Astrolojist

Mevsim dönüyor, havada bir şeyler değişiyor; sesler, kokular farklılaşıyor ve sonbahar usul usul yaklaşıyor. Güneş, Başak burcunda iken yazı bitirip sonbahara geçiş yapmamızı sağlayacak. Değişken bir burç olan Başak bizi değişime hazırlayacak. Zaten bu hafta Başakların haftası olacak.

5 Eylül Perşembe günü Başak burcunda doğan yeniay iki hafta boyunca en çok Başakları destekleyecek. Neye başlamak ve hangi konuda atılım yapmak istiyorsak yeniayın hemen ardından harekete geçebiliriz. Bu yeniayla ekeceğimiz tohumların filizlenip meyve verme şansı her zamankinden daha fazla olacak. Üstelik uğurlu Jüpiter de bu yeniaya olumlu açı yapıyor ve elimizi güçlendiriyor.  

Başaklar sadece yeniayın bu iki haftalık döneminde değil, Ekim ortasından, aralık ayına kadar olan dönemde de çok güçlü olacaklar. Yengeçler de yeniayın motive edici enerjisinden en iyi şekilde yararlanabilirler.

Bu yeniay en çok 5 Eylül doğumlu Başaklar, 5 Temmuz doğumlu Yengeçler, 4 Mart doğumlu Balıklar, 5 Mayıs doğumlu Boğalar, 5 Ocak doğumlu Oğlaklar, 7 Kasım doğumlu Akrepler ve birkaç gün yakınlarında doğanları rahatlatacak ve fırsatlar sunacak. Ancak iş yine de bize düşecek ve fırsatlar kaçmadan harekete geçip koşulları değerlendirmek gerekecek.

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

İşyerinizde yenilik yapmak, evde ya da işte yardımcı almak, bilgisayar veya diğer ofis ekipmanlarını yenilemek, yeni bir projeye başlamak ya da yeni bir müşteri ile görüşmek gibi planlarınız varsa Perşembe günü doğan yeniayın ardından harekete geçerseniz, işler istediğiniz hızda ilerleyebilir ve gelişebilir. Kariyerinizde başarı yolu açık, otorite figürleri destekleyecek ve imkânlar sunacak. Ancak

1 Nisan yakınlarında doğanlar rutin işlere direnebilir ve bağımsız olmak isteyebilirler. Ev, mülk ve babanızla ilgili konular olumlu.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Gezegenler yıldız haritanızda aşk, eğlence, sanat, hobi ve çocukları yöneten bölümünde toplanıyor ve hayatınızda bu alanları ön plana çıkarıyor. Bir yandan da evdeki hareketlilik veya mülk ve babanızla bağlantılı meseleler devam ediyor. Perşembe günü doğan yeniayın enerjisi aşkta yeni bir sayfa açmanız, sevdiğiniz konulara zaman ayırmanız ve çocuklarla ilgili yeni başlangıçlar yapmanız için tam iki hafta uygun koşullar getirecek. Sevgiliniz veya çocuklarla seyahat planları yapabilir, lüks bir seyahate çıkabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Eve ait konular ön plana çıkıyor. Oturduğunuz ev ya da başka bir mülk veya babanızla ilgilenmeniz gerekecek. Taşınma, kiralama, ev satma, satın alma veya tamirat planlarınız varsa Perşembe gününden itibaren harekete geçebilirsiniz. Arkadaşlarla ilgili ani gelişmeler, ev planlarınızla çatışabilir. Ev için ihtiyacınız olan parayı bulabilir veya başka bir mülkten kazanç sağlayabilirsiniz. Kariyerinizde ise belirsizlikler olabilir ya da siz kararsız kalabilirsiniz. Aynı anda kısa seyahatlerle dolu hareketli döneminiz devam edecek.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Hızlı ve hareketli günler sizi bekliyor. Pek çok haber alabilir, toplantı ve görüşmelere katılabilir ve kısa seyahatlerle yoğun günler geçirebilirsiniz. Perşembe günü doğan yeniayla beraber, seyahat imkânlarınız artıyor. Eğer siz gitmezseniz, yoldan gelenler olacaktır. Önemli bir kontrat yeniayla beraber gündeme gelebilir. Kardeş, yakın akraba ve komşularınızla her zamankinden daha fazla görüşeceksiniz. Harcamalarınızın şu sıralar artmış olması yurtdışı planlarınızı zorlaştıracak ve belirsizlikler olacak.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Enerji, cesaret ve motivasyonunuz her zamankinden fazla. Son iki senenin en güçlü dönemini yaşıyorsunuz. Ekim ortasına dek sürecek olan bu avantajlı dönemi değerlendirmek için harekete geçmeniz gerekiyor. Kredi, borç, hisse, miras, nafaka, telif, komisyon gibi ortak kaynaklardaki belirsizlikler sizi durdurabilir ama Perşembe günü doğan yeniayda maaşınızla ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz. Maaşınızı artırmak ve ilave gelir kaynakları bulmak için yeniaydan sonra iki haftanız var.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Burcunuzda toplanan gezegenler ve Perşembe günü doğan yeniayın enerjisi size büyük bir ayrıcalık veriyor. Hayatınızda neye başlamak ve hangi konuda ilk adımı atmak istiyorsanız, yeniaydan sonra harekete geçerseniz arzu ettiğiniz sonuçları alabileceksiniz. Aşk, çocuklar ve yaratıcı konular olumlu dönüşüm geçirmenize neden oluyor. Sürpriz ödemeler ve bazı ilişkiler sizi zorlayacak. İş ortağınız veya birlikte hareket ettiğiniz kişilerle ilişkinizde belirsizlikler olabilir. Kendi işinizi yapıyorsanız kazancınız artacak.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Doğum gününüzden önceki bu dönemde gizlilik içinde hareket etmenizi, gücünüzü göstermeden geri planda kalmanızı gerektiren koşullar oluşuyor. Perde arkasından yönettiğinizde daha başarılı olacaksınız. Tek başına çalışmak da daha verimli olmanızı sağlayacak. İşveren, yönetici gibi bir otorite figürü sizi kayırabilir ama belki sizin bile haberiniz olmayabilir. İşlerle ilgili belirsizlikler ve ani program değişiklikleri, arkadaş ilişkileri ve sosyal planlarınızı zorlayacak. Ayrıca hastane, hapishane, rehabilitasyon merkezi gibi kurumlara gidip gelebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Hem kariyerinizde, hem de sosyal hayatınızda hareketli ve güçlü bir dönemdesiniz. Ekim ortasına kadar kariyerinizde başarı potansiyeliniz çok yüksek. Aynı zamanda Perşembe günü doğan yeniayın enerjisi arkadaş, grup, dernek, kulüp gibi toplulukları harekete geçirecek. Arkadaş ve gruplar büyük hayallerinizi destekleyecek. Birlikte yurtdışıyla bağlantılı planlar yapabilirsiniz. Seyahat, eğitim, medya ve mahkeme bağlantılı alanlarda yeni gelişmeler olabilir. Ancak kariyeriniz ve çocuk planları çelişecek.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İşinizde atılım yapmak, yeni iş aramak ve görüşmeler yapmak için senenin en iyi dönemlerinden biri Perşembe günü başlıyor. Yıldız haritanızın kariyer evinde doğan yeniay tüm girişimlerinizi destekleyecek ama öncesinde değil. Kariyerinizdeki gelişmeler sonucunda elinize tek seferde toplu para geçebilir. Eğer bu dönemi kaçırırsanız ekim ortasından, aralık ayına kadar ikinci bir fırsat pencereniz daha olacak. Sevgiliniz ya da çocukların sürprizleri planlarınızı zorlaştıracak ama engel olmayacak.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Yurtdışı, üniversite, medya ve mahkeme bağlantılı meselelerde Perşembe gününden itibaren tam iki hafta boyunca girişimlerde bulunabilirsiniz. Eşiniz ya da ortağınızla birlikte yurtdışı seyahat planlarınız olabilir, ya da yabancılarla ortaklık düşünebilirsiniz. Her ne gelişme olursa partneriniz size çok uğurlu gelecek, birlikte hareket edin. Eve ait konulardaki ani gelişmeler planlarınızı zorlaştırabilir ama engel olmayacak. Maddi koşullardan dolayı kısa seyahatler ve yakın akrabalarla ilgili belirsizlikler olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İkili ilişkilerde zorlanabilirsiniz. Eşiniz, ortağınız ya da birlikte hareket ettiğiniz diğer kişiler sizi harekete geçirmek için sıkıştıracak ve ilişkinizdeki sorunlar yüzeye çıkacak. Maddi konularda partneriniz yüzünden belirsizlik yaşayabilir ya da gerçek durumu net olarak görmekte zorlanabilirsiniz. Maaşınız dışında kalan kredi, miras, nafaka, hisse, komisyon, telif, tazminat gibi kaynaklar ön plana çıkıyor. Yeni bir girişimde bulunmak için Perşembe gününden sonra harekete geçebilirsiniz zira yeniay bu alanları tam iki hafta destekleyecek.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Senenin bu zamanında genelde inisiyatif sizde değil karşı taraftadır. Eşiniz, sevgiliniz, ortağınız ya da bir konuda işbirliği yaptığınız kişiyle hareket ettiğinizde daha başarılı olur ve hızlı yol alırsınız. Perşembe günü doğan yeniay da evlenme, nişanlanma ve ortaklık kurma planlarınızı tam iki hafta boyunca destekleyecek. Bu yeniayda partnerinizle çok mutlu olabilirsiniz. Beklenmedik masraflar ve günlük işlerin detayları yüzünden zorlanabilirsiniz ama bu gelişmeler planlarınıza engel olmayacak.