Astrolojist

Bugün Güneş, Terazi burcuna geçiyor ve sonbaharı başlatıyor. Terazi gibi öncü burçlar mevsimleri başlatır, arkadan gelen kararlı sabit burçlar ise devam ettirirler. Teraziler burçlarına gelen Güneş ile birlikte canlanacak ve enerjiyle dolu olacaklar.

3 Ekim ve birkaç gün yakınlarında doğan Teraziler, Pluto’nun temsil ettiği güçlü bir kişi veya devlet gibi büyük bir kurumun baskısı altında. Özellikle ev ve mülke ait bir mesele ve baba figürü baskı yapabilir. Bu süreçte aynı zamanda evlilik ve ortaklık gibi resmi ilişkilerde hiç tahmin etmeyeceğiniz gelişmeler olabilir. Aniden evlilik veya tam tersi ayrılık kararları verebileceğiniz bir dönemdesiniz. Önemli bir erkekle ilgili şaşırtıcı durumlar olabilir. Her zamankinden farklı kişileri partner olarak seçebilirsiniz.

26 Eylül doğumlu Teraziler ise kararsızlık içinde olabilir. İşyerindeki koşullar ve ilişkiler göründüğü gibi olmayabilir. Sağlıkla ilgili teşhisi zor rahatsızlıklara ve alerjiye açıklar. Çarşamba günü karar vermek için uygun bir gün değil, sis bulutuyla kaplı ortamlarda görüş açısı bulanık... Perşembe günü ise özellikle Akrep, Yengeç ve daha sonra Terazi ve Yaylar için hoş bir gün. Hem aşk, hem de para işleri yolunda gidebilir ve güzel fırsatlar çıkabilir ama değerlendirilmezse kısa sürede fırsatlar kaçıp gidebilir.

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Senenin bu zamanında yakın ilişkiler ve işbirlikleri ön plana çıkıyor. Bağımsızlık arzunuz ilişkilerde zorlanmanıza neden olabilir ancak bireysel hareket ettiğinizde değil beraber yola çıktığınızda daha başarılı olacak ve hedeflerinize yaklaşacaksınız. Bilinç dışı korkuların yakın ilişki kurmanıza engel olmasına izin vermeyin. Hafta ortasında eve ait konularda güzel fırsatlarla karşılaşabilir, ev, mülk veya babanızla ilgili bir meseleden kazanç sağlayabilirsiniz. Eğlence masraflarını kısmanız gerekebilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Günlük işler ve detaylar önem kazanıyor. Kendi isteklerinizi geri planda tutup başkalarına hizmet etmeniz gerekecek. Sağlıkla ilgili meseleler de önceliklerinizden olacak. Spor, egzersiz ve bilinçli beslenme gibi sağlığınızı koruyucu önlemler almayı düşünebilirsiniz. Ayrıca ev ve mülkle bağlantılı işleriniz hızlı ilerleyecek ve eviniz çeşitli nedenlerle gürültülü bir ortam olmaya devam edecek. Hafta ortasında partnerinizle güzel bir seyahat imkânı bulacak ya da güzel haberler paylaşacaksınız. Bir anlaşma da gündeme gelebilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Uzun süredir hızlı bir temponuz vardı, yoğunluk azalmayacak ama bu haftadan itibaren eğlenceye ve sevdiğiniz konulara daha fazla zaman ayırmaya başlayacaksınız. Sevgiliniz, hobileriniz ve çocuklarla ilgili meseleler ön plana çıkıyor. Ancak kariyer hedeflerinizde ve annenizle ilgili konularda belirsizlik ve kararsızlık yaşayabilirsiniz. Başka bir olasılık ise annenizin, sevgilinizi onaylamaması olabilir. Diğer yanda kârlı proje ve görevler alabilir ve iyi müşteriler edinebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Eve ait konular giderek daha önemli olacak ve önümüzdeki haftalarda bir dönemece geleceksiniz. Ancak ev meseleleri yurtdışı bağlantılı planlarınızla çakışabilir ve engel olabilir. Harcamalarınız ise her zamankinden fazla ve birkaç hafta daha kontrolsüz bir şekilde artmaya devam edecek. Neyse ki bu sene en şanslı burç sizsiniz. Haziran doğumlu Yengeçlerden başlayarak sırayla tüm Yengeçler korunacak ve fırsatlardan yararlanacaklar... Özellikle 10 Temmuz yakınlarında doğanlar çok şanslı olacak.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Güçlü ve avantajlı bir konumdasınız, koşullar sizi destekliyor. Motivasyon, hırs ve enerjiniz her zamankinden yüksek. Rüzgar sizden yana iken hedeflerinize doğru ilerlemelisiniz. Bu haftadan itibaren temponuz daha da hızlanacak; kısa yollar, görüşmeler ve yoğun haberleşme trafiği içinde ilerleyeceksiniz. Yakınlarınız özellikle kardeş, kuzen, amca, dayı gibi akrabalarınızla daha fazla görüşebilir ve birlikte hareket edebilirsiniz. Ancak ortak parayla ilgili anlaşmazlık, belirsiz durumlar ve yanıltıcı koşullar oluşabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Beraberlikler ve ortaklıklar gibi önemli meselelere zaman ayırdınız, şimdi parayla ilgili meseleler ön plana çıkıyor ve bu eğilim önümüzdeki haftalar boyunca devam edecek. Ancak partneriniz yani eş, ortak ya da avukat gibi sizi temsil eden kişiyle aranızdaki para konularında özellikle hafta ortasında net olmayan hatta yanıltıcı koşullar olabilir. Ya da bu eğilimde partneriniz göründüğü ve sizin düşündüğünüz gibi olmayabilir. Belirli bir gizlilik içinde mücadele ediyorsunuz ama ekim ortasından itibaren gizlilik bitecek ve güç size geçecek.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Dikkatler sizin üzerinizde toplanmaya başlıyor. Doğum günü döneminizle birlikte canlanacak ve olayların merkezinde yer alacaksınız. Doğum gününüze göre hayatın farklı alanlarında uzun süreli yoğun mücadeleleriniz olacak. İş ortamınızda sizi uğraştıracak olaylar yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili teşhisi kolay olmayan ufak tefek rahatsızlıklar ve alerjiler olabilir. Kariyerinizde güzel fırsatlar çıkabilir ve maaşınızı artırabilirsiniz. Ancak sosyal aktiviteler ve arkadaşlar lüks için fazla para harcamanıza neden olabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Sevgilinizle seyahat planları yapabilirsiniz. Bir sene içinde hayalini kurduğunuz bir seyahati gerçekleştirebileceksiniz. Mesleki hırslarınız ilişkinize zaman ayırmanızı zorlaştırabilir ama şu anda kariyerinizde çok güçlü bir konumdasınız ve ekim ortasına kadar başarı potansiyeliniz çok yüksek. Yurtdışı bağlantılı işlerde, medya ve üniversitede çok başarılı olabilirsiniz. Başka bir eğilim de gizli meselelerle uğraşma, planlarınızı gizli tutma ve çevrenizden izole olup tek başınıza çalışma isteği verebilir.

  

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Senenin bu döneminde sosyal hayatınız ve arkadaşlarla ilişkiniz ön plana çıkacak ve bu eğilim önümüzdeki haftalarda da devam edecek. Aynı zamanda medya, mahkeme, yurt dışı veya üniversite bağlantılı bir alandaki yoğunluk da devam edecek. Bu durum her ne ise avantajlı konumdasınız. Ev, mülk ya da babanızla ilgili meselelerde ise belirsizlikler olabilir. Gerçekleri görmek ve doğru karar vermek kolay olmayacak. Duygularınızı gizleme ve gizli yaşama eğiliminde olacaksınız. Parayla ilgili büyük bir fırsat çıkabilir, hazır olun.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Kariyer hırslarınız ön plana çıkıyor ve işinize daha fazla konsantre olmaya başlıyorsunuz. İşiniz yerine, anneniz ve onun ihtiyaçlarına daha fazla zaman ayırmaya da başlayabilirsiniz. Bu eğilim yaklaşık bir ay sürecek ama sonra yine aralık ve ocak aylarında kariyerinizde bu defa daha güçlü bir dönem yaşayacaksınız. Ortaklıklar büyük kazanç getirecek. Eşiniz, ortağınız ya da avukat, ajans gibi aracı kimseler ise her alanda şans getirecek ve fırsatlarda aracı olacaklar. Ancak harcamalarınız kontrolden çıkmış durumda...

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bu aralar herkes size karşıymış gibi hissedebilir, haksız yere eleştirildiğinizi düşünebilirsiniz. Bu eğilim ekim ortasında sona erecek ama o zamana kadar özellikle yakın ilişkilerde sorunlar ortaya çıkacak ve yüzleşeceksiniz. Rakipleriniz de sizi sıkıştıracak ama motive olacak ve hatalarınızı bulacaksınız. Olaylara geniş bir perspektiften bakmanızı ve büyük düşünmenizi sağlayacak. Ancak parayla ilgili belirsizlikler ve kararsızlıklar olabilir. Yurtdışı, medya, üniversite ve mahkeme bağlantılı işler ise ön plana çıkıyor.

 

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Başkalarına ve yakın ilişkilere odaklandınız; şimdi ise ortak paylaşımlar ön plana çıkıyor. Kredi, miras, nafaka, hisse, komisyon, telif, prim gibi ortak kaynaklarla ilgili pek çok gelişme olacak. Karar vermekte zorlanabilirsiniz, belirsizlikler sizden kaynaklanıyor. İşlerin çokluğu üniversite, yurtdışı ve seyahat planlarınızı zorlaştırabilir ama bu alanlar çok romantik gelişmeler getirebilir. Yabancı bir sevgili, sevgilinizle seyahat ya da çocuğunuzla ilgili sevineceğiniz olaylar olabilir.