Astrolojist

Bu hafta hem yeni başlangıçları destekleyen güçlü bir yeniay doğuyor hem de yaklaşık bir aydır uyuyan aşk gezegeni Venüs uyanıyor. Perşembe gece yarısından sonra akıl burcu olan Kova’da doğan yeniayın enerjisi neye başlamak istiyorsak ilk adımı atmamız için en fazla üç dört günlük bir zaman dilimi sunuyor. Önemli bir karar vermek, pahalı bir şey satın almak, imza atmak ve bağlılık altına girmek için hemen harekete geçmek gerekecek zira 6 Şubat’ta Merkür gerilemeye başlayacak. Merkür gerilerken koşullar sürekli değiştiğinden verilen kararlardan, atılan yeni adımlardan pişmanlık duyulur ve yeni başlangıçlar arzu edilen sonucu getirmez. Dolayısıyla gerilemeye fazla yaklaşmadan 1 Şubat’ta başlamak gerekecek. Üstelik 1 Şubat’ta, 21 Aralık’tan beri zayıf olan ve aşkın önünü kesen Venüs de düzeleceğinden, duygular yeniden güçlenip toparlanacak. Aşkın önü açılacak ve hayatımızda daha fazla estetik ve güzellikler olacak.

Bu yeniayda son dakikada ortaya çıkan sürprizler ve yenilikler hayatımızı renklendirecek. Eski yapılar ve kalıplar yerine yeniliklerden, modern yaklaşımlardan ve ileri teknolojiden yararlanacağız. Yeniay en çok 30-31 Ocak doğumlu Kovaları destekleyecek ve sadece bu dönemde değil, tam bir sene boyunca yeni kapılar açacak. 4 Ağustos doğumlu Aslanlar, 2 Mayıs doğumlu Boğalar ve 4 Kasım doğumlu Akrepler de yeniayın enerjisinden çok yararlanacak.

KOÇ  21 MART - 20 NİSAN

Hayatınızda ilişkilerin ne kadar önemli olduğunu fark edeceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz. Hem birebir yakın ilişkiler, hem de gruplarla olan ilişkiler daha önemli olacak ve bir aydır eksikliğini hissettiğiniz yakınlık ve duygular geri gelecek. Eğer dernek, kulüp gibi bir topluluğa üye olmak veya üye olduğunuz grupta daha aktif hale gelmek istiyorsanız 1 Şubat ve sonraki birkaç gün çok uygun. Özgün ve modern yaklaşımınızdan ödün vermeyin, zira bu şekilde öne çıkacak ve fark yaratacaksınız.

BOĞA 21 NİSAN-21 MAYIS

Senede sadece bir kez kariyer planlarınızı destekleyen yeniay bu hafta doğacak ama başka nedenlerden dolayı harekete geçmek için kısa bir zaman dilimine sahipsiniz. 1 Şubat ve ardından gelen birkaç gün, yeni iş görüşmeleri ve atılım yapmak ve karar vermek için çok uygun ama daha önce ve sonrası sakıncalı. Öncesinde yöneticiniz Venüs zayıf olduğundan her zamanki ‘siz’ olmayacak ve zayıf bir başlangıç yapabileceksiniz. Zamanlamanızı ayarlarsanız başarı elde edebilirsiniz.

İKİZLER 22 MAYIS-21 HAZİRAN

Yeniayın enerjisi yurtdışı, medya, internet, yayıncılık, mahkeme ve üniversite bağlantılı her türlü işinize güç verebilir. Eğer bu alanlarda yeni bir başlangıç yapmak istiyorsanız hızlı davranmalı ve Merkür gerilemesine yakalanmadan harekete geçmelisiniz. Seminerlere katılabilir ve seyahat planları yapabilirsiniz. Her durumda arkadaş ve gruplardan sürpriz bir destek gelecek ve sizi rutinin dışına çıkaracaklar. Ayrıca durağanlaşan aşk hayatınız da canlanacak ve yeniden heyecan duyacaksınız.

YENGEÇ 22 HAZİRAN-23 TEMMUZ

Maaşınız dışında kalan gelir kaynaklarınızı destekleyen yeniay bu hafta doğacak. Kredi, komisyon, hisse, nafaka, miras, tazminat, prim, sigorta gibi kaynaklarla bir işiniz varsa 1 Şubat ve birkaç gün sonrasında ilk adımı atmalı ama ondan sonra yeni bir girişimde bulunmak yerine araştırmaya devam etmelisiniz. Yeniden bütçe yapabilir, borçlarınızı kapatabilir ve gelir-giderinizi gözden geçirebilirsiniz. Kariyerinizdeki sürpriz bir gelişme toparlanmanıza yardımcı olacak. Yeniye açık olun.

ASLAN 24 TEMMUZ-23 AĞUSTOS

Gezegenler size en uzak konumda dizilerek her konuda işbirliği yapmanızı destekliyor. İş ya da özel hayatınızda bir başkasıyla ortak hareket ettiğinizde daha başarılı olacaksınız. İş ortaklığı kurmak ya da ajans, avukat gibi sizi temsil edecek biriyle çalışmak gibi planlarınız varsa, 1 Şubat ve birkaç gün sonrasında hemen harekete geçin. Ama sonraya kalırsanız imza atmayın ve görüşmelere devam edin, zira koşullar öngöremediğiniz biçimde değişecek. Yurtdışı bağlantılı sürpriz bir gelişme olabilir.

BAŞAK 24 AĞUSTOS-23 EYLÜL

Kendinize işte veya evde yardımcı tutmak istiyorsanız pişman olmayacağınız kararlar almak için üç dört günlük bir zaman dilimine sahipsiniz. 1 Şubat ve ardından gelen günlerde doğru kişiyi bulabilirsiniz. Eğer iş değiştirirseniz aynı seviyede bir işe geçeceksiniz. Aynı şekilde spora başlama ve beslenme biçiminizi değiştirme gibi kararlarınız için de aynı günlerde ilk adımı atarsanız arzuladığınız sonuçlara ulaşabileceksiniz. İhmal ettiğiniz sağlık kontrolleri ve diş tedavilerine başlayabilirsiniz.

TERAZİ 24 EYLÜL-22 EKİM

Bu hafta aşk hayatınıza hareket getirecek ve çocuklarla ilgili konularda harekete geçmenize yardımcı olacak bir yeniay doğuyor. Üstelik bir aydır gerilediğinden etkisi zayıf olan yöneticiniz de Venüs düzeleceğinden hafta sonuna doğru hayatınızda belirgin bir canlanma olacak. Evlilik ve ortaklıklarla ilgili sürpriz bir gelişme yaşayabilirsiniz. Aynı anda evinize de odaklanacak ve güzelleştireceksiniz. Evden ya da başka bir mülkten kazanç sağlayabilirsiniz, babanızla ilişkiniz daha iyi olabilir.

AKREP 23 EKİM-22 KASIM

Eve ait planlarınızı gerçekleştirmenize ve aradığınız seçenekleri bulmanıza yardımcı olacak yeniay bu hafta doğuyor. Normalde yeniaylar uzun süre güçlü enerjiler üretir ama bu defa durum farklı. Kontrat imzalama ve son kararı vermek için 1 Şubat ve ardından gelen birkaç gün içinde harekete geçmelisiniz zira sonrasında koşullar göründüğü gibi olmayacak ve sonradan pişman olabileceğiniz kararlar verebileceksiniz. Diğer yanda eve ait günlük işlerle ilgili sürpriz bir değişiklik olabilir.

YAY 23 KASIM-21 ARALIK

Yay burcu olarak gezmeyi seversiniz ve işte bu hafta kısa seyahatlerin önünü açacak yeniayınız doğuyor. Yeniay en az iki hafta sürecek eğilimi başlatacak. Üstelik bu seyahat sırasında sürpriz bir tanışma ve aşk doğabilir. Ya da sevgiliniz size sürpriz yaparak bir seyahat planlayabilir. Her durumda seyahatler eğlenceli geçecek. Eğer siz gidemezseniz yoldan gelenler olabilir. Kardeşler ve yakın akrabalarla ilişkinizde yeni bir dönem başlayacak. Hafta sonuna doğru para konuları da hareketlenecek.

OĞLAK 22 ARALIK-20 OCAK

Daha fazla para kazanmak, ilave bir gelir kaynağı bulmak veya değişiklik yapmak için güçlü ama kısa bir zaman dilimine sahipsiniz. Bu alanlarda ilk adımı atmak veya son kararı vermek için 1 Şubat ve arkasından gelen birkaç gün çok olumlu ama 6 Şubat’a yaklaştıkça işlerin uzaması ve memnun kalmayacağınız kararlar verme olasılığınız artıyor. Hemen harekete geçmelisiniz. Diğer yanda eviniz, başka bir mülk ve babanız için gereken parayı bir anda bulabilir veya o alanlardan kazanç sağlayabilirsiniz.

KOVA 21 OCAK-19 ŞUBAT

Senede bir kez doğum günü döneminizde yeniay doğar ve tüm girişimlerinizin itici gücü olur. Bu senenin yeniayından yararlanmak için her zamankinden daha kısa bir zaman dilimine sahipsiniz. Herhangi bir konuda ilk adımı atmak veya bağlılık altına girmek gibi önemli kararlar için 1 Şubat ve ardından gelen birkaç gün içinde harekete geçtiğinizde istediğiniz sonuçları alabileceksiniz. Sürpriz bir seyahat gündeme gelebilir veya sürpriz haberler alabilirsiniz. Yakın akrabalardan haberler gelebilir.

BALIK 20 ŞUBAT-20 MART

Kabuğunuza çekilip düşünmek ve iç dünyanızı toparlamak için uygun koşulları bulacaksınız. Doğum gününüz ve yeni seneniz gelmeden önceki arınma dönemindesiniz. Bir fobiden ya da sizi rahatsız eden bir düşünceden kurtulmak için profesyonel yardım almayı düşünebilirsiniz. Sosyal hayatınız da canlı ve arkadaşlarınız hep yanınızda. Cuma-cumartesi daha da canlanacak ve iyi vakit geçireceksiniz. Bir dostluk aşka dönüşebilir ya da arkadaşınız birini tanıştırabilir.