Astrolojist

Bu hafta sonuna doğru oluşan dolunayla beraber sonuca odaklanacağız ama önce hafta ortasındaki engelleri aşmamız gerekecek. Aynı zamanda Merkür gerilediğinden aksilik ve sürprizlerle de karşılaşabiliriz.

Salı günü zirveye çıkan Güneş ile Satürn arasında sert etkileşim işimizi zorlaştıracak. Sabit fikirlerin çarpışması, işin en az kendisi kadar yorulmamıza neden olabilir. Kova ve Akrepler arasındaki bu inatlaşma Aslan ve Boğaları da direkt olarak etkileyebilir. Özellikle 11 Şubat, 15 Kasım doğumlular ve ardından 4 Ağustos ve 13 Mayıs doğumlular zorlanacak. Akrepler zaten zor bir dönemden geçiyor ama aynı zamanda bileniyor, güçleniyor ve temel atıp yeniden doğmaya hazırlanıyorlar.

14 Şubat cuma günü gece yarısından sonra oluşan romantik dolunayda ise Aslanlar merkezde olacak. Bu dolunay müthiş bir enerji verecek ve bazı aksamalara rağmen sonuç getirecek. Aslan lüks ve gösterişi seven bir burç olduğundan Sevgililer Günü’nü kutlamak isteyenler pahalı  hediyelere yönelebilir. Dolunayla beraber coşkulu duygular, romantizm ve aksilikler karşısında abartılı tepkiler ortaya çıkabilir.

Bu dolunay en çok 20 Ağustos doğumlu Aslanları, 14 Şubat doğumlu Kovaları ikinci sırada ise 20 Ekim doğumlu Akrepler ile 17 Mayıs doğumlu Boğaları ilgilendiriyor. Bu tarihlerde doğanlar tüm bir sene önemli olaylar yaşayabilir.

Eğer bu dolunayda bir şey kaybedecek ya da geride bırakacak olursak, ağustos ayında ve sonrasında aynı konuda çok güzel bir şey geleceğini bilerek avunabiliriz. Ağustos ayından itibaren Koç, Aslan, Kova ve Teraziler özellikle aşkta sevinecekleri olaylar yaşayacak.

KOÇ 21 Mart - 20 Ni­san

Hafta ortasından itibaren duygusal hayatınıza, çocuklarla olan ilişkinize, hobinize, sanat ve yaratıcılıkla ilgili projelere odaklanmaya başlayabilirsiniz. Aşk ilişkinizde son derece romantik anlar sizi bekliyor. Yeni bir ilişkiye başlayabilir ya da tam tersi ayrılmaya karar verebilirsiniz. İlişkinizde yeni bir evre de başlayabilir. Cuma gece yarısından sonra oluşan dolunay gelişmeleri neticelendirecek. Hamilelikle ilgili haberler alabilirsiniz. Her durumda renkli, sosyal ve canlı bir zaman geçireceksiniz.

BOĞA 21 NİSAN-21 MAYIS

Dış dünyadaki sorumluluklar, kariyer ve diğer hırslara odaklanmışken dolunayın enerjisiyle eve ait konularda ani bir hareketlenme olabilir. Hafta ortasından itibaren evinizde misafir ağırlamak ya da taşınmak, tamirat yapmak, ev satmak, satın almak, kiralamak gibi gelişmeler yaşayabilirsiniz. Anne ve babanıza da zaman ayırmanız gerekebilir. Partnerinizle farklı görüşlerde olacaksınız. Başka bir olasılık ise hayatınızda çok önemli bir konuyu hatta bir devri tamamen kapatmanız olabilir.

İKİZLER 22 MAYIS-21 HAZİRAN

Hareketli bir hafta geçirebilirsiniz. Hafta ortasından itibaren kısa bir seyahat imkanı çıkabilir veya yoldan gelenleri ağırlayabilirsiniz. Yakın akrabalarınızla ilgili gelişmeler, okul hayatınızda bir neticelenme, yazı, konuşma gibi iletişim kökenli projelerinizde ilerlemeler olabilir. Haberler alabilirsiniz, mesaj ve telefon trafiğiniz hızlanabilir, pek çok görüşme ve toplantıya katılabilirsiniz. Eğlenceli günler de geçirebilirsiniz. Aşk hayatınızda işler yolunda görünüyor ancak günlük işleriniz
yüzünden yorulabilirsiniz.

YENGEÇ 22 HAZİRAN-23 TEMMUZ

Para evinizde cuma gece yarısı oluşan dolunay neredeyse tüm haftayı etkisi altına alacak ve bir anda ortaya çıkan ani gelişmelerle ilgileneceksiniz. Alacak, verecek, fatura ve ödemeler, ilave gelir kaynağı bulmak ya da zam gibi konular gündeme gelebilir. Alışveriş yapabilir ve pahalı bir şey satın alabilirsiniz. Yengeç, tutumlu bir burçtur ama şimdi lükse kaçabilir ve gösteriş için para harcayabilirsiniz. Ev için gereken parayı bulabilir, evden kazanç sağlayabilir ve ev işlerini hızlı halledebilirsiniz.

ASLAN 24 TEMMUZ-23 AĞUSTOS

Burcunuza senede bir kez denk gelen dolunay, cuma gece yarısından sonra oluşuyor ve sizi ön plana çıkarıyor. Liderlik, gurur ve gösteriş gibi vasıflarınız da ön plana çıkacak ancak duyguların sizi yönetmesine ve aklınızı tamamen ele geçirmesine izin vermeyin. Dolunayla beraber sizin için çok özel olan bir konu kısa bir süre içinde sonuçlanacak. Romantik ve duygusal anlar yaşayabilirsiniz. Bir seyahat gündeme gelebilir ancak ev ya da babayla ilgili sorumluluklardan zorlanabilirsiniz.

BAŞAK 24 AĞUSTOS-23 EYLÜL

Günlük işleriniz her zamankinden yoğun ama aynı zamanda çevrenizden izole olabilirsiniz ve özel hayatınız daha sakin geçebilir. Dolunayın enerjisinden dolayı hafta ortasından itibaren kendinizi bitkin hissetmeniz normal. Dinlenmeye, düşünmeye ve yalnız kalmaya zaman ayırın. Ufak tefek sağlık sorunları çıkarsa uzamayacak ve çabuk hallolacaktır. Dolunayın ışığı bilmediğiniz bazı şeylere ışık tutabilir ve ama sizin de bazı sırlarınız açığa çıkabilir. Gizli projede çalışmaya başlayabilirsiniz.

TERAZİ 24 EYLÜL-22 EKİM

Cuma gece yarısından sonra oluşan dolunayın enerjisiyle düğün, davet, okul yemeği, fuar gibi kalabalık, şık ve lüks ortamlara katılabilirsiniz. Gözünüz kamaşabilir, aşık olabilir veya ilişkinizde romantik anlar yaşayabilir ancak maddi koşullarınızdan dolayı zorlanabilirsiniz. Kulüp, dernek gibi topluluklarla ilgili de bir gelişme olabilir; böyle bir topluluğa üye olabilir veya üye iseniz daha aktif rol almaya başlayabilirsiniz. Ya da bir arkadaşınızın hayatında önemli gelişmeler olabilir. Olayları siz yönlendirebilirsiniz.

AKREP 23 EKİM-22KASIM

Senenin bu zamanında eve ait konulara odaklanmış olabilirsiniz ama cuma günü oluşan dolunayla birlikte kariyeriniz, başarı hırsınız ve diğer sorumluluklar ön plana çıkacak. Kariyerinizde bir mesele çözümlenebilir. Alternatif olarak anne ve babanızla ilgili bir gelişme de yaşayabilirsiniz. Dolunayla gelen gelişmeler, geldikleri hızla kaybolduklarından, gündeme gelecek olan konu kısa sürede çözümlenecek demektir. Ancak gücünüzü göstermeden mücadele etmeniz gerekecek ve engeller olacak.

YAY 23 KASIM-21 ARALIK

Kardeş, kuzen, amca, dayı gibi anne ve babanız dışında kalan yakın akrabalarınızla ilgileniyor olabilirsiniz. Diğer yanda macera duygunuz da uyanacak ve entelektüel konular, değişik kültürler, seyahat ilginizi çekecek. Yurtdışıyla iş yapmayı da düşünebilirsiniz, yabancılarla bağlantılarınız artıyor. Seminerler, kurslar, akademik ortamlar ilginizi çekecek. Arkadaşlar hep yanınızda size destek olacaklar. Kalabalık sosyal ortamlara katılabilirsiniz. Ayrıca önemli bir mahkeme davası neticelenebilir.

OĞLAK 22 ARALIK-20 OCAK

Cuma gece yarısından sonra oluşan dolunayla yüklü bir ödeme yapmanız gerekebilir. Kredi, borç, nafaka, miras, sigorta, vergi, hisse, telif gibi kaynaklar gündeme gelebilir. Aylık gelirinizi ve parayı kullanma biçiminizi görüp yeni baştan gözden geçirmeniz gerekecek. Kredi kartlarınızda, alacak, vereceklerinizde ve her türlü para işinde daha dikkatli olmalısınız zira gecikmeler, hatalar ve yanlış anlaşılmalar olabilir. Kariyerinizde güçlü konumdasınız, bir başarı ve ardından tek seferde para gelebilir.

KOVA 21 OCAK-19 ŞUBAT

Tam inisiyatif sizdeyken ve pek çok bakımdan avantajlı bir durumdayken, kontrol karşı tarafa geçecek. Cuma gece yarısından sonra oluşan ve etkisi neredeyse tüm haftayı etkisi altına alacak olan dolunayın ışığı altında ilişkinizde önemli bir an yaşayabileceksiniz. İş ya da özel hayatınızda yeni bir beraberlik kurmaya veya daha yakınlaşmaya hazır olabilirsiniz. Ayrılık yaşarsanız ağustos sonrasında yeniden daha mutlu olacaksınız. Vize, pasaport, üniversite ve mahkemeyle işiniz çözümlenebilir.

BALIK 20 ŞUBAT-20 MART

Hafta ortasından itibaren epey yoğun olacak ve cuma günü yakınlarında bir iş yetiştirmeye çalışacaksınız. Aynı anda yapmanız gereken pek çok iş olabilir. Görev duygunuz ön planda olacak ve bir anlamda başkalarına hizmet için koşturacaksınız. Dolunayda sonuçlanan bir işten tek seferde yüklü para kazanabilirsiniz. Alternatif olarak sağlıkla ilgili bir durum söz konusu olabilir, doktora gidebilir test ve kontroller yaptırabilirsiniz. Yorulacaksınız, iyi beslenmeli ve sağlığınıza dikkat etmelisiniz.