Astrolojist

Bu haftayı fırtınadan önceki sessizliğe benzetebiliriz zira önümüzdeki pazar sert bir yeniayın sert başlangıçlarıyla oldukça sert bir nisan ayına giriş yapacağız. Sürprizler ve beklenmedik gelişmelerin öncesinde nispeten sakin bir hafta bizi bekliyor. 

Bu hafta suyun şifa gücü ve iyileştirici etkisi yine ön planda olacak, yaralarımıza iyi gelecek ve karşılıklı anlayışı artırarak insanların birbirlerine kenetlenmelerine yardımcı olacak. Balık burcundaki Merkür, Neptün ile birleşerek iletişimde netliğin kaybolmasına neden olsa bile sezgi ve içgüdü yolumuzu aydınlatacak. Keskin zeka ve mantık yerine duygular doğru yolu gösterecek.

Su elementi olan Balık, Akrep ve Yengeçler ikinci sırada ise Boğa, Başak ve Oğlaklardan oluşan toprak elementleri bu etkileşimden en çok faydalananlar olacak. Çarşamba günü özellikle 1-4 Temmuz arasında doğan Yengeçler ile 1-3 Mart arasında doğan Balıklar güzel haberler alabilirler, yakın akrabalar ve seyahatle ilgili planlarında gelişmeler olabilir. 

Cumartesi ise Kova ve Terazilerin romantik günü. Özellikle 10-12 Şubat doğumlu Kovalar ile 15-17 Ekim doğumlu Teraziler mutlu olacaklar ancak Kovaların kariyer ve anneyle ilgili sorumlulukları aynı anda bastırabilir ve tamamen engellemese bile kısıtlama getirebilir.

KOÇ 21 MART - 20 NİSAN

Arada bir inzivaya çekilip dinlenmek ve düşüncelerinizi toparlamak iyi gelecek zira önümüzdeki pazar gününden itibaren önemli gelişmeler başlıyor. Bu hafta önsezileriniz ve empati duygunuz her zamankinden daha keskin olacak, bireyselliğinizi ve rekabet duygunuzu ikinci plana atıp özveride bulunma eğilimi getirecek. Pazartesi ve salı günü işler ve sorumluluklar ağır basıyor. Çarşamba eve ait bir haber gelebilir. Cumartesi hem sosyalik hem romantizm görünüyor.

BOĞA 21 NİSAN-21 MAYIS

Arkadaşlarınız yine ön planda. Aranızda büyük bir dayanışma olabilir, partnerinizle  ilişkiniz ya da başka nedenlerle ayrı kalmanız nedeniyle yaşadığınız zorluklarda size çok destek olacaklar. Hep birlikte bir seyahat planı yapabilirsiniz, yakın akrabalarınız da bu plana dahil olabilir. Hayalini kurduğunuz bir anlaşmanın gündeme gelmesi de mümkün. İşveren, yönetici veya bir aile büyüğü gibi otorite figürleri tarafından izleniyor ve beğeniliyorsunuz. İşlerinizi büyük bir rahatlık ve hızla halledebileceksiniz.

İKİZLER 22 MAYIS-21 HAZİRAN

Kariyer hedefleriniz hakkında düşünceleriniz olabilir. Hayal gücü açısından güçlüsünüz ancak kararsızlık yaşayabilirsiniz. Yapacağınız işin manevi yönden sizi tatmin etmesi her zamankinden önemli olacak. Kendi yaptığınız işlerin sonucunda maaşınızı artırma ve ek gelir kaynakları bulma şansınız olabilir ama ortak gelirlerdeki istikrarsızlık devam edecek. Sosyal medya, üniversite, yurt dışı ve seyahat gibi ortamlarda aşık olabilir veya sevgilinizle romantik anlar yaşayabilirsiniz.

YENGEÇ 22 HAZİRAN-23 TEMMUZ

Su elementi olarak sezgileriniz ve empati duygunuz güçlüdür, işte bu özellikler bu hafta çok işe yarayacak ve puslu ortamlarda yolunuzu bulmanıza yardımcı olacak. Aslında çok şanslı bir dönemdesiniz ve neyi tutsanız altın olabilir ancak aynı şekilde büyük riskler alıyor veya büyük mücadelelerin ortasında yer alıyorsunuz. Evdeki hareket devam ederken, ev için gereken parayı bulacak veya evden para kazanabileceksiniz. Yurtdışı, seyahat, üniversite ve medya bağlantılı fırsatlar olacak.

ASLAN 24 TEMMUZ-23 AĞUSTOS

Günlük işlerin detaylarına takılmanız uzun vadeli planlarınıza ve ayrıca büyük düşünmenize engel olacak. Parayla ilgili konularda ise belirsizlik yaşayabilir, kararsız kalabilir ve özellikle ortak gelirlerde net olmayan koşullarda hareket edebilirsiniz. Sizi perde arkasından koruyup kollayan güçlü biri var ancak siz onun varlığından haberdar olmayabilirsiniz. Önümüzdeki Cumartesi partnerinizle çıkacağınız kısa bir seyahat çok romantik geçebilir. Eve ait sorumluluklar zorlasa bile engel olmayacak.

BAŞAK 24 AĞUSTOS-23 EYLÜL

Dolunaydan uzaklaştıkça kontrol yine partnerinize geçiyor. İşbirliği yaptıkça ve partnerinizle birlikte hareket ettikçe daha başarılı olacak ve rahat ilerleyeceksiniz. Hem özel, hem de iş hayatınızdaki partnerinizle ilişkinizde açıklık ve netlikten çok anlayış ve özveri ağır basacak. Hayatınızın en büyük fırsatları ise bir arkadaşınız veya dernek, kulüp gibi topluluklar aracılığıyla karşınıza çıkacak. Parayla ilgili sıkıntılarınız olsa bile mütevazı rakamlarda uzun vadeli bir anlaşma sizi rahatlatacak. 

TERAZİ 24 EYLÜL-22 EKİM

İşle ilgili haberler alabilirsiniz, bunlar ilk önce yeterince net ve belirleyici olmayabilir. Hafta ortasında çok daha büyük haberler gelebilir. Kariyerinizde yaza kadar başarı potansiyeliniz inanılmaz yüksek. İşteki başarınız şu anda kısıtlı olan aylık gelirinizi rahatlatacak ve uzun vadeli güvenlik getirecek. Kişisel hırslarınız ile partnerinizin ve evin ihtiyaçları çakışacak ve aynı anda pek çok alanda mücadele etmeniz gerekecek. Önümüzdeki cumartesi sevgiliniz ve çocuklar mutluluk getiriyor, çok eğlenebilirsiniz.  

AKREP 23 EKİM-22 KASIM

Sorumluluklarınız arttığından çevrenizden bir miktar izole oluyorsunuz. Yaşadığınız zorluklar sizi olgunlaştırıyor ama aynı zamanda bir aşk, çocuk veya sanat gibi yaratıcı bir uğraş hayatınızı zenginleştiriyor. En mantıklı düşünceleriniz bile çok romantik olabilir ve keskinlik yerine belirsizlik içinde olabilirsiniz. Akrabalar, günlük işler veya sağlıkla ilgili konular sizi sıkıştıracak ama yurtdışı, üniversite, sosyal medya gibi alanlarda  şanslısınız. Bir yurtdışı seyahati mümkün.

YAY 23 KASIM-21 ARALIK

Eve ait konulara odaklanmaya devam ediyorsunuz ama önümüzdeki hafta sonundan itibaren eğlenceye, sevgilinize ve çocuklara daha fazla zaman ayıracaksınız. Eviniz veya başka bir mülkle bağlantılı konularda başta belirsizlik olsa bile uzun sürmeden para haberleri gelebilir. Yaza kadar olan dönemde evle alakalı yüklü miktarda para elinize geçebilir. Ancak para konusunda temkinli olmalısınız zira kendi kazancınızla ilgili zorluklar devam edecek. Cumartesi günü arkadaşlarınızla seyahat planlarınız olabilir, romantik ve eğlenceli geçebilir.

OĞLAK 22 ARALIK-20 OCAK

Haber bekliyorsunuz ve gelecek de... Ama ilk başta her şey çok net olmayacak. Yakın akrabalarınızla ilgili gelişmeler de olabilir. Bu hafta sonunda birlikte ya da onları görmek için kısa bir seyahat planlayabilirsiniz. Hafta ortasında daha büyük haberler alabilirsiniz ve daha uzun hatta bir yurtdışı seyahat imkanı çıkabilir. İş ya da özel hayatınızdaki partneriniz hayatınızın en büyük fırsatlarında aracı olacak. Partneriniz şanslı ve onun şansı size de geçecek. Ayrıca aylık gelirinizi artırabilirsiniz.

KOVA 21 OCAK-19 ŞUBAT

Bu hafta sonunda parayla ilgili belirsizlikler olabilir ama hafta ortasında daha net ve kesin haberler alacaksınız. Elinizdeki bir iş, görev, proje veya bir müşteri, tahmin ettiğinizden daha büyük başarı ve para getirecek. Yaza kadar alacağınız işlerin büyüme potansiyeli çok fazla. Diğer yanda akrabalarla ilişkinizde veya onların hayatında birtakım zorluklar olabilir. Burcunuzdaki Venüs sizi güzelleştiriyor ve özellikle yurtdışı, seyahat ya da üniversite bağlantılı bir aşk potansiyeli getiriyor. 

BALIK 20 ŞUBAT-20 MART

 

Pek çok haber alabilir, konuşmalar yapabilir ve bir seyahatin detaylarını planlayabilirsiniz. Maddi koşullarınız yüzünden zorlanabilirsiniz, harcamalarınız ve ödemeleriniz her zamankinden yüksek olabilir. Arkadaşlarınızla yapacağınız programlar da tahmininizin üstünde pahalı olabilir. Bu durum yeni değil ve ne yazık ki önümüzdeki ay koşullarınız daha da zorlaşacak. Diğer yanda aşk, sanat gibi yaratıcı alanlarda ve çocuklardan yana çok   şanslısınız. Sevineceğiniz haberler alabilirsiniz.