Astrolojist

Bu hafta Balık burcunda doğan yeniayın güçlü enerjisi devam ediyor. Yengeç, Balık ve Yayların önü açılırken Koç, Akrep ve Oğlakların hızını kesecek ve yeni girişimlerini yavaşlatacak başka bir eğilim etkili olmaya başlayacak. 

Cesaret, dayanıklılık ve güç gezegeni Mars gerilemeye başlıyor ve Mayıs sonuna kadar zayıf konumda. Bir anlamda uykuda olacak. Mars zayıf olduğunda en çok Koç ve Akrepler onun itici gücünden yoksun kalacak ve bu dönemde başlayan ve büyük enerji isteyen projeler zor ilerleyecek. 

Etkisi Mars kadar belirgin ve önemli olmasa bile Mars’ın hemen ardından Satürn de gerilemeye başlayacak. Satürn temmuz ortasında düzelecek ve gerilemesiyle özellikle Oğlaklar bu dönemde yeni girişimlerinde değil de eskiden başladıkları meselelerde daha rahat ve hızlı ilerleyecek. Akrepler ise Satürn’ün zayıflamasıyla üzerlerindeki baskıdan bir nebze kurtulacak ve rahat bir nefes alacak.

Mars ve Satürn’ün gerilemeye başladığı anda uğurlu Jüpiter uyanarak Yengeç ve Yayların yüzünü güldürmeye başlıyor. Jüpiter 6 Mart perşembe günü düzelecek ve bugünün yakınlarında özellikle 2 Temmuz doğumlu Yengeçler ile Yayların hayatında bir hareket başlayacak. Yengeçler temmuz ortasına kadar Jüpiter’in fırsatlarından yararlanabilir ve şanslı olaylar yaşayabilir. Aşk gezegeni Venüs ise perşembe günü Kova burcuna geçecek.

KOÇ 21 MART - 20 NİSAN

En atılgan, girişimci ve cüretkar burçlardan birisiniz. Ancak yöneticiniz Mars gerilemeye başlayacak ve mayıs sonuna kadar zayıf olacağından sizi her zamanki gibi desteklemeyecek. Eski enerjiniz bir süreliğine olmayacak. Büyük güç ve dayanıklılık gerektiren yeni işleriniz için Mars’ın düzelmesini bekleyebilirsiniz. Diğer yanda eve ait meselelerde hareketlenme başlayabilir; yurtdışı, üniversite, hukuk ve medya bağlantılı konularda haberler alabilirsiniz. Eviniz ya da başka bir mülkten yana şansınız açılıyor.

BOĞA 21 NİSAN-21 MAYIS

Yeni bir çevreye girebilir; yeni kişilerle tanışabilir; dernek ve kulüp gibi topluluklarda daha aktif olmaya başlayabilirsiniz. Diğer yanda yakın akrabalarınızın hayatındaki güzel gelişmeler size de yansıyacak ve hatta maddi destek alabileceksiniz. Eğitim, seminer, kurs, kongre ve seyahatler de size şans getirecek. Lüks koşullarda seyahat edebilirsiniz. Parayla ilgili sürüncemede kalan bir mesele ise Perşembe günü yakınlarında hareketlenecek. İşveren, yönetici ya da aile büyüğü gibi otorite figürleriyle ilişkiniz düzelecek ve sizi kayıracak.

İKİZLER 22 MAYIS-21 HAZİRAN

İşe odaklanmanın ve girişimlerde bulunmanın tam zamanı, zira kariyerinizde önemli bir başarı kazanabilirsiniz. Ancak güç ve dayanıklılık isteyen zorlu işlerde yeni bir başlangıç yapmak yerine, eskiden yarım kalmış olan bir işi tamamlamanız daha kolay olacak. Para geliyor ama tek başınıza değil de ortaklıklarla daha çok para kazanacaksınız. Kasım ayından beri sürüncemede kalan para meseleleri bir anda açılacak ve partneriniz de rahatlayacak. Diğer yanda yurtdışı, seyahat, yabancılar ve üniversite bağlantılı bir duygusal yakınlaşma olabilir.

YENGEÇ 22 HAZİRAN-23 TEMMUZ

12 yılda tekrarlanan şanslı bir dönemdesiniz ve bu durumun belirgin işaretlerini perşembe günü yakınlarında görebilirsiniz. Temmuz sonuna kadar devam eden bu süreçte tuttuklarınız altın olabilir! Yapmanız gereken kendinizi kapatmamak ve pek çok alanda girişimlerde bulunmak olmalı. Hayalini kurduğunuz bir seyahate çıkabilir; yurtdışı, üniversite, internet ve medya bağlantılı bir alanda hedeflerini gerçekleştirebilirsiniz. Kariyer girişimlerinizde ise mayıs sonuna kadar yeterli destek bulamayabilirsiniz ama sonrasında önünüz açık. 

ASLAN 24 TEMMUZ-23 AĞUSTOS

Yaratıcılığınız artıyor ve aşkta güzel günler sizi bekliyor. Kasım ayından beri durağanlaşan aşk hayatınız canlanacak. Sadece özel hayatınızda değil iş hayatınızdaki beraberlikler ve ortaklıklar için de güzel bir döneme başlıyorsunuz. Ancak gizli bir ilişkiniz olabilir ya da duygularınızı gizleyebilirsiniz ama ağustos ayında gizlilik kalmayacak ve büyük bir aşkla mutlu olacaksınız. Aynı durum hamilelik ve çocuklarla ilgili konular için de geçerli. Diğer yanda perde arkasından destek alarak bir para meselesini halledebilir ve para alabilirsiniz.

BAŞAK 24 AĞUSTOS-23 EYLÜL

 

Ortaklıklar için uygun bir dönemdesiniz. İş ortaklığı kurabilir veya başka bir şekilde işbirliği yapabilirsiniz. Ya da evlenme, nişanlanma gibi ilişkinizi resmileştirme planlarınız olabilir. Büyük bir hayalinizi gerçekleştirmenizde eşiniz ya da ortağınızın büyük rolü olacak. Arkadaşlar bir ortaklık kurmanıza aracılık yapabilir ya da evlilik kararınızda sizi destekleyebilir. Ev ve mülkle ilgili büyük bir planınız kasım ayından beri sürüncemede kaldıysa perşembe günü yakınlarında haberler almaya başlayabilirsiniz ve önünüz açılabilir.

TERAZİ 24 EYLÜL-22 EKİM

Yeni proje, görevlerde ve müşterilerle ilişkinizde bazı aksaklık ve yanlış anlaşılmaları atlattıktan sonra büyük başarılar kazanabilirsiniz. Kariyerinizde son derece parlak bir dönemdesiniz ve bununla ilgili gelişmelere perşembe günü yakınlarında şahit olacaksınız. Gelen telefon ve mesajlara dikkat edin. İş için seyahate çıkabilir ve olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Diğer yanda aşkta da işler yolunda gitmeye başlayacak. Aşık olabilir ya da sevgilinizle yakınlaşabilirsiniz. Aranızda sorunlar varsa neredeyse kendiliğinden hallolacak. 

AKREP 23 EKİM-22KASIM

Yurtdışı bağlantılı işler yapabilirsiniz ya da yurtdışında para kazanma imkanları bulabilirsiniz. Seyahat ve eğitimle ilgili fırsatlar da büyük şans ve ayrıca para getirecek. Kurs, seminer, kongre ve üniversite bağlantılı alanlar kendinizi geliştirmenizi sağlayacak ve yeni ufuklar açacak. İnternet, yayıncılık ve medya gibi alanlar da genişleyip büyümenize yardımcı olacak. Aşk hayatınız da bu alanlarla bağlantılı görünüyor. Üniversite ortamında veya yurtdışında bir sevgiliniz olabilir veya sevgilinizle çıkacağınız bir seyahat çok romantik geçebilir.

YAY 23 KASIM-21 ARALIK

Evle ilgili planlarınız için harekete geçebilirsiniz. Birkaç ufak aksilikten sonra hızlı ilerlemeye başlayacaksınız. Ev ya da başka bir mülk satışından para alabilir ya da ev için gerekli parayı bulabilirsiniz. Kredi, mortgage, hisse, vergi, tazminat, nafaka, miras gibi bir kaynaktan da elinize para geçebilir. Temmuz ortasına kadar bu tip ortak kaynaklarla ilgili şansınız devam edecek. Ancak maaşınızla ilgili gelişmeler temmuz ortasına kadar sürüncemede kalabilir. Diğer yanda çıkacağınız seyahatler romantik geçebilir ve ilişkinizi yakınlaştırabilir. 

OĞLAK 22 ARALIK-20 OCAK

Eşiniz ya da ortağınızın şansı açılacak ve onun şansı size de bulaşacak. Yay burcu özellikleri taşıyan biriyle anlaşma yapmanız gündeme gelebilir. (Normalde sizin eş ya da ortağınızın burcu veya yükselen burcu Yengeç olacaktır.) Evlenme, nişanlanma, ortaklık ya da başka türlü işbirliği planları yapabilirsiniz. Her türlü işbirliği şansınızı artıracağından, tek başınıza değil birlikte hareket etmelisiniz. Her alandaki yepyeni atılımlarınızda temmuz ortasından sonra, o zamana kadar ise eskiden başlattığınız meselelerde daha başarılı olacaksınız.

KOVA 21 OCAK-19 ŞUBAT

Burcunuza gelen Venüs hem sizi güzelleştirecek, hem de aşkı ayağınıza kadar getirecek. Venüs’ün cazibesiyle insanları mıknatıs gibi kendinize çekeceksiniz. Saç modeliniz ve dış görünümünüzle ilgili yapmak istediğiniz yenilikler için uygun bir dönemdesiniz. Sadece aşkta değil tüm ilişkileriniz rahatlayacak ve kırgınlıklar varsa düzelteceksiniz. Para bakımından da güzel bir dönem başlıyor. Maaşınızı artırmak ve ilave gelir kaynakları bulmak için harekete geçmelisiniz. Elinizdeki veya yeni proje, görev ve müşteriler sayesinde kazancınız artabilir.

BALIK 20 ŞUBAT-20 MART

 

Attığınız her adımı destekleyen yeniayın enerjisiyle hayatınızın her alanında yeni girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Özellikle aşk, sanat gibi yaratıcı alanlar ve çocuklarla ilgili konularda şansınız açık olacak. Temmuz ortasına kadar yeni bir aşk, hamilelik ve çocuklarla ilgili haberler ayaklarınızın yerden kesilmesine neden olabilir. Sinema,   televizyon, dans, fotoğraf gibi alanlarda çok başarılı olabilirsiniz. Ancak çeşitli nedenlerle duygularınızı bir süre gizlemek ya da ilişkinizi gizli tutmak isteyeceksiniz. Para meseleleri ise yavaş ilerleyecek.