Astrolojist

Bugün Boğa burcunda güçlü bir dolunay oluşuyor. Boğa aceleyi sevmez ama bu dolunay, düzelen Merkür’ün de etkisiyle olayları neticelendirmemize yardımcı olacak. Dolunaylar hasat zamanlarıdır, önceden yaptığımız hareketlerin sonuçlarıyla yüzleşiriz. Derin duyguların vereceği rahatsızlıkla alıştığımız rutinin konforundan çıkacak, sonuç alacak ve aşama kaydetmiş olacağız. Aşırı duygusal yaklaşımlar, aşırı uçlarda kararlar vermemize neden olabilir. Bu dolunayda uğurlu Jüpiter’in sayesinde parlak fırsatlar çıkabilir ancak dikkatle farkına varmak ve iyi değerlendirmek gerekecek. Zira fırsatlar geldiği hızla kaybolabilir.

Boğa, Başak ve Oğlaklardan oluşan toprak burçlarının üstünlüğü devam ederken Yengeçler de avantajlı olacaklar. Bu dolunay en çok 16 Mayıs doğumlu Boğalar, 17 Kasım doğumlu Akrepler ile ilgili olacak. İkinci sırada 18 Ağustos doğumlu Aslanlar, 14 Şubat doğumlu Kovalar yer alıyor. Akrepler daha çok karşı tarafın isteklerine göre hareket edecekler, zira söz Boğalarda.

22 Kasım Cuma günü ise Güneş, Yay burcuna geçerek Yaylara zindelik ve enerji vermeye başlayacak. Diğer burçların ise hayatlarının başka bir alanı aktive olacak ve başka bir alana odaklanmaya başlayacağız.

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün oluşan dolunay para evinize enerji verdiğinden finansal bir durum son aşamasına gelebilir. Yüklü miktarda ödeme yaparak ileriye dönük bir yatırım yapabilir ya da yeni bir işe başlamak üzereyseniz maaşınızla ilgili pazarlıkları tamamlamak üzere olabilirsiniz. Kredi kartı ya da başka bir maddi yükümlülüğünüz için de ödeme yapabilir, çok istediğiniz pahalı bir şeyi satın alabilirsiniz. Ev için gereken parayı bulabilir veya mülkten kazanç sağlayabilirsiniz. Babanız da maddi destek verebilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Senede bir kez burcunuza denk gelen dolunayın etkisi altındasınız. Özellikle 11 Ekim ve yakınlarında doğduysanız sadece bu hafta değil, tüm bir sene boyunca önemli gelişmeler yaşayacaksınız. Özel bir konu, yürekten arzuladığınız bir şey önemli bir aşamaya gelecek. Ancak dolunay aşırı duygusallık verebilir ve gelişmeleri zıt uçlara götürebilir. Gelişmelerin hangi yönde olacağı bu güne kadar olan gidişata bağlı zira dolunay sadece sonuçlanma getirecek. Seyahate çıkabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Dolunay yıldız haritanızın en sakin ve gizli bölgesine ışık tutuyor. Gizli bir mesele çözümlenebilir ve eski bir para meselesiyle ilgisi olabilir. Ev ve mülkten büyük para kazanabilirsiniz ve gizli gelişebilir. Gizli proje ve ilginç haberlerle uğraşırken, bunları başkalarıyla paylaşmaya kendinizi hazır hissetmeyebilirsiniz. Dolunayın ışığında bazı sırlarınız açığa çıkabilir ya da gizli konuları öğrenebilirsiniz. İçgüdüleriniz hedefe yönelmiş durumda, sizi yanıltmayacak. Alternatif olarak kapalı kalınan kurumları ziyaret etmeniz gerekebilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Dolunay yıldız haritanızın en sosyal bölgesini aydınlatıyor, aşk ve dostluk ön plana çıkıyor. Çeşitli nedenlerle etrafınız arkadaşlarınızla çevrili olabilir. Bir arkadaşınız veya kulüp ya da dernek gibi bir toplulukla ilgili olaylar gündeminizde olacak ve yalnız kalmayacaksınız. Dolunaylar bitişleri simgelediğinden bir arkadaşınız yakın çevrenizden ayrılabilir. Alternatif olarak bir hayalinizle ilgili olarak da iyi bir gelişme olabilir. Ayrıca çok arzuladığınız bir seyahate çıkabilir, eğitimle ilgili zor bir meseleyi başarabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Yıldız haritanızın kariyer, başarı ve ün bölgesinde bir dolunay oluşuyor. Bu günlerde kariyerinize odaklanacaksınız zira önemli gelişmeler ortaya çıkabilir ve bu gelişmelerin sonucunda iyi bir kazanç elde edebilirsiniz. Dolunayda işinizde yükselmeniz veya daha yüksek pozisyonda başka bir işe geçmeniz için tüm sene içindeki en iyi fırsatlarından bazılarını yakalayabilirsiniz. Perde arkasından gizli bir destek gelecek. İşyerinizde kadın bir yönetici de işten ayrılabilir.

 

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Güçlü bir konumdasınız ve hemen her konuda istekleriniz doğrultusunda olayları yönlendirebilirsiniz. 8 Aralık’a dek sürecek bu ayrıcalığa sahipken hedefleriniz için girişimlerde bulunmalısınız; hemen sonuç almanız gerekmiyor, başlamanız bile yeterli. Büyük bir hayaliniz gerçek olabilir. Dolunay ise eğitim, yayımcılık ve yasal konuları gündeme getirecek. Uzak bir ülkeye gidebilir ya da bunun için plan yapabilirsiniz. İhracat, ithalat gibi yurtdışıyla bağlantısı olan işleriniz neticelenebilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün ortak gelir kaynaklarınızı harekete geçiren bir dolunay oluşuyor. Maddi konulardan birine tüm dikkatinizi vermeniz gerekebilir. Yüklü miktarda ödeme yapabilirsiniz ya da tam tersi sizin elinize para geçebilir. Alternatif olarak ameliyat veya başka bir tıbbi işlem de gündeme gelebilir. İlişkinizde ise cinsellik ve diğer paylaşımlar öne çıkıyor. Başarı potansiyeliniz inanılmaz yüksek. Perde arkasından mücadele edip gücünüzü göstermemenize rağmen büyük bir başarı kazanabilir ve tek seferde toplu para alabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Dolunayla birlikte evliliğiniz, ortaklığınız ya da uzun süreli ilişkiniz mercek altında. Eğer ciddi olarak çıktığınız biri varsa, ilişkinizi bir sonraki aşamaya taşımaya ya da tam tersi ayrılmaya karar verebilirsiniz. Dolunay duyguları aşırı uçlara götürecek ve ilişkinizin gerçek durumunu görmenize yardımcı olacak. Dolunay partnerinizle ilgili bir konunun da sonuçlanmasına yardımcı olabilir. İş hayatında size destek olacak bir danışman veya uzmanla anlaşmak üzere de olabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bu haftasonu yoğun geçecek, zira dolunayın enerjisiyle büyük bir işi tamamlayabilirsiniz. İş ya da evinizdeki yardımcınız değişebilir ya da işyerinizde başka değişiklikler olabilir. Yeni bir görev veya projeniz onaylanır veya yeni bir müşteri kazanırsanız, arkasından toplu para gelebilir. Hisse, komisyon, miras, nafaka gibi bir kaynaktan para alabilirsiniz. Bu dolunay sağlığınızı da gündeme getirebilir ya da kendinizi yorgun hissettiğinizden doktora gitmek isteyebilirsiniz. Dolunayda evcil hayvanlarınızla ilgili bir gelişme de olabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bu hafta sonu romantik ve de çok eğlenceli geçebilir. Dolunayın ışığı aşk hayatınızı aydınlatacak ve hem kendi hem de sevgilinizin duygularının hangi durumda olduğunu anlayabileceksiniz. İlişkinizde yeni bir aşama olabilir. Alternatif olarak hamilelik ve çocuklarla ilgili gelişmeler olabilir ve yeni haberler gelebilir. Eşiniz ya da iş ortağınız şans getirecek ve önünüzü açacak. Partnerinizin hayatındaki olumlu gelişmeler size doğrudan yansıyacak. Evlilik ya da nişan veya iş ortaklığı için planlar yapabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Dolunayın yoğun enerjisi eve ve aileye odaklanmanıza neden olacak. Dolunay olaylara netlik verip sonuçlanma aşamasına getirdiğinden ya sizi ailenizle bir araya getirecek ya da ev veya başka bir gayrimenkul ile ilgili bir konuyu sonuçlandırmanızı sağlayacak. Dolunayın oluştuğu ev aynı zamanda ‘bitişleri’ simgelediğinden önemli bir konu süresini doldurmuş ve bitmek üzere de olabilir. Diğer yanda elinizdeki görev, müşteri veya bir proje uzun vadede başarı getirecek ve büyük paralar kazanmanızı sağlayacak.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bu hafta sonu hareketli geçebilir zira dolunayla beraber bir seyahatten dönüyor olabilirsiniz. Bu dolunay sırasında imzalamanız gereken ya da imza atmak istediğiniz bir anlaşma neticelenebilir. Ya da kardeş, kuzen gibi yakın bir akrabanızla ilgili bir konu gündeme gelebilir. Belki de bu durum aranızdaki ilişkiyle ilgilidir ve bazı şeyler netleşecektir. Eğitimle ilgili konular da sonuçlanabilir. Aşkta, sanat ve çocuklarla ilgili konularda ise şanslısınız, mutlu olacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz.