarına dönüşmüş durumda, mücadele etmeniz gerekiyor. Risk alma eğilimindesiniz. En geç bir yıl içinde miras, hisse, emlak satışı, nafaka, prim, tazminat gibi bir kaynaktan yüklü miktarda para alacaksınız ama önce bu gibi krizleri atlatmanız gerekecek. Bu haftanın yeniayı ise yurtdışı, seyahat, mahkeme ve üniversite bağlantılı konuları hareket geçirecek.

 

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Burcunuzdaki Pluto çok güçlü bir konumda olmanızı sağlarken, bazen de kendinizi büyük çatışma ve güç savaşlarının ortasında buluyorsunuz. Dönüşüm sürecindesiniz, küllerinizden yeniden doğacaksınız! Bu süreç bazen çok sancılı, bazen de yumuşak geçişlerle işliyor. Ev, mülk ya da babanızla ilgili bir meseleden sürpriz bir anda elinize para geçebilir. Hisse, borç, miras, kredi, vergi, sigorta gibi meselelerde perşembe gününden itibaren harekete geçebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Gezegenler zıt burcunuz ama aynı zamanda eş ve ortağınızı temsil eden Aslan burcunda toplanıyor ve inisiyatifi karşı tarafa veriyor. Her konuda tek başınıza değil de bir başkasıyla ortak hareket ettiğinizde daha başarılı olacaksınız. Hafta ortasında doğan yeniay da bu eğilimi destekleyecek ve evlenme, nişanlanma, ortaklık kurma ya da avukat, ajans gibi sizi temsil edecek aracılarla anlaşma planlarınız için iki hafta boyunca güçlü enerjiler yayacak. Partnerinizle sürpriz bir seyahat gündeme gelebilir.

 

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bayram tatili gelmiş olsa da görev duygunuz ön planda olacak ve vaktinizi daha çok başkalarına hizmet ederek geçireceksiniz. Günlük işler, detaylar ve ayrıca sağlıkla ilgili konular iki hafta boyunca önceliğiniz olacak. Parayla ilgili ani bir gelişme yaşayabilirsiniz. Kendi işinizi yapıyorsanız, şirketin para durumu sıkışık olabilir ve bir süredir zorlanıyor olabilirsiniz. Bu hafta ufak bir kriz daha atlatabilirsiniz. Bir arkadaş, dernek veya kulüp üzerinizde baskı oluşturabilir, anlaşmazlık yaşayabilirsiniz.