Astrolojist

Bu hafta sonu dolunayın parlak ışıkları altında çok romantik geçebilir. Başak burcundaki bu dolunayda küçük detaylar her zamankinden önemli. Gelişmeler hızlı ortaya çıkacak ve uzamadan sonuçlanacak. Ama etkisi kalıcı olacak. Bu dolunayda pratik olmak, gerçekçi bakmak ve beklentileri yüksek tutmamak işimizi kolaylaştıracak. Başak burcundaki dolunayın enerjisi 16 Mart doğumlu Balıklar ile 20 Eylül doğumlu Başakları etkileyecek. Bu tarihlerde ve birkaç gün yakınlarında doğanlar bir sene sonra geriye dönüp baktıklarında hayatlarında önemli meseleleri sonuçlandırmış olduklarını görecek. 

Bu hafta ayrıca Merkür yeniden Balık burcuna geçecek ve şubat başındaki konuşma ve haberleri yeniden gündeme getirecek. 

Duygusal Balık’ın etkisiyle Merkür’ün iletişimi duygusallaşacak ve zaman zaman netliğini kaybedecek. Balıklar ise hareketlenecek ve yerlerinde duramayacak. 

Salı günü Kova ve Koçları aşkta sürprizler ve sıradışı gelişmeler bekliyor. 20 Mart Perşembe yüksek enerjili bir gün zira bahar ekinoksu ve aynı zamanda Dünya Astrologlar günü. Bu günde Güneş, burçlar kuşağının ilk burcu olan Koç’a geçecek ve ilkbaharı başlatacak. Doğum günü dönemleriyle Koçlar iyice canlanacak, öncü olma ve ilkleri başarma azimleri artacak.

KOÇ 21 MART - 20 NİSAN

Bu hafta sonunda bitirmek üzere olduğunuz bir iş olabilir. Bir projeyi teslim edebilir ya da projeye başlamak için onay alabilirsiniz. İş yerine evde yaptığınız zahmetli bir işi de tamamlayabilirsiniz, buradaki yardımcılarla ilgili değişiklikler olabilir. Dolunay sağlıkla ilgili bir soruna da ışık tutabilir veya bir süredir devam eden tedaviniz bitmek üzere. Dolunayın gelişmeleri maddi durumunuzu uzun vadede rahatlatacak ama eşiniz ya da ortağınızla fikir ayrlılıkları yaşayabileceksiniz.

BOĞA 21 NİSAN-21 MAYIS

Romantik bir hafta sonu geçirebilirsiniz. Dolunayın enerjisi aşk, romantizm, çocuklar ve yaratıcılıkla ilgili meseleleri harekete geçiriyor. Aşık olabilirsiniz ama aynı zamanda uzun vadeli düşünecek ve ileriye dönük adımlar atacaksınız. İlişkiniz varsa dolunayın ışıkları bir durumu aydınlatacak ve bazı şeyleri net olarak görmenizi sağlayacak. Hamilelik haberleri alabilir, çocuklarınız varsa onlarla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bir hobi ya da sanatsal bir faaliyetinizde daha aktif olabilirsiniz.

İKİZLER 22 MAYIS-21 HAZİRAN

Bu hafta sonunda eve ait meseleler ön plana çıkabilir. Evinizde misafir ağırlamak ya da evde tamirat yapmak, taşınmak, ev kiralamak, satmak, satın almak gibi işlerle uğraşabilirsiniz. Ya da anne veya babanızla ilgili bir mesele gündeme gelebilir. Dolunayın ışığı kariyer planlarınızda bir sonuca ulaşmanıza da yardımcı olabilir. Bu günlerde ev ya da iş hayatınız için atacağınız adımlar uzun vadeli ve kalıcı olacak. Dolunayla beraber hayatınızdaki önemli bir meseleye son noktayı koyabilirsiniz.

YENGEÇ 22 HAZİRAN-23 TEMMUZ

Bu hafta sonunuz yolda geçebilir veya yoldan gelenler olabilir. Pazar günü oluşan dolunay haberleşme trafiğinizi artıracak. Yakın akrabalar ve komşularla hareketli birkaç gün geçirebilirsiniz. Kardeş, kuzen, teyze, hala gibi yakınlarınızın hayatında önemli gelişmeler olabilir. Eve ait sorumluluklar sizi zorlayacak ama yine de eğlenmeye ve ilişkinize zaman ayırabileceksiniz. Aşka yaklaşımınız her zamankinden gerçekçi ama geleceği düşünecek ve ileriye dönük uzun vadeli adımlar atacaksınız.

ASLAN 24 TEMMUZ-23 AĞUSTOS

Pazar gününün parlak dolunayı para meselelerine ışık tutuyor. Bu dolunayda küçük detaylara önem vermeniz gerekecek. Ek bir gelir veya maaş ile ilgili bir durum sonuçlanabilir. Gelişmelerin sonucunda ev için gereken parayı bulabilir veya ev ya da mülkten para kazanabilirsiniz. Alternatif olarak bu parayı babanızdan alabilir veya babanıza para bulabilirsiniz. Paranın miktarı çok olmasa bile istikrar getirecek ve güven duymanızı sağlayacak. Ev için büyük bir alışveriş yapmanız da mümkün.

BAŞAK 24 AĞUSTOS-23 EYLÜL(Haftanın şanslısı)

Burcunuzda senede bir kez oluşan dolunay, kontrolü size verecek ve özel bir meseleyi sonuçlandırmanıza yardımcı olacak. Kısa bir seyahat gelişmelerin önemli bir parçası olabilir. Dolunayın enerjisiyle olaylara duygusal yaklaşacak ve fevri davranma eğiliminde olacaksınız. Bir anlaşma, eğitim ve iletişim kökenli bir projeyle ilgili gelişmeler hayatınıza istikrar getirecek ve uzun vadeli sonuçlar elde etmenizi sağlayacak. Ancak harcamalar nedeniyle zorlanabilir ve sıkışıklık yaşayabilirsiniz.

TERAZİ 24 EYLÜL-22 EKİM (Haftanın şanssızı)

Dışa dönük bir burç olmanıza rağmen pazar günü oluşan dolunay, kalabalıklardan rahatsız olmanıza ve yalnız kalmak istemenize neden olabilir. Tek başınıza zaman geçirdiğinizde daha huzurlu olacak ve aradığınız cevapları kafanızda çözebileceksiniz. Bilmediğiniz bir şeyi öğrenebilirsiniz ve bir sır ortaya çıkabilir. Bu dolunayın enerjisi perde arkasında gizli işlerle uğraşabileceğinize işaret ediyor. Alternatif olarak hastane, hapishane, huzurevi gibi kurumlara gidip gelebilirsiniz.

AKREP 23 EKİM-22KASIM

Hafta sonunda dolunayın parlak ışığı altında sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Düğün, davet, okul yemeği, ticaret fuarı, kongre gibi nedenlerle kalabalık çevrelere katılabilirsiniz. Ya da bir arkadaşınızın hayatında ya da ilişkinizde önemli bir mesele gündeme gelebilir. Bu dolunay sizi kayıracak ve ne tarz bir gelişme olursa olsun uzun vadede yararınıza olacak. Ancak gizli hareket etmeniz ya da öfkenizi gizlemeniz gerekecek. Mücadelenizi perde arkasından yaptığınızda daha başarılı olacaksınız.

YAY 23 KASIM-21 ARALIK

Pazar günü oluşan dolunay iş veya ev hayatınızda önemli gelişmeler getiriyor. Taşınma, tamirat, ev satın alma veya satma gibi eve ait bir işiniz tamamlanabilir. Ya da işinizle ilgili değişiklik yaşayabilir ve başarılı olabilirsiniz. Anne ve babanızla ilgili önemli gelişmeler yaşamanız da mümkün. Perde arkasından destek alacaksınız hatta size yardım eden kişi kendini gizleyebilir ve haberiniz olmayabilir. Aynı anda bir arkadaş veya dernek, kulüp gibi topluluklarla ilgili anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

OĞLAK 22 ARALIK-20 OCAK

Dolunayın ışığı farkındalığınızı artıracak ve aydınlanma getirecek. Olaylara dar bir açıdan bakmak yerine geniş bir perspektiften bakabilirsiniz. Yurtdışı, seyahat, yabancılar, medya, yayıncılık, eğitim ve mahkemelerle bağlantılı bir mesele hakkında haberler alabilirsiniz ve bir konu sonuçlanabilir. Arkadaşlar size bu konuda büyük destek olacak. Ancak aynı anda kariyer sorumlulukları veya annenizle ilgili meseleler sizi sıkıştırabilir. Örneğin anneniz dolunayın getireceği gelişmelere karşı çıkabilir.

KOVA 21 OCAK-19 ŞUBAT

Bu hafta sonunda büyük bir ödeme veya parayla ilgili başka bir mesele ön planda olacak. Kariyerinizde artan sorumluluklar ve karşılık beklemeden harcadığınız çabaların sonucunda para alabilir veya alacağınızı öğrenebilirsiniz. Miras, nafaka, komisyon, hisse, sigorta, vergi, kredi gibi bir kaynakla ilgili haberler alabilirsiniz. Ya da alternatif olarak ameliyat veya daha basit tıbbi bir işlem gündeme gelebilir. Dolunayla gelen gelişmeler uzamadan çözüldüğünden bu işlem de kısa sürede sonuçlanacaktır.

BALIK 20 ŞUBAT-20 MART

 

Pazar günü partnerinizi yani eşinizi, ortağınızı ve avukat, ajans gibi sizi temsil eden uzmanları yöneten Başak burcunda oluşan dolunayda söz sizde değil. Ortaklık kurma veya nişan ve evlilik gibi kararlar vermek üzere olabilirsiniz. Birlikte yurtdışı ve seyahat planlarınız olabilir. İşbirliği yaptığınızda ve birlikte hareket ettiğinizde her alanda daha başarılı olacaksınız. Atacağınız adımlar da sağlam ve kalıcı olacak. Ancak ortak harcamalar beklediğinizin çok üzerinde olabilir ve sizi kısıtlayabilir.