Astrolojist

Bu hafta Mars’ın enerjisi yer değiştiriyor ve Aslanlar yeniden ön plana çıkıyor. İki senede bir gelen ve büyük avantaj sağlayan Mars bundan önce Ekim 2009- Haziran 2010 arasında Aslan burcunda idi. Bu defa 15 Ekim’e kadar yedi hafta boyunca Aslanları desteklemeye devam edecek. Daha fazla motivasyon, hırs, cesaret hatta cüret ve durdurulamaz bir enerjiyle dolu olacak Aslanlar, hedeflerine doğru hızla ilerleyebilirler.  Mars ile beraber atılan tohumlar mutlaka meyve verir ancak Mars’ın yakıcı enerjisini iyi yönetmek ve olumlu yönde değerlendirmek gerekecek yoksa sabırsızlık, asabiyet ve kavga çıkarmak gibi kişinin en çok kendisine zarar verecek eğilimler olabilir. Ayrıca 31 Ağustos ve yakınlarında doğanlar eylül ayının ikinci haftasında ev ve babaya ait sorumluluklar yüzünden kısıtlanabilir ve harekete geçmekle, geçmemek arasında ikilem yaşayabilirler.

Mars burcumuza göre hayatımızın hangi alanını etkiliyorsa bu haftadan itibaren o alanda büyük bir hareketle beraber temizlik başlayacak ve bastırılan sorunlar yüzeye çıkacak. Diğer yanda Başakların parlak dönemi devam ediyor. Ancak hafta başında 27 Ağustos doğumluların durumları net olarak görmesine engel olacak koşullar var. Neptün’den kaynaklanan bu sert etkileşim ayrıca sis, yağmur ve sel gibi suyun oluşturabileceği zararlara karşı dikkatli olmayı gerektiriyor. İlaç kullanırken de yan etkilerine karşı dikkatli olunmalı.

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Eviniz, babanız ya da başka bir mülkle yeteri kadar ilgilendiniz ve şimdi eğlence zamanı geldi. Önümüzdeki haftalar boyunca sevgilinize, çocuğunuza ya da bir hobinize daha fazla zaman ayırabileceksiniz. Hem yeni başlayan, hem de uzun süreli ilişkiler açısından güzel bir zamandasınız. Ancak bu hafta başında evlilik, ortaklık gibi ciddi bir ilişkinizde daha çok sizin bağımsızlık arzunuzdan kaynaklanan anlaşmazlıklar olabilir. İşinizde ise uzun vadeli ve maaşınız dışında ek gelir getirebilecek gelişmeler olacak.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Gezip tozdunuz ya da kısa gezilere gidip geldiniz. Bu haftadan itibaren düşünceleriniz eve odaklanacak ve evinizde belirgin bir hareketlilik başlayacak. Ekim ortasına dek sürecek olan bu eğilimde tamirat, taşınma, ev kiralama, satma, satın alma ya da evde kalabalık misafir ağırlamakla meşgul olabilirsiniz. Babanızla ilgili meseleler ve onunla ilişkiniz de ön plana çıkacak ve sorunlar varsa yüzleşeceksiniz. Aşkta ise hafta başındaki belirsiz koşullar uzun sürmeyecek ve sonrasında evlilik, nişan gibi planlar yapabileceksiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Son haftalarda hiç durmadan para harcamış veya önceki harcamaların faturaları yüzünden zorlanmış olabilirsiniz. Neyse ki bu haftadan itibaren bütçenizi kontrol altına alabileceksiniz. Bu hafta başlayan ve ekim ortasına dek sürecek olan başka bir eğilim temponuzu hızlandıracak. Seyahatlere çıkabilir, hafta sonu gezileri ya da yapabilirsiniz. Aynı zamanda eviniz ya da başka bir mülkle bağlantılı meseleler ön planda. Ev ile kariyer planlarınız çelişiyor ancak mülkten sağlam kazanç elde edebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Hafta başında evde güzel vakit geçirme veya evinizi güzelleştirme planlarınız, kariyerinizdeki ani gelişmeler yüzünden bozulabilir. Her iki alanda da büyük riskler almaya eğilimlisiniz ancak aşırı özgüven bakış açınızı bulandırabilir ve yanlış kararlar almanıza neden olabilir. Bu hafta başlayan ve ekim ortasında kadar sürecek olan yeni eğilim, harcamalarınızı artıracak ve öngörmediğiniz masraflarla sizi zorlayacak. Bunu baştan bilerek önlem alabilirsiniz. Diğer yanda akrabalar arasında yanlış anlaşılmalar olabilir. Sevdiğinizle seyahat planları yapabilir ve yola çıkabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Enerji ve cesaret gezegeni Mars iki seneden beri ilk kez burcunuzda ve ekim ortasına dek kalacak. Mars, ikna kabiliyeti ve motivasyonunuzu artıracak daha hırslı, aceleci ve parlamaya hazır yapacak. Size ‘hayır’ demek kolay olmayacak. Büyük başarılar getiren Mars’ın yakıcı enerjisini doğru yönlendirmez ve adil olmazsanız zarar görebilirsiniz. Diğer yanda maddi konularda net olmayan, belirsiz koşullar var. Hisse, miras, nafaka, komisyon, kredi gibi kaynaklarla ilgili işlemleri başkasına yaptırmayın ve kendiniz hazır bulunun.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Burcunuzda toplanan gezegenlerin enerjisi sizi ön plana çıkarıyor ancak aynı zamanda ekim ortasına dek sürecek olan eğilim gizlilik içinde hareket etmeniz gerektiğine işaret ediyor. Gücünüzü belli etmeden mücadele ederseniz daha iyi olacak. Uzun yıllar sürecek olan başka bir eğilim ise zaman zaman bakış açınızı bulandıracak, karşınızdaki insanın sizi bilerek ya da bilmeden yanıltmasına neden olacak. Diğer yanda kardeş, kuzen gibi yakın akrabalardan destek alacak, seyahatlere çıkacak, çocuklarla mutlu olacaksınız.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Olumlu duygulara sahipsiniz ve insanlara yumuşak yaklaşıyorsunuz ama partneriniz sizi şaşırtacak davranışlarda bulunabilir. Asla anlayamayacağınız ve öngöremeyeceğiniz isyan duygusu içinde garip tepkileri olabilir. Kariyerinizde ise bir sene boyunca başarı potansiyeliniz çok yüksek ama şu sıralar tedbirli olun zira gereksiz riskler alabilirsiniz. Ekim ortasına dek sürecek olan yeni eğilim son iki senenin en sosyal dönemini başlatıyor. Arkadaşlarınıza daha fazla zaman ayıracak ve dernek, kulüp gibi topluluklarda aktif olacaksınız.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Yeni başlayan ve ekim ortasına dek sürecek olan Mars dönemi kariyerinizde son iki senenin en parlak fırsatlarını getirecek. Bu dönemde hemen sonuç almanız gerekmiyor ama bu haftadan sonra girişimlerde bulunmalısınız. Başarılı, hırslı ama otorite figürleriyle çatışma eğiliminde olacaksınız. Uzun yıllar sürecek olan başka bir etki ise büyük bir aşk getirebilir ama aynı zamanda gerçekleri görememenize neden olabilir. Bu eğilim çocuk sahibi olmanız ve bebeğinizi aşkla sevmenizi de sağlayabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Maaşınız dışında kalan ortak kaynaklarda kazançlı bir yıl sizi bekliyor ama dikkatli olmalısınız zira büyük riskler alabilir ve kayıplar yaşayabilirsiniz. Adımlarınızı sağlam atmalısınız. Aşkta ve çocuklarla ilişkinizde iniş çıkışlar var. Sevgilinizin dengesiz ya da öngörülemez davranışları olabilir. Çocuğunuz varsa, iki yaş sendromu veya ergenlik çağı davranışlarıyla şaşırtabilir. Diğer yanda ev, mülk ve babanıza ait konularda belirsizlik ve anlayamadığınız durumlar yaşayabilirsiniz. Sudan gelebilecek zararlara karşı dikkatli olmalısınız.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Masraflı bir döneme giriyorsunuz. Ekim ortasına dek belki de ev, araba, okul taksitleri gibi büyük bir yatırımın ya da daha önceden almış olduğunuz bir şeyin taksitlerini öderken nakit sıkışıklığı yaşayabilirsiniz. Beklemediğiniz yüklü harcamalar çıkabilir. Aynı zamanda para kazanma hırsınız da artacak ve ilave gelir kaynakları bulabileceksiniz. Diğer yanda ev, mülk ve babanıza ait konular hep sürprizlerle dolu. Bu konularda bazen çok umutlu, bazen da umutsuz olabiliyorsunuz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Yakın ilişkilerinizde temizlik dönemi başlıyor. Ekim ortasına kadar uzun süreli ilişkiniz, evlilik ya da ortaklığınızdaki sorunlarla yüzleşecek ve sonrasında yolunuzda daha rahat ilerleyeceksiniz. Eğer sorunları biriktirmedinizse fazla zorlanmayacaksınız. Bu dönemde evlilik ya da ortaklık planları da yapabilirsiniz. Partneriniz ve yakın ilişkiniz olan hemen herkes sizi sürekli eleştirecek. Maddi konularda ise net olmayan koşullar var. Her türlü görüşme, toplantı ve işlemde siz de hazır bulunun ve kimseye vekalet vermeyin.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Günlük işleriniz artıyor. Ekim ortasına kadar sürecek olan bu dönemde sürekli koşturabilirsiniz. Detaylara dikkat etmeniz gerekecek zira en çok detaylar yüzünden yorulacaksınız. İşler yerine sağlıkla ilgili meseleler yüzünden koşturabilirsiniz. Partnerinizi anlamak kolay olmayacak. Siz duygular, önsezi ve hayallerinizle beslenirken, partneriniz mantıklı ve programlı olmanızı isteyecek. Birlikte seyahat, yurtdışı ve üniversite bağlantılı planlar yapabilirsiniz. Maddi konulardaki iniş çıkışlar devam edecek.