Astrolojist

Bu hafta dolunay haftası yani girişim ya da davranışlarımızın sonuçlarını alma zamanı. Perşembe günü Balık burcunda oluşan dolunay özellikle 17 Mart doğumlu Balık ve 19 Eylül doğumlu Başakların hasat zamanı olacak ve sadece dolunayın üç, dört günlük döneminde değil tam bir sene boyunca önemli meseleleri sonuçlandırabilecekler. 18 Haziran doğumlu İkizler ile  10 Aralık doğumlu Yaylar, yine bu dolunaydan daha fazla etkilenecek.

Yengeçler dolunayla beraber hafta ortasında yoğun duygular yaşayabilir. Balık burcundaki bu dolunayda birden fazla olayla karşılaşabilir ve çeşitli nedenlerle gözyaşı dökebiliriz. Kararsızlık yaşadığımızda önsezilerimizle ilerlemek daha kolay olacak. Hafta ortasındaki başka bir etkileşim ise aşkta karamsarlaşma ve aşırı gerçekçi yaklaşım eğilimi veriyor. Temkinli aşklar bizi bekliyor. Uzun vadeli düşünecek ama durumları olduğundan daha kötü algılayabileceğiz. 1 Kasım doğumlu Akrepler bu etkileşimin merkezinde.

Cuma günü aylardan beri gerileyen ve enerjisi düşük olan Pluto düzeliyor ve bir anda atağa geçiyor. Pluto’nun güçlenmesi Akrepleri, Koçları ve de Oğlakları olumlu yönde etkileyecek ve hareket kabiliyetlerini artıracak. Özellikle 30 Aralık doğumlu Oğlaklar cuma günü yakınlarında haberler alabilir.

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Hafta ortasındaki dolunay iç dünyanızda karmaşaya ve huzursuzluğa neden olabilir. Dolunay gizli meselelere ışık tutacağından bilmediğiniz şeyleri öğrenmeniz, belki de sizin bazı sırlarınızın ortaya çıkması mümkün. Alternatif olarak hastane, hapishane, huzurevi gibi kurumlara gidebilirsiniz. Kredi, borç, hisse, miras, nafaka, vergi, komisyon gibi kaynaklar da ön planda olacak. Hafta sonuna doğru haberler gelebilir ve sürüncemede kalan para meseleleri ilerlemeye başlayabilir. Diğer yanda partnerinizle konuşacak pek çok konu olacak.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bu hafta büyük bir davete katılabilirsiniz. Fuar, düğün, okul yemeği, kokteyl ya da parti gibi kalabalık bir ortamda bulunabilir ya da arkadaşınızdan önemli haberler alabilirsiniz. Şirketiniz varsa, gelirinizde bir gelişme olabilir. Evlilik, ortaklık gibi resmi ve uzun vadeli ilişkiler de ön planda. Nisandan beri sürüncemede kalan bir mesele, hafta sonuna doğru hareketlenebilir. Evlilik ve ortaklıkla ilgili ciddi düşünceler içinde ama aynı zamanda karamsar olabilirsiniz. Yaşı sizden büyük biriyle evlilik ya da ortaklık planları yapabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bu hafta kariyerinizde bir gelişme olabilir. Nasıl bir gelişme yaşayacağınız bu güne kadar gösterdiğiniz performans ve ilişkilere bağlı. Alternatif olarak kariyer yerine annenizle ilgili bir meseleyi sonuçlandırabilirsiniz. Kısa bir seyahat ya da yoldan gelenler, yakın akrabalar, arkadaşlarla ilgili bir sürpriz de sizi meşgul kılacak. Diğer yandan günlük işlerinizi etkileyecek haberler alabilirsiniz. Hafta sonuna doğru miras, nafaka, hisse, prim, vergi, sigorta, komisyon, kredi gibi kaynaklar da hareketlenecek ve cevaplar gelecek.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Eve ait konular, başka bir mülk ve babanızla ilgili pek çok konuşma yapabilir, haberler alabilir hatta kısa bir seyahate çıkabilirsiniz. İşiniz ve eve ait konular çakışabilir ama ev için gereken parayı bulabilir veya mülkten kazanç sağlayabilirsiniz... Aşkı ciddiye alıyor ve sadece gelecek gördüğünüz ilişkiye zaman ayırmak istiyorsunuz. Büyük ve tecrübeli kişiler ilginizi çekecek. Çocuklarla ilgili sorumluluklar karamsarlığa kapılmanıza neden olabilir. Dolunayda yayıncılık, yurtdışı ve mahkemelerle bağlantılı bir mesele aydınlanacak.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Hafta ortasındaki dolunayda büyük bir ödemeniz olabilir veya bir alacağınızı tahsil edebilirsiniz. Kredi, miras, nafaka, hisse, komisyon, telif gibi bir para meselesi sonuçlanabilir. Alternatif olarak ameliyat veya tıbbi bir işlem gündeme gelebilir. Nisan ayından beri duraklayan eve ait konular hafta sonuna doğru birden açılacak ve yol almaya başlayacaksınız. Evle ya da babanızla ilgili sorumluluklarınız artacak. Eve ait konularda gerçekçi hatta karamsar olabilirsiniz ama bu süreç sonucunda sağlam temeller kurmuş olacaksınız.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Ön planda olduğunuz bir dönemdesiniz ama hafta ortasındaki dolunayda partnerinize sizin uyum sağlamanız gerekecek. Bu dolunayda evlenme, ortaklık kurma ya da avukat, ajans gibi sizi temsil edecek bir kişi ile anlaşma planlarınız olabilir ya da tam tersi böyle bir beraberlik sona erebilir. Dolunay ilişkinizin gerçek durumunu gösterecek ve olayları aşırı uçlara taşıyacak. Önemli bir anlaşmaya imza atmanız da mümkün. Yakınlarınızla ilgili nisan ayından beri bekleyen meseleler bir anda hareketlenebilir, parayla ilgili sürprizler var.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bu hafta yorulabilirsiniz zira epey yoğun olacaksınız. Hafta ortasında teslim edeceğiniz bir iş, bitirmek üzere olduğunuz bir proje ya da sağlıkla ilgili konulardan dolayı koşturacaksınız. Bu durum uzamayacak ve en fazla üç-dört gün içinde bitecek. Bir projeye onay almanız da mümkün. Aynı zamanda partneriniz yani eşiniz, ortağınız veya birebir ilişkiniz olan kimse sizi zorlayabilir ama arkadaşlardan büyük destek alacaksınız. Önümüzdeki haftalarda kendinizi ifade arzunuz ve ayrıca seyahat fırsatları artacak.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Nisan ayından beri yeni girişimlerinizde istediğiniz gibi ilerleyemiyor ve sürüncemede kalan konularla uğraşıyor olabilirsiniz. Artık ileriye doğru hamle yapabilirsiniz, önünüz açılıyor ama yine de çok hızlı ilerlemeyi beklemeyin zira hayatın dönüm noktası yıllarından birinde temel kurmakla meşgulsünüz. Ayrıca bu haftanın dolunayı zaten derin olan duygularınızı daha da derinleştirecek ve yoğun duygusallık verecek. Aşkta ve çocuklarla ilgili meselelerde gelişmeler olabilir. Dolunay durumları aşırı uçlara taşıyabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bu hafta ortasında eve veya babanıza odaklanabilirsiniz zira önemli bir konu sonuçlanabilir. Evde tamirat, taşınma, ev kiralama, satma veya satın alma ya da evde misafir ağırlama gibi işlerle uğraşacaksınız. Ev yerine başka bir mülke ait gelişmeler de olabilir. Alternatif olarak hayatınızda önemli bir sayfayı kapatabilir ve tamamen geride bırakmaya karar verebilirsiniz. Duygusal bir dolunay yaşayacaksınız, aynı zamanda duygularınızı gizlediğiniz ve bastırdığınız bir dönemde ve ilişkinizi gizli yaşama eğilimindesiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Gözle görülmeyen büyük bir dönüşüm sürecindesiniz. Şimdilik aralık doğumluları hedef alan bu durum zamanla tüm Oğlakları baştan sona değiştirecek. Nisan ayından beri tekrarlanan meseleler hafta sonuna doğru ivme kazanacak ve bir anda ilerlemeye başlayacaksınız. Hafta ortası da kısa bir seyahat ya da haberler ve görüşmelerle çok hareketli geçecek. Yakın akrabalarla ilgili gelişmeler olabilir. Otorite figürleriyle pek çok konuşma yapabilirsiniz. Parayla ilgili olumlu cevaplar ama evle ilgili sorumluluklarda ani zorluklar olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Hafta ortasındaki dolunayla beraber zirveye çıkan para meseleleri odak noktanız olacak. Büyük bir alışveriş, yüklü bir ödeme yapabilir ya da aylık gelirinizle ilgili bir sonuçlanma yaşayabilirsiniz. Diğer yanda nisan ayından beri yavaş ilerleyen hatta durağanlaşan kariyeriniz ise hafta sonuna doğru hareketlenecek ve önünüz açılacak. Sürüncemede kalan bir konuda haber alabilirsiniz. Kariyerinizde bir çeşit çıraklık döneminden geçiyorsunuz. Hem yeni bir şey öğreniyorsunuz, hem de sorumluluklarınız çok fazla.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Perşembe günü burcunuzda senede bir kez oluşan ve önemli bir konuyu sonuçlandırmanıza yardımcı olacak dolunayınız oluşuyor. Bu dönemde hep partneriniz ve başkaları ön planda ama bu dolunayda sizin istek ve ihtiyaçlarınız ön planda olacak. Tarafsız olmakta zorlanabilir ve duygusal anlar yaşayabilirsiniz. Diğer yanda parayla ilgili görüşmeler ve ani gelişmeler olabilir. Hesapta olmayan bir ödeme çıkabilir. Günlük işleriniz de her zamankinden fazla olduğundan hızlı bir tempoda koşturmanız gerekecek.