Astrolojist

Bu hafta salı günü doğan yeniay, yeni umutları da beraberinde getiriyor. İyimser ateş burcu Yay’da oluşan yeniayın enerjisi, yeni başlangıçları destekleyecek. Yeniay, burcumuza göre yıldız haritamızın hangi alanına enerji veriyorsa en çok o alanlardaki atılımlarımız desteklenecek. Ama yine de neye başlamak ve hangi konuda girişimde bulunmak istiyorsak salı gününden itibaren harekete geçebiliriz.

Üstelik bu yeniay yine ateş burcu olan Koç’ta bulunan Uranüs’ten olumlu titreşimler aldığı için hiç beklemediğimiz sürprizlerle karşılaşabileceğiz. Bu yeniay en çok Yay, Aslan ve Koçları harekete geçirecek. İkizler, Terazi ve Kovalar da ateş burcundaki enerjiyle canlanacak. En çok 3 Aralık doğumlu Yaylar, ardından 3 Ağustos doğumlu Aslanlar ile 31 Mart doğumlu Koçlar ve bu tarihlerin birkaç gün yakınlarında doğanlar yeniayın itici gücünden yararlanacak.

Hafta ortasında Başak ve Akreplerin enerjileri yüksek ve ikna kabiliyetiyle iş bitirme becerileri en üst seviyelerde olacak. Salı günü özellikle 20 Eylül doğumlu Başaklar ve 20 Kasım doğumlu Akrepler ve bu tarihlerin yakınlarında doğanlar yazılı ve sözlü her türlü iletişimde başarılı olacaklar. İmza atmak için iyi bir gün.

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Yeniay yurtdışı bağlantılı işler, yurtdışında ya da kendi ülkenizde yaşayan yabancı uyruklu kişilerle olan ilişkiler, uzak bir ülkeye seyahat, vize, yüksek lisans, doktora veya eğitmenlik, yayımcılık, medya ve hukukla ilgili konuları harekete geçirecek. Bu alanlardan birinde yeni bir girişimde bulunmak istiyorsanız salı günü ilk adımı atın ancak karmaşık cumartesi gününden sakının. Korku ve endişeler sizi yanıltabilir ve kafanız karışık olabilir. Sadece sizin aklınıza gelen ve başkalarını şaşırtan sıradışı çözümler işinize yarayacak.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Maddi konularda önemli aşamalar kaydedebilirsiniz. Bu para maaşınızın dışında kalan ve komisyon, hisse, prim, tazminat, nafaka, miras, kredi, borç veya bir çekilişle ilgili olacak. Salıdan itibaren başvuruda bulunun ve harekete geçin. Arkadaş ve gruplar istemeden de olsa kafanızı karıştırabilir ve hatta bazıları sizi aldatabilir. Arkadaş veya bir grubu gerçekte olduğu gibi göremiyorsunuz, sanki aranızda sis bulutu var. Perde arkasından sürpriz bir yardım alacaksınız. Para konuları yerine ameliyat gibi tıbbi bir işlem gündeme gelebilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Gezegenler Yay burcunda toplanıyor ve ilişkiler ön plana çıkıyor. Enerjinizi bir başkasıyla birleştirdiğinizde daha başarılı olacaksınız. Salı günü Yay burcunda oluşan yeniayın ardından gelen günlerde ilişkinizde yeni bir dönem başlayabilir. Nişanlanmaya ya da evlenmeye karar verebilirsiniz ya da bu eğilim iş hayatında yeni bir ortaklık şeklinde kendini gösterebilir. Partneriniz bir hayalinizi gerçekleştirmenizde yardımcı olacak. Kariyerinizde ise yönünüzü kaybedebilir ya da kararsız bir dönem geçirebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Hareketli bir hafta daha geçirecek ve durmaksızın koşturacaksınız. Salı günü doğan yeniayın enerjisi iş yerinizde ve çalışma biçiminizdeki yenilikler için sizi motive edecek. Yeni bilgisayar edinmek, iş ya da yardımcınızı değiştirmek için harekete geçebilirsiniz. Yeni bir proje veya müşteriyle sürpriz bir başarı kazanabilirsiniz. Bu yeniay evcil hayvanlarla ilişkinizi de vurgulayacak. Evinizde minik bir dost sizinle yaşamaya başlayabilir. Ancak yurtdışı, mahkeme ya da medya bağlantılı bir meselede zorluklar olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Yıldız haritanızın yaratıcılık, aşk ve çocuklarla ilgili bölümünde doğan yeniay iki hafta boyunca hayatınızın bu alanlarına taze enerji verecek. Aşk hayatınızda, yaratıcılıkla ilgili bir proje veya bir hobiniz ya da çocuklarla ilgili yeni adımlar atabilirsiniz. İlişkiniz yoksa bu dönemde yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Tüm bu alanların yurtdışı ya da üniversite ile bağlantısı olacak. Sürpriz bir seyahat ya da yabancı bir sevgiliniz olabilir. Ya da yurtdışından haberler alabilirsiniz. Ancak aşk ve para işlerini ayrı tutun, yanıltıcı koşullar var.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Yeniayın enerjisi düşüncelerinizin eve odaklanmasına neden olacak. Evde tamirat, taşınma, kiralama, ev satma, satın alma için Salı günü doğan yeniayın hemen ardından harekete geçerseniz arzu ettiğiniz sonuçları alma şansınız her zamankinden yüksek. Ayrıca ev, mülk veya babanızla bağlantılı yüklü miktarda para elinize geçebilir ya da eve ait planlarınız için ihtiyacınız olan parayı sürpriz bir şekilde bulabilirsiniz. Cesaret, kararlılık ve enerjiniz de en yüksek seviyelerde, dolayısıyla çok başarılı olacaksınız.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Yola çıkmaya hazırlanın! Salı günü doğan yeniay tam iki hafta süreyle kısa seyahatleri ve haberleşmeyi artıracak ve çeşitli fırsatlar getirecek. Kardeş, kuzen, hala gibi yakınlarınızla daha sık biraraya gelebilirsiniz ve onlarla ilgili yeni gelişmeler de olabilir. Partneriniz yani eşiniz veya ortağınız size bu yeniayda destek olacak ve sizi bir şekilde şaşırtacak. Partneriniz eski kalıpları terk etmenizi ve daha modern olmanızı isteyebilir. Sürpriz bir seyahat onun fikri olabilir. Ancak iş programınızda belirsizlikler nedeniyle kararsız kalabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Salı günü doğan yeniay yıldız haritanızın para bölümüne enerji verecek. Bu para doğrudan aylık gelirinizle ilgili. Yeniayla beraber aylık gelirinizi artırmak veya ilave gelir kaynakları bulmak için senenin en uygun dönemlerinden birindesiniz ve yeniayın hemen ardından harekete geçmelisiniz. Bir proje, görev ya da müşteriyle ilgili

  bir gelişme, aylık gelirinizin artmasını sağlayabilir. İleri teknoloji ürünleri, modern ve sıradışı yaklaşımlar başarı şansınızı artıracak. Büyük bir alışveriş ya da yatırım yapabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Salı günü Yay burcunda taze enerjili bir yeniay doğuyor. Burcunuzda senede sadece bir kez oluşan yeniay, hayatınızın istediğiniz herhangi bir alanında yeni bir başlangıç yapmanız için yeni kapılar açacak. Bu sizin doğum günü hediyeniz! Neye başlamak ve hangi konuda kendinizi yenilemek istiyorsanız yeniayın hemen ardından ilk adımları atabilirsiniz. Yeniayda aşk, çocuklarla ilgili sürprizler olacak. Renkli ve heyecanlı bir dönem geçireceksiniz. Ancak ev, mülk ve babanızla ilgili belirsizlikler ve kararsız durumlar devam edecek.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bu hafta içe dönük enerjiler getiriyor zira salı günü yeniayı yıldız haritanızın en sakin, yalnız ve mahrem bölgesini tetikleyecek. Arada bir kalabalıklardan uzaklaşıp düşünmelisiniz. İç dünyanıza odaklanma, iç hesaplaşma, fazlalıklardan arınma ve

  zararlı alışkanlıklardan kurtulma dönemindesiniz. Aynı zamanda gizli toplantılar yapabilir ve stratejinizi gizli tutmak isteyebilirsiniz. Hastane, rehabilitasyon merkezi ve hapishane gibi kapalı kalınan kurumlara gidip gelmeniz gerekebilir. Ev ve mülkle ilgili bir sürpriz olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bu hafta yıldız haritanızın en sosyal, canlı ve kalabalık bölgesinde bir yeniay doğuyor. Bu yeniay döneminde hayatınızı değiştirecek yeni bir arkadaş ya da yeni bir çevre edinebilir veya bir topluluğa katılabilirsiniz. Arkadaşlarla bir seyahat gündeme gelebilir ya da arkadaşlarınızdan sürpriz haberler de alabilirsiniz. Yoldan gelenler ya da yakın akrabalarınızla ilgili ani gelişmeler olabilir. Bu yeniay döneminde bir hayalinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz. Kendi işiniz varsa kazancınızı artırmak için girişimde bulunmalısınız.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Salı günü yıldız haritanızın şöhret, ün ve sorumluluklar bölgesinde yeniay doğuyor. Bu yeniay işinizde başarı kazanmanız için tam iki hafta boyunca güçlü enerjiler yayacak ama en güçlü olduğu zaman ilk günler olacak. Yeni bir işe girmek, görüşmeler yapmak veya bir atılımda bulunmak için senenin en güçlü dönemlerinden birindesiniz. Sizden bahsedilecek, lider pozisyonunda olacaksınız. Yeniay parayla ilgili sürpriz gelişmeler getirebilir. Alternatif olarak annenizle ya da sizin annelik rolünüzle ilgili yeni bir evre başlayabilir.