Astrolojist

Yeniayın itici gücü bu hafta da girişimlerimizi desteklemeye devam ediyor. Neye başlamak istiyorsak hafta başında bu enerji hala güçlü iken harekete geçmekte fayda var. Titiz Başak’taki vurgulanma detayların önemli olduğuna işaret ediyor.

Bu hafta haberci Merkür ile aşk gezegeni Venüs burç değiştiriyor. Terazi burcuna geçen Merkür, Terazilerin iletişim becerilerini artıracak ancak kararsızlık çekebilir, dengeyi bulmaya çalışırken dengesiz konuşmalar yapabilirler.

Çarşamba günü burç değiştiren Venüs ise bu defa Akrepleri güzelleştirecek ve ilişkilerine canlılık katacak. Burçlarındaki Satürn ile ağırlaşan Akrepler, Venüs ile ekim ortasına kadar mutlu... Tüm ilişkileri rahatlayacak. Cuma ve cumartesi günleri özellikle Akrep ve Balıklar için son derece romantik! Diğer yanda son iki senenin en güçlü dönemini yaşayan Aslanlar birkaç büyük engelle karşılaşabilir. Bu duruma neden olan hafta başındaki Mars ile Satürn arasındaki sert etkileşim tüm burçları hareket geçmekle, durup beklemek arasında ikilemde bırakabilir. Mars daha sonra Çarşamba günü Pluto ile sert açı yapacak ve güçlü bir kişi ya da devlet gibi büyük bir kurumun baskısına ve ayrıca güç savaşlarına zemin hazırlayacak ancak bu durum dolaylı oluşacak yani açıkça yüzleşme yok.

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Yakın ilişkinizde hem ilişkinin fiziksel yönü ön plana çıkıyor, hem de iletişim kanallarınız açılıyor. Partnerinizin yani eşiniz, ortağınız ya da uzun zamandır beraber olduğunuz sevgiliniz sizinle pek çok şey konuşacak ve belki de kısa bir seyahate çıkacaksınız. Yeni başlayan ilişkiler ise bu hafta sorunlu. Kısıtlı maddi koşullarınız istediğiniz gibi program yapmanızı ve sevgilinizle buluşmanızı zorlaştırabilir. Farklı değer yargılarına sahip olacaksınız. Kariyer sorumluluklarınız ve işveren gibi bir otorite figürü de sizi kısıtlayacak.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İş için pek çok görüşme yapacağınız ve seyahatlere çıkacağınız bir dönem başlıyor. Çalışma arkadaşlarınızla her zamankinden daha fazla konuşma ve yazışma yapabilirsiniz. Sağlıkla ilgili meseleler de gündeme gelebilir ve doktor kontrollerine gidebilirsiniz. Diğer yanda evlilik, uzun ilişki ve ortaklıklarda hoş bir dönem başlıyor. Yakınlaşabilir ve aranızdaki sorunları çok rahat çözebilirsiniz. Ancak ev, mülk ve babanızla ilgili meseleler sizi yormaya devam edecek. Partneriniz eve ait konularda sizi durdurabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Seyahat, eğitim, iletişim ve yakın akrabalarınızla ilgili konularda etkin olduğunuz bir dönemdesiniz. İletişim beceriniz doğuştan güçlü ama daha da güçlenecek ve kendinizi farklı yollarla ifade edeceksiniz. Ancak günlük işlerin yükü ve ortak maddi konular yüzünden zorlanabilirsiniz. Belki de yardımcınız olmadığından işler fazla gelecek. Günlük işler yerine sağlıkla ilgili konular da sizi meşgul edebilir. Yakın akrabalarınızla bağlantılı para konuları üzerinizde baskı yaratacak. Sürpriz haberler var.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Aşkta güzel bir dönem başladı. Ancak harcamalarınız giderek artıyor ve ne yazık ki ekimin ilk yarısına kadar azalmayacak. Eğlence ya da çocuklarla ilgili planlarınızda maddi koşullar nedeniyle kararsız kalabilirsiniz. Partneriniz yani eş ya da ortağınız maddi konularda üzerinizde açıkça dile getirilmeyen bir baskı oluşturabilir ve harcamalarınızı dolaylı yoldan kısıtlamak isteyebilir. Diğer yanda önümüzdeki haftalar boyunca devam edecek bir eğilimden dolayı ev, mülk ve babanıza ait konular hakkında önemli konuşmalar yapacak belki de kısa bir seyahate çıkacaksınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Burcunuzda bulunan Mars’tan dolayı büyük avantaja sahipsiniz. Ama aynı zamanda bu gezegenin dizginlenemeyen yakıcı enerjisi bu hafta olduğu gibi sert etkileşimler yaptığında büyük engellerle mücadele etmeniz gerekebilir. Telaşlı, sabırsız ve sinirli olabilirsiniz. Ev, başka bir mülk ya da babanızla ilgili artan sorumluluklar sizi kısıtlayabilir ve yoğun enerjinize rağmen duraklamak zorunda kalabilirsiniz. Bu haftadan sonra evinizi güzelleştirmek ve ayrıca babanızla olan ilişkinizi düzeltmek için uygun koşulları bulacaksınız.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Parayla ilgili konuşmalar yapabilir, toplantılara katılabilir ve belki de kısa bir seyahate çıkabilirsiniz. Haberler gelecek ve bu eğilim önümüzdeki haftalar boyunca sürecek. Diğer yanda ekim ayının ilk yarısına kadar sürecek başka bir eğilim her türlü mücadelenizi perde arkasından yapmanızı, öfkenizi göstermeden sabırlı olmanızı gerektiriyor. Belirli bir gizlilik içinde hareket etmeniz gerekecek. Kredi, hisse, telif, miras, nafaka, komisyon gibi kaynaklarla ilgili hafta sonuna doğru sürpriz bir gelişme olabilir, gizli kalması gerekebilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bu haftadan itibaren başkalarıyla daha fazla haberleşecek, toplantı, görüşme ve kısa yollar yapacaksınız. İnsanlarla yüz yüze görüşemezseniz, sosyal medyada aktif olabilirsiniz. Arkadaşlar ve dernek, kulüp gibi topluluklarda canlı bir dönemdesiniz ancak bu hafta maddi koşullar ve ayrıca babanız gibi bir otorite figüründen dolayı kısıtlanacaksınız. Babanız yerine eve ait konular üzerinizde baskı oluşturabilir. Hafta sonuna doğru koşullar rahatlayacak ve partnerinizle son anda sosyal bir aktiviteye katılabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Senede bir kez gelen aşk ve güzellikler gezegeni Venüs, 7 Ekim’e kadar sizinle. Özellikle Ekim doğumlu Akrepler bazı zor sınavlardan geçiyor, ağır sorumluluk alıyor ve kısıtlanıyorlar. Venüs böyle bir zamanda tüm Akreplere iyi gelecek ve hayatınıza aşk, uyum ve güzellikler getirecek. Kariyer ve annelikle ilgili sorumluluklar sizi yoracak, harekete geçip geçmemek arasında bocalayacaksınız. Yakın akrabalar ve seyahat konularında baskı hissedeceksiniz ama eğlenceli ve romantik ortamlar mutlu olmanızı sağlayacak.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Önümüzdeki haftalar boyunca devam edecek olan eğilimde arkadaşlar ve dernek, kulüp gibi topluluklardan haberler alacaksınız. Birlikte seyahat planları yapabilirsiniz. Aynı zamanda duygularınızı gizleme ve ilişkinizi gizli yaşama eğilimi de başlıyor. Dışa dönük ve sosyal bir burç olmanıza rağmen mahremiyet ön planda olacak ve ev ortamlarında daha mutlu olacaksınız. Yurtdışı, mahkeme ya da medya bağlantılı bir alanda engellerle karşılaşabilirsiniz. Maddi koşullarınız da bu alanda dolaylı olarak kısıtlanmanıza neden olacak.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Harcamalar, ödemeler bir türlü azalmıyor ve kontrolünüzden çıkmış görünüyor. Ekim ayı ortasına dek sürecek olan bu eğilim özellikle bu hafta zorlanmanıza neden olabilir. Sosyal bir aktivite ya da arkadaşınızla ilgili bir konuda maddi koşullarınız nedeniyle kısıtlanabilirsiniz. Her zamanki çevrenizden çeşitli nedenlerle uzaklaşabilir ve kendinizden yaşça daha büyük arkadaşlar edinebilirsiniz. Önümüzdeki hafta sonunda birlikte seyahat planları yapabilir veya haberler alabilirsiniz. Arkadaşlık ilişkiniz aşka dönüşebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bu haftadan itibaren otorite figürleriyle ilişkiniz daha iyi olacak ve kariyer başarınız bu ilişkiler sayesinde gelişecek. Etkin kişiler üzerinde iyi bir izlenim bırakacaksınız. Bu dönemde yönetici gibi kişilere ilgi duymanız da mümkün. Sosyal çevreniz de bir süreliğine iş çevreniz olacak. Diğer yanda yakın ilişkilerinizde zorlanacaksınız. Eşiniz, ortağınız veya birlikte iş yaptığınız kişiler, kariyer planlarınıza engel olabilir. Ya da bir rakip veya düşman tarafından kıstırıldığınız hissine kapılabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Günlük işler ve detaylar bu hafta sizi epey yoracak. Yurtdışı, eğitim, mahkeme ya da medya bağlantılı bir konuda zorlanabilirsiniz. Ayrıca işlerinizi yaparken bir arkadaş ya da dernek, kulüp gibi bir topluluğun baskısını hissedebilirsiniz. Alternatif olarak günlük işler yerine sağlıkla ilgili konular sizi meşgul edebilir. Miras, nafaka, hisse, komisyon, vergi, kredi gibi kaynaklar hakkında görüşmeler başlıyor. Önümüzdeki hafta sonu hem romantik, hem de parayla ilgili ani gelişmeler olabilir. Seyahat sırasında romantizm yaşayabilirsiniz!