Astrolojist

Bu hafta bizi ‘su’ elementinin her şeyi kaplayarak birleştiren ve sakinleştiren etkisi rahatlatacak. Yengeç, Akrep ve Balıklar arasındaki dayanışma, ortamı yumuşatacak ve sadece hissederek bile karşı tarafı anlamayı kolaylaştıracak. Pazartesi, salı ve perşembe günleri rahat ilerleyecek ve uzun vadeli düşünerek sağlam adımlar atabileceğiz.    Ancak aynı meselelerin üzerinden ekim sonunda bir daha geçmemiz ve son dokunuşları yapmamız gerekecek.

14 Mart doğumlu Balıklar, 16 Kasım doğumlu Akrepler ve 16 Temmuz doğumlu Yengeçler perşembe gününün etkileşimlerinden faydalanıp uzun vadede güvenlik sağlayan koşullar oluşturabilir.

Cuma gününden itibaren dolunayın enerjisi baskın olacak, tempo hızlanacak ve sonuca odaklanacağız. Çalışkan Başak burcunun dolunayı aslında pazar günü zirveye çıkıyor ama önceki günlerde de adımlarımızı hızlandırıp hızlı gelişmeler getirecek. Dolunay bizi duygusallaştıracak ve zaman zaman akıl ve duyguların çarpışmasına neden olacak.

Bu dolunayda ne yaparsak yapalım, sonucu kalıcı olabilir ve geleceğimizi etkileyebilir. Kontrol mütevazı Başaklara geçiyor ve başkalarını değil, kendilerini düşünmeye başlıyorlar. 20 Eylül’de (ve birkaç gün yakınlarında) doğan Başaklar söz sizde! Ne söyleyecekseniz şimdi söylemeli ve harekete geçmelisiniz.

KOÇ  21 Mart - 20 Ni­san

İniş çıkışlı bir yolda ilerliyorsunuz ama bu hafta daha yumuşak koşullara sahip olacaksınız. Evinize ve ailevi meselelere odaklanabilir ve eve ait para konularında ileriye dönük güven verici koşullar oluşturabilirsiniz. Ev veya babanız için gereken toplu parayı bulabilir ya da evden kazanç sağlayabilirsiniz; hepsinde gizli bir unsur olabilir. Arkadaşlarla ilgili para meselelerinde zorlanabilirsiniz. Hafta sonuna doğru işleriniz artacak ve belki de bir işi yetiştirmek için çok çalışacaksınız.

BOĞA 21 NİSAN-21 MAYIS

Partnerinizle ilgili çeşitli sıkıntılarınız olabilir. İlişkiniz, onunla ilgili başka bir mesele veya çeşitli nedenlerle ayrı kalıyor olabilirsiniz. Neyse ki bu hafta ilişkinizi ve partnerinizi rahatlatan koşullara sahip olabileceksiniz. İlişkinizde ortak bir hedefle ilgili uzun vadeli sağlam bir adım atabilirsiniz. Arkadaşların ve dernek, kulüp gibi toplulukların büyük faydası olacak. Hep beraber kısa bir seyahat düşünebilir veya haberler alabilirsiniz. Hafta sonuna doğru aşk, çocuklar ve eğlence öne çıkacak.

İKİZLER 22 MAYIS-21 HAZİRAN

Günlük işlerinizle ilgili sizi kısıtlayan koşulları rahatlatacak çözümler bulabilir, hatta geleceğe dönük kalıcı başarılar getirecek adımlar atabilirsiniz. İşinizi yaparken yepyeni bir fikir ya da uygulama yerine denenmiş ve geleneksel yöntemler daha yararlı olacak. Ekim sonunda yeniden çalışma koşullarınızı gözden geçirebilirsiniz. Sağlıkla ilgili konularla da ilgilenebilir ve sağlığı korumaya yönelik alışkanlıklar edinebilirsiniz. Hafta sonuna doğru ise ev ve aileyle ilgili bir mesele sonuçlanma aşamasına geliyor.

YENGEÇ 22 HAZİRAN-23 TEMMUZ

Sorumluluklarınız arttığından ve sizi kısıtlayan diğer koşullardan eğlenceye ve hobilerinize eskisi gibi zaman ayıramıyorsunuz ama bu hafta eğer isterseniz hepsine vakit bulabileceksiniz. Genelde aşkı ve çocuklarla ilgili konuları çok ciddiye alıyor ve eğlenmeyi unutuyorsunuz. Hem çocuklar hem de sevgilinizle ilgili konularda rahatlayabilir, birlikte seyahat ve eğitimle ilgili planlar yapabilirsiniz. İnternet, sosyal medya bağlantılı bir hobi kalıcı bir işe dönüşebilir. Cumadan itibaren kısa bir yol görünüyor.

ASLAN 24 TEMMUZ-23 AĞUSTOS

Eve ait sorumluluklarınız arttı veya artmak üzere. Oturduğunuz evin masrafları ya da uzaklığı veya küçük oluşu gibi diğer koşullar sizi kısıtlıyor. Babanızla ilgili sorumluluklarınız başka işlere zaman ayırmanızı zorlaştırıyor. Bu hafta sizi kısıtlayan eve ait meseleleri rahatlatacak parayı bulabilirsiniz. Ev veya başka bir mülk ya da babanızdan para gelmesi de mümkün. Bu konuları gizli tutacak ve kimse ile paylaşmayacaksınız. Hafta sonuna doğru başka bir para meselesi gündeme gelebilir.

BAŞAK 24 AĞUSTOS-23 EYLÜL

Cuma günü dolunayın etki alanına girene kadar işbirlikleri size büyük fayda getirecek. Bir anlaşma veya partnerinizle birlikte çıkacağınız kısa bir seyahat çok iyi gelecek ve sizi uzun vadede rahatlatacak. Seyahat açısıdan kısıtlandığınız bir dönemdesiniz ama şimdi uygun fırsatı bulabileceksiniz. Anlaşma imzalarsanız büyük kazanç getirmese bile sağlam bir anlaşma olacak. Yakınlarınızın hayatında da güzel gelişmeler olabilir. Cuma gününden sonra ise büyük bir mesele sonuçlanacak.

TERAZİ 24 EYLÜL-22 EKİM

Parayla ilgili kaygılarınız olabilir. Sene sonundan itibaren maddi koşullarınız bu derece kısıtlı olmayacak. Bu hafta ise büyük miktarda olmasa bile güven duymanızı sağlayacak imkanlara sahip olabilirsiniz. Gelirinizde ufak bir artış, ek bir gelir kaynağı veya başka bir kaynaktan elinize geçecek para sizi rahatlatabilir. Yeni bir müşteri, proje veya görev bu paranın size gelmesinde aracı olacak. İmkanlarınızı zorlayın. Maddi koşullarınız eğlenceyi kısmanıza ve programları iptal etmenize neden olabilir.

AKREP 23 EKİM-22 KASIM

Burcunuzda bulunan ve sizi sıkan Satürn baskısını bir süreliğine hafifletiyor. Zaten şu noktada sorumluluklara ve bir şekilde kısıtlanmaya alışmış olmalısınız. Bu hafta özellikle aşk, eğlence ve çocuklarla ilgili konularda rahatlayacağınız ve istikrar getirecek imkanlar bulacaksınız. Dar bakış açısından kurtulacak, büyük düşünecek, ileriye dönük kararlar verebileceksiniz. Cuma gününden itibaren sosyal hayatınız canlanacak ve önümüzdeki hafta sonunda kalabalık bir ortamda bulunacaksınız.

YAY  23 KASIM-21 ARALIK

Dikkatiniz ev, başka bir mülk ya da babanıza odaklanmış olmalı. Bu alanlarda yapmak istedikleriniz için uygun bir zamandasınız. Endişelerinizden kurtulmanızı sağlayacak ev ve mülkle bağlantılı para konularında pek çok seçenek bulacaksınız ve bunlar çok kazançlı görünmese bile sizi sadece şimdi değil gelecekte de rahatlatacak. Eve ait düşüncelerin yanı sıra önümüzdeki hafta sonunda oluşan dolunayın enerjisiyle kariyerinize de odaklanacaksınız ve bir durum sonuçlanacak.

OĞLAK 22 ARALIK-20 OCAK

Hayatın iniş çıkışları devamlı tetikte olmanıza neden oluyor. Nisan ayındaki tutulmaların tetikleyeceği büyük olaylardan önce bu haftalarda rahatlayacağınız etkiler var. Seyahat imkanlarınız her zamankinden fazla. Eğer yola çıkarsanız arkadaşlar ve partnerinizle kısa bir tatile gidebilirsiniz veya bir anlaşma için yola çıkmanız gerekebilir. Arkadaşların sağlayacağı imkanlar hayatınıza istikrar ve güvenlik getirecek. Önümüzdeki hafta sonu ise uzak bir seyahat gündeme gelebilir.

KOVA  21 OCAK-19 ŞUBAT

Kariyerinizde bir nevi çıraklık döneminden geçiyor ve bir alanda yeni bir temel kurmakla uğraşıyorsunuz. Bu süreç zor bir süreç ama baskıya alıştınız sene sonunda büyük bir rahatlık hissedeceksiniz. Üstelik bu hafta elinizdeki görev, proje ve müşteriler kanalıyla çabalarınızın maddi karşılığını alabileceğiniz bir hafta olacak. Ancak Ekim sonunda aynı konu tekrar gündeme gelecek ve son kez üzerinden geçeceksiniz. Hafta sonuna doğru ise önemli bir para meselesi gündeme gelecek.

BALIK 20 ŞUBAT-20 MART

Doğum günü döneminizde gezegenler sizi destekliyor ve istekleriniz ön plana çıkıyor. Bu hafta sizi bir süredir zorlayan seyahat, yurtdışı ve üniversite bağlantılı alanlarda rahatlayacaksınız ve hayatınıza uzun vadeli istikrar getirecek fırsatlar bulabileceksiniz. Hangi nedenle yola çıkarsanız çıkın, seyahatiniz aşk, eğlence ve çocuklarla ilgili mutluluklar getirecek. Önümüzdeki hafta sonu oluşan romantik dolunayda ise partneriniz, ortaklar ve genel olarak ‘karşı’ tarafın dediği olacak.