Astrolojist

Bugün Güneş Kova burcuna geçiyor ve ardından önümüzdeki hafta 30 Ocak’ta doğan yeniay da Kova burcunda oluşacağından Kovaların dönemi başlıyor. Başaklar da rahatlıyor ama Yengeç ve Oğlakların devasa mücadelesi devam ediyor. Onlar kadar olmasa da Terazi ve Koçlar da gerilimi yakından hissedecek. Özellikle 2 Ocak, 3 Temmuz, 28 Şubat-2 Mart, 5 Ekim ve bu tarihlerin birkaç gün yakınlarında doğanların zorlu mücadeleleri olacak. Yengeçler uğurlu Jüpiter’in koruması altındalar ama büyük oynayabilir ve risk alabilirler. Bu mücadele iki hafta kadar daha sürecek ama asıl nisan ayında yeniden patlak verecek ve asıl rövanş o zaman yaşanacak.

Diğer yandan dolunayı geride bıraktık, yoğun duygusallığı üzerimizden atacak ve olaylara daha tarafsız olarak yaklaşabileceğiz. Önümüzdeki hafta 30 Ocak gece yarısı doğacak olan yeniay, yeni başlangıçlar için ayın birinden itibaren çok güçlü enerjiler üretecek ama aynı zamanda Merkür de gerilemek üzere olduğundan yeni başlangıçlar ve önemli kararlar için çok çabuk harekete geçmek gerekiyor. Bu hafta plan yapıp hazırlanmak için uygun bir zaman.

KOÇ  21 Mart - 20 Nisan

Kariyer mücadeleniz devam ederken ve gözler üzerinizdeyken sosyal hayatınız da canlanmaya başlıyor. Ortak gelirlerdeki sıkıntınız sosyal yaşamınızı bir miktar kısıtlayabilir. Hayatınızın iki önemli alanı olan iş hayatınız ve ev yaşamınız arasında zor seçimler yapmanız ve büyük engellerle uğraşmanız gerekebilir. Bu mesele her ne ise sizi bir süre daha meşgul edip azalacak ama nisan ayında yeniden karşınıza çıkacak. Anne babanızla ilgili bir zorluk ya da anlaşmazlık da yaşayabilirsiniz.

BOĞA 21 NİSAN-21 MAYIS

Gezegenler yavaş yavaş yıldız haritanızın en yüksek noktasında toplanmaya ve sizi daha yüksek bir pozisyona getirmeye hazırlanıyor. Sorumluluklarınız artabilir ve otorite figürleri size öncelik tanıyabilir. Kariyerinizde yeni bir girişimde bulunacaksanız, 1 Şubat’tan itibaren harekete geçmelisiniz. Önemli kararları, imza atma ve bağlılık altına girmeyi 6 Şubat’tan önce bitirmeye bakın. Daha sonra görüşün, araştırın ama son kararı verip imza atmayın, zira koşullar değişecek.

İKİZLER 22 MAYIS-21 HAZİRAN

Parayla ilgili sıkıntılar devam edecek. Aslında yaza kadar ve özellikle mart ayından itibaren aylık gelirinizi artırabilir ve daha fazla para kazanabilirsiniz. Ancak ortak gelirlerden dolayı zorlanacaksınız. Borç, kredi, miras, hisse, nafaka, komisyon, vergi gibi kaynaklardan dolayı güç savaşları yaşayabilir, mücadele edebilirsiniz. Bu kaynaklarda size karşı haksız bir durum olabilir. Diğer yandan seyahat etmek isteyebilir, internet ve yayıncılık alanlarında daha aktif olabilirsiniz.

YENGEÇ 22 HAZİRAN-23 TEMMUZ

Burcunuzda bulunan şans gezegeni Jüpiter sizi koruyor, büyük fırsatlar getiriyor ama bir yandan da bulunduğunuz pozisyondan dolayı büyük bir mücadelenin ortasına itiyor. Karşınızda sizden daha güçlü biri var ve sizi sıkıştırıyor. Akrep burcu gibi davranan; eşiniz, ortağınız ya da birebir ilişkiniz olan bu kişi, kendi dediğini kabul ettirmede çok ısrarcı olacak. Karşınızdaki devlet gibi büyük bir kurum da olabilir. Bu durum gelecek haftalarda azalacak ama nisan ayında yeniden karşınıza çıkacak.

ASLAN 24 TEMMUZ-23 AĞUSTOS

İşyerinizde sizinle aynı seviyede olsa bile çalışma arkadaşlarınızla aranızda güç savaşları yaşanabilir ve adil olmayan durumlarla uğraşabilirsiniz. Entrikalar dönebilir. Diğer yanda gezegenler yavaş yavaş partnerlik bölgenizde toplanmaya başlarken inisiyatifi karşı tarafa veriyor. Sizin değil partnerinizin dediği olacak ve her konuda bir başkasıyla ortak hareket ettiğinizde kazanacaksınız. Aynı zamanda ev ve babayla ilgili sorumluluklarınız da artıyor ve partnerinizin istekleriyle çakışıyor.

BAŞAK 24 AĞUSTOS-23 EYLÜL

Bu pazar ve pazartesi günleri, burcunuzdaki ayın varlığı sizi nispeten rahatlatacak ve inisiyatif sizde olacak. Ancak burcun ilk günlerinde doğanlar kafa karışıklığı yaşayabilir ve belirsizlik içinde bocalayabilir. Karşı tarafın gerçek niyetini anlamak kolay olmayacak. Ayrıca beklemediğiniz harcama ve ödemeler de çıkabilir. Neyse ki  arkadaş ve kardeşlerden yana şanslısınız, size hemen her konuda destek olmaya çalışacaklar. Günlük işlerin detayları ve görevler daha önemli...

TERAZİ 24 EYLÜL-22 EKİM

Hayatınızın birkaç alanı aynı anda sizi sıkıştırmaya devam edecek ama yine de eğlenceye zaman ayırabileceksiniz. Bir yanda kariyer hırslarınız, diğer yanda ailevi meseleler arasında dengeyi bulmaya ve ihtiyaçlara karşılık vermeye çalışacaksınız. Ya da anne ve babanız arasında arabuluculuk yapmanız gerekebilir. Kariyerinizde başarı potansiyeliniz müthiş (mart ayından sonra belirgin gelişmeler göreceksiniz) ama bu durum aynı zamanda sizin zararınıza da olabilir, agresif davranabilirsiniz.

AKREP 23 EKİM-22KASIM

Bu hafta sonu arkadaşlarla renklenebilir. Başka meselelerle uğraşırken dikkatiniz eve odaklanmaya başlıyor. Ev, başka bir mülk veya babanızla ilgili yapmak istedikleriniz varsa, bu hafta hazırlanın; 1 Şubat ve ardından gelen birkaç gün içinde harekete geçin. 6 Şubat’a fazla yaklaşmayın, o günlerde vereceğiniz kararlardan ileride memnun kalmayabilirsiniz. Yakınlarınızla ilişkilerinize de dikkat etmelisiniz; sizin ve eşinizin akrabaları arasında bir anlaşmazlık
söz konusu.

YAY 23 KASIM-21 ARALIK

Parayla ilgili büyük rakamlara varan meselelerle uğraşabilirsiniz. Kredi, borç, hisse, miras, nafaka, komisyon, sigorta, vergi gibi bir kaynaktan büyük bir alacağınız olabilir ama bunun için çok mücadele etmeniz gerekecek. Ayrıca bu mesele nisan ayında yeniden karşınıza çıkacak. Kendi kazancınız için de bir çeşit savaş veriyor ve mücadele ediyorsunuz. Aylık geliriniz büyük bir değişim sürecinde ama henüz bunun farkında olmayabilirsiniz. Seyahat döneminiz de başlıyor!

OĞLAK 22 ARALIK-20 OCAK

Karşınızdaki kişi ile güç savaşı yapıyor ve tıpkı satrançtaki gibi bir sonraki hamlenizi planlıyor olabilirsiniz. Partneriniz yani eşiniz, sevgiliniz, ortağınız ya da işbirliği yaptığınız herhangi biri ya da kurum, size şans getirecek ama aynı zamanda bir konuda onu ikna edip koyduğu engeli aşmanız gerekecek. Belki de bir partner önünüzü açarken diğeri işleri zorlaştırıyordur. Parayla ilgili girişimde bulunmak istiyorsanız, 1 Şubat sonrasında harekete geçecek şekilde hazırlanın.

KOVA  21 OCAK-19 ŞUBAT

Gezegenler burcunuzda toplanmaya başlıyor ve doğum günü döneminizle birlikte ayrıcalıklı bir konuma geliyorsunuz. Hayatınızda hangi alanda yeni bir girişimde bulunmak istiyorsanız, 1 Şubat ve ardından gelen birkaç gün içinde harekete geçecek şekilde kendinizi hazırlayın. Yurtdışından haberler alabilir veya seyahat planları yapabilirsiniz. İnternet, yayıncılık ve medya gibi alanlarda da etkili olacaksınız. Ancak işyerinizde perde arkasında dönen oyunlar söz konusu.

BALIK  20 ŞUBAT-20 MART

Aşk hayatınız ve arkadaşlarınız ya da çocuklarla ilgili sorumluluklar, sosyal hayatınızla çatışabilir. Aynı anda birçok mesele ile ilgilenip çözüm bulmanız gerekecek. Arkadaşlarınızın ısrarcı tavırlarından bunalabilirsiniz. Diğer yandan doğum günü döneminizden önceki günlerde yalnız kalmaktan keyif alarak iç dünyanızı zenginleştirebilirsiniz. Gizli konuşmalar ve henüz açıklanmaması
gereken meselelerle meşgul olabilirsiniz.