Astrolojist

Hareketli, yoğun, karmaşık ve aynı zamanda gerilimin doruğa çıkacağı bir hafta. İlk olarak bu hafta sonunda güneş ile Neptün’ün, su elementi Balık burcunda buluşması sis, yağmur, kar gibi hava koşullarına neden olabilir. Neptün’ün etkisi hayal dünyamızı ve romantizmi zenginleştirecek ama görüşümüzü bulanıklaştıracak, gerçekleri algılamayı zorlaştıracak. Kendini olduğundan başka türlü gösteren ve gerçek niyetini gizleyen kişilere karşı dikkatli olmak gerekecek. 23 Şubat doğumlu Balıklar ile 28-29 Ağustos doğumlu Başaklar ve ikinci sırada 28 Kasım doğumlu Yaylar ile 27 Haziran doğumlu İkizler Neptün’ün kafa karıştırıcı etkisinden ve sudan gelecek zararlardan etkilenebilir.

Hafta ortasında, belirli aralıklarla yaşadığımız gelenekçiler ve yenilikçiler arasındaki gerilim yine açığa çıkacak. Özellikle 7 Temmuz doğumlu Yengeçler olayları büyük boyutlara taşıma, 5 Nisan doğumlu Koçlar ise beklenmedik ani tepkiler gösterme eğiliminde. 6 Ocak doğumlu Oğlaklar ve 9 Ekim doğumlu Teraziler de engellerle mücadele edecek.

Cuma günü Merkür düzelirken yanlış anlaşılmalar ve gecikmeler yaşayacağız. Merkür toparlanmaya başladığında bu defa Mars gerileyecek. Mars zayıfken eskiden gelen teklifler ve yarım kalan projelerde başarı kazanabiliriz.

1 Mart cumartesi ise Balık burcunun uğurlu Jüpiter ile işbirliği yaptığı güzel bir yeniay var.

KOÇ 21 Mart - 20 Ni­san

Eve ait konularda büyük fırsatlar ve engeller çıkabilir. Oturduğunuz ev, başka bir mülk ve babanızla ilgili konularda farklı görüşlerde ve geleneklere karşı çıkma eğiliminde olacaksınız. Önemli kararlar vermek için uygun bir hafta değil, özellikle hafta sonuna doğru aksaklıklar ve gecikmeler yaşayabilirsiniz. Tüm güç isteyen girişimleriniz için zayıf bir döneme giriyorsunuz. Bireysel ihtiyaçlarınızı ve bağımsızlık isteğinizi bastırmanız, fedakarlık yapmanız ve sadece mantığınızı değil önsezinizi ve kalbinizin sesini dinlemeniz gerekecek.

BOĞA 21 NİSAN-21 MAYIS

Arkadaşlarınız, sosyal aktiviteler ve dernek, kulüp gibi topluluklar sizi harekete geçirecek. Bir derneğe katılabilir ya da eğer üyeyseniz daha aktif olabilirsiniz. Sosyal bir projede yer alabilir, gönüllü çalışmalar yapmak isteyebilirsiniz. Akrabalarınız, bir anlaşma veya eğitimle ilgili şanslı ama bu nedenle mücadele etmenizi gerektiren bir fırsat olabilir. Yeniayla beraber seyahat imkanlarınız artacak. Arkadaşlarınızla beraber hep haya ettiğiniz bir seyahate çıkabilirsiniz. Ancak yanlış anlaşılma ve aksamalara karşı önlem alın.

İKİZLER 22 MAYIS-21 HAZİRAN

İşinize yaklaşımınız her zamankinden daha idealist olacak ve işin  manevi yönden de sizi tatmin etmesi gerekecek. Kararlarınızda önsezilerinize güvenebilirsiniz, zira zaman zaman mantığınızın çözemediği belirsizlik yaşayabileceksiniz. İsminiz duyulabilir hatta şöhret olabilirsiniz ama dikkatli olmalısınız zira yanıltıcı koşullar da var. Yeniay işle ilgili çok para kazanabileceğiniz bir fırsat penceresi aralayacak. Çok başarılı olabilirsiniz. Maddi durumunuzdaki iniş çıkışlar devam edecek ve hafta ortasında bir krize neden olabilecek.

YENGEÇ 22 HAZİRAN-23 TEMMUZ

Yurtdışı bağlantılı düşünceleriniz olabilir; haberler alabilir, seyahate çıkabilirsiniz. Yabancı birine veya seyahat sırasında aşık olmanız bile mümkün. İç dünyanızda da büyük bir değişim var ve maneviyatınız zenginleşiyor. Yurtdışı, üniversite, mahkeme ve medya bağlantılı tüm konular yeniayın enerjisiyle harekete geçecek. Aşk ve ilişkilerde istikrarlısınız ancak kariyerinizde aniden büyük değişimler ve beklemediğiniz gelişmeler olabilir. Şanslı bir dönemde olmanıza rağmen çok mücadele edeceksiniz. Büyük oynayabilir ve risk alabilirsiniz.

ASLAN 24 TEMMUZ-23 AĞUSTOS

Maaşınız dışındaki kazancınıza yani hisse, kredi, telif, nafaka, miras, vergi, komisyon, tazminat, sigorta gibi ortak gelirlere odaklanacaksınız. Bu kaynaklarla ilgili belirsizlikler olabilir. Cumartesi günü doğan yeniay da bu alanları harekete geçirecek ve ardından gelen günlerde değişik seçenekleriniz olacak. Parayla ilgili perde arkasından büyük destek alabilirsiniz. Alternatif olarak para yerine tıbbi bir işlem gündeme gelebilir. Yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olursanız seçimlerinizden memnun kalacaksınız.

BAŞAK 24 AĞUSTOS-23 EYLÜL

İş ya da özel hayatınızdaki işbirlikleri ve beraberlikler ön plana çıkıyor. İş ortaklığı veya evlenme, nişanlanma planları yapabilirsiniz. Büyük bir hayalinizi gerçekleştirmede partnerinizin büyük rolü olacak, zaten her alanda başarı bir başkası aracılığıyla gelecek, tek başınıza davrandığınızda değil. Bu ortaklık ya da resmi beraberlikte arkadaşlarınız sizi çok destekliyor hatta belki onlar kanalıyla tanışmış bile olabilirsiniz. Diğer yanda zaman zaman yüzeye çıkan mali krizler bu hafta ortasında da sizi yoklayabilir ve ani bir ödeme çıkabilir.

TERAZİ 24 EYLÜL-22 EKİM

Hayatınızın iki önemli alanı çatışıyor. Örneğin evlilik ile kariyer planlarınız çatışabilir. İşlerin yoğunluğundan eşinize zaman ayıramayabilirsiniz ya da iş ortağınız ile önemli projelerde farklı görüşlerde olabilirsiniz. Veya başka bir örnek olarak anneniz, partnerinizi onaylamayabilir. Her durumda partnerinizin ani çıkışları olabilir ve sizi şaşırtabilir. Diğer yanda yeni bir iş ya da projeye başlayabilir veya bir projeye onay alabilirsiniz. Bu görev kariyerinizde büyük başarı getirecek. Sağlıkla ilgili kontroller de gündeme gelebilir.

AKREP 23 EKİM-22 KASIM

Burcunuzdaki Satürn bazı şeylerden vazgeçmenize neden olurken size sorumluluk verip kısıtlayarak sınıyor ama aynı zamanda hayatınızda başka güzel şeyler oluyor. Aşk veya çocukla ilgili meseleler ayaklarınızın yerden kesilmesine ve yaratıcılığınızın artmasına neden olacak. Bir yandan hayatın bazı gerçekleriyle yüzleştiğiniz için hiç olmadığınız kadar gerçekçisiniz, diğer yandan romantik ve özverilisiniz. Ancak yurtdışı, mahkeme, üniversite ve medya ile bağlantılı işlerle ilgili ani iniş çıkışlar ve beklemediğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz.

YAY 23 KASIM-21 ARALIK

Düşünceleriniz eve yoğunlaşıyor. Sudan gelebilecek zararlara dikkat! Oturduğunuz ev, başka bir mülk ya da babanızla ilgili bir mesele giderek daha önemli olacak. Yeniay bu alanları harekete geçirecek ama aynı zamanda yanlış anlaşılmalardan ve eksik bilgilerden doğan karmaşık bir ortam oluşacak. Vereceğiniz kararlardan pişman olmamak için her şeyi iyi anlamaya ve resmi yazı almaya çalışın. Bu konu için gereken parayı zor da olsa bulacaksınız veya mülkten büyük para kazanacaksınız ama her durumda uğraşmanız gerekecek.

OĞLAK 22 ARALIK-20 OCAK

Deniz, nehir ya da göl kenarına gidebilir veya kar tatili yapabilirsiniz. Sıvıların gezegeni Neptün kısa bir seyahat imkanı sunacak veya yoldan gelenler olacak. Yola çıkarsanız sis, yağmur ve kar gibi hava koşullarına önlem alın. Yakın akrabalarınızla ilgili konular da gündeme gelebilir ve haberler alabilirsiniz ama net olmayan belirsiz durumlarla karşılaşabileceksiniz. Partneriniz akrabalarla ilişkinizi ve seyahati destekliyor ama eve ait konularda farklı görüşlerde olacaksınız. Bu alanlarda ani ve sizi şaşırtacak gelişmeler olabilir.

KOVA 21 OCAK-19 ŞUBAT

Spontan bir seyahat, yoldan habersiz gelenler, sürpriz haberler ve yakınlarınızla ilgili ani gelişmeler iş programınızı bozabilir. Bir akrabanızla iş yapıyorsanız aranızda anlaşmazlık çıkabilir. Seminer, kongre, kurs veya okulunuzda beklemediğiniz değişiklikler yaşayabilirsiniz. Diğer yanda yeniayla güçlenen başka bir eğilim aylık kazancınızla ilgili fırsatlar getirecek. Maaşınızı artırmak ya da ilave gelir kaynakları bulmak için harekete geçmeyi düşünebilirsiniz. Para konularında dikkatli olmalısınız zira yanıltıcı ve aldanmanıza müsait
koşullar olabilir.

BALIK 20 ŞUBAT-20 MART

Senede bir kez burcunuza denk gelen yeniay, cumartesi günü doğuyor ve her alanda değerlendirebileceğiniz güçlü enerjiler yaymaya başlıyor. Aşkta ve çocuklarla ilgili konularda bazı engeller dışında çok şanslısınız. Hayal gücünüz her zamankinden zengin olacak ama zaman zaman olayları görmek istediğiniz gibi görebileceksiniz. Özellikle sinema, fotoğraf, dans gibi sanat ve yaratıcı alanlarda çok başarılı olabilirsiniz. Para konusundaki istikrarsız gidişat ise devam ediyor, hafta ortasında beklemediğiniz bir durumla karşılaşabilirsiniz.