Astrolojist

Bu hafta oluşan ay tutulmasıyla birlikte yılın en sert dönemeçlerinden birinden geçeceğiz. 15 Nisan salı günü Terazi burcunda oluşan bu tam ay tutulması, uzun süredir devam eden gerilimi zirveye çıkarıp kopmalara neden olabilir. Ay tutulması dolunayla beraber oluştuğundan duygusal yaklaşacak ve ani kararlarla karşılaşacağız. 

Ay tutulması tek başına büyük sorun yaratmayabilirdi ama bu defa gökyüzünde öncü burçlar arasında nadir görülen sert bir dizilimi tetiklemiş olacak ve herkes bu gerilimi hissedecek. 

Bu gerçekten büyük bir tesadüf. Büyük engeller, mücadele ve yüzleşmeler yaşanacak ama olaylar sürüncemede kalmayacak ve bir şekilde çözüme gidecek. İsyancı Uranüs devrede olduğundan büyük şoklar ve sürprizler yaşanabilir. Pluto baskıcı gücü, devlet gibi büyük kurumları ve ayrıca kitleleri simgeliyor. Dünyanın dört bir yanında kitlesel ayaklanmalar, aniden aktifleşen yanardağlar, finans piyasalarında büyük iniş çıkışlar yaşanabilir. Duygusal patlamalar, aniden işi bırakmalar, işten atılmalar ve ilişkilerde ani ayrılıklar olabilir. 

Tutulmanın merkezinde yar alan 15 Nisan doğumlu Koçlar ve 19 Ekim doğumlu Teraziler en fazla bir sene içinde hayatlarında önemli konulara son noktayı koyabilir veya tamamlayabilir. 4 Ocak doğumlu Oğlaklar, 3 Nisan doğumlu Koçlar, 7 Ekim doğumlu Teraziler, 6 Temmuz doğumlu Yengeçler, yükseleni bu burçlarda olanlar ve de bu tarihlerin birkaç gün yakınlarında doğanlar da tutulmayı direkt hissedecek.

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan (Haftanın şanssızı)

Kimsenin size karışmamasını isterken neredeyse herkes size karşıymış gibi gelebilir ve pek çok durumu aynı anda idare etmeniz gerekebilir. Bağımsızlık ve isyan duygunuzun en yüksek olduğu bir anda karşıdan gelen baskıya ani ve ölçüsüz bir tepki gösterebilirsiniz. İkili ilişkiler, anne-baba, ev ya da işveren, yönetici gibi otorite figürlerinden gelen baskılar sizi epey zorlayacak. Uzun süredir devam eden ya da ortağınız ve eşinizle olan ilişkinize dikkat, zira hiç beklemediğiniz bir anda alev alabilir.

BOĞA 21 NİSAN-21 MAYIS

Çevrenizde neredeyse herkes gergin olacak ve siz de direkt olmasa da bundan etkileneceksiniz. Günlük işleriniz çok yoğun ve iş yerinizdeki insanlar sinirli olabilir. Ay tutulmasını kariyerinizi etkilemeyecek olsa bile, iş yerinizde değişikliklere ve ani kopmalara neden olabilir. Yurtdışı ve üniversite bağlantılı meseleler de baskı oluşturabilir. Hiç bilmediğiniz şeyleri öğrenebilir ve çok şaşırabilirsiniz. Sağlıkla ilgili durumlar da ön plana çıkabilir ve doktor kontrolleri, tıbbi işlemler söz konusu olabilir.

İKİZLER 22 MAYIS-21 HAZİRAN

Aşk ilişkinizde yüzleşeceğiniz bir mesele ay tutulmasında ortaya çıkabilir ve aniden çok duygusal kararlar verebilirsiniz. (Uzun süredir devam eden ilişkiler ve evlilikler tutulmanın hedefinde değil.) Çocuklar, hamilelik ve sanat gibi yaratıcı bir projenizle ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ya da bir arkadaşınız ön plana çıkabilir ve ona odaklanabilirsiniz. Bu dönemde bekledikleriniz değil de, beklemedikleriniz olacak. Maddi koşullar sizi sıkıştıracak; ödemeler, borçlar, alacaklar arka arkaya gelecek. 

YENGEÇ 22 HAZİRAN-23 TEMMUZ

Hayatınızdaki çok önemli bir meseleye son noktayı koyabilir ve tamamen geride bırakabilirsiniz. Ay tutulması çok duygusal bir karar vermenize neden olabilir. Aslında epeydir devam eden bir durum tetiklenecek, şaşıracak olsanız bile aslında içten içe biliyor bile olabilirsiniz. Eviniz, yaşam tarzınız ya da kariyerinizde bir değişiklik yapmanız mümkün. Partneriniz yani eş ya da ortağın baskısı ya da aranızdaki güç savaşı zirveye çıkacak. Aynı anda işi, evi, anne babanızı ve eşinizi idare edeceksiniz.

ASLAN 24 TEMMUZ-23 AĞUSTOS

Ay tutulması seyahati, yoldan gelenleri ve akrabaları ön plana çıkaracak. Ancak bu tutulma zaten gergin olan ilişkileri sınavdan geçirecek. Yakın ve uzak akrabalarla aranızdaki veya onların hayatındaki sorunlarla bir anda yüzleşmeniz gerekebilir. İyi niyetle yapılan yorumlar bile kırgınlıklara ve tarışmalara neden olabilir. Pek çok haber alabilir, önemli konuşma ve yazışmalar yapabilirsiniz. İş yerinizdeki güç savaşları ve yurtdışı, mahkeme, üniversite, medya bağlantılı meselelerde mücadele edeceksiniz.

BAŞAK 24 AĞUSTOS-23 EYLÜL

Parayla ilgili ufak çapta bir kriz çıkabilir ama kilitlenmeyecek ve harekete geçeceksiniz. Beklemediğiniz bir durumdan zorlanacaksınız zira ay tutulması sürpriz getirecek. Aylık geliriniz ve ayrıca borç, kredi, miras, vergi, telif, hisse, nafaka, tazminat gibi kaynaklardaki değişimler tetiklenecek. Genelde tutulmadaki gelişmeler kalıcı olur üstelik son perdeyi henüz bilmiyorsunuz. Ev, arazi gibi bir meseleden dolayı zaten var olan güç savaşları şiddetlenecek. Büyük bir şey satın alabilirsiniz.

TERAZİ 24 EYLÜL-22 EKİM

Başrolünde sizin yer aldığınız önemli bir tutulma, önemli olaylar getirecek ancak tüm Teraziler aynı derecede etkilenmeyecek. Sizin çok özel bir konu sonuçlanabilir, tamamlanabilir ya da bitebilir. Her ne olursa aniden ve sürpriz bir şekilde olacak. Eşiniz, ortağınız ya da uzun zamandır beraber olduğunuz sevgiliniz veya bir rakip sizi çok şaşırtabilir. Siz de her zamankinden daha sabırsız, tartışma ve kavgaya eğilimli olabilirsiniz. Yakın akrabalarınız, anneniz ve kariyeriniz yüzünden de zorlanabilirsiniz.

AKREP 23 EKİM-22KASIM

Her ne kadar ay tutulması sizinle direkt ilgili olmasa bile yöneticiniz Pluto’nun gerilemeye başlaması hafta başında önemli gelişmeler yaşayacağınıza işaret ediyor. Ay tutulması iç dünyanızı karıştıracak ve bilinmeyenlere ışık tutacak. Sizin veya başkalarının sırları bir anda ortaya dökülebilir ve herkesi çok şaşırtacak şeyler ortaya çıkabilir. İş yerinizde ani değişiklikler olması da mümkün. Ayrıca maddi konular üzerinizde büyük baskıya neden olacak. Sağlıkla ilgili konular da gündeme gelebilir.

YAY 23 KASIM-21 ARALIK

Ay tutulması aşk hayatınızın ve arkadaşlarınızla olan ilişkinizin gerçek durumunu görmenize neden olacak olaylar getirebilir. Ya da çocuğunuz ve hamilelik hakkında haberler alabilirsiniz. Sanatsal çalışmalarınız ve hobileriniz de tutulmayla birlikte önemli bir dönüm noktasından geçecek. Bu alanlarda büyük sürprizler olabilir. Aynı anda maddi koşullarınız nedeniyle baskı hissedebilir ve para yüzünden güç savaşları yaşayabilirsiniz. Ortak gelirlerde büyük oynama ve büyük riskler alma eğilimindesiniz.

OĞLAK 22 ARALIK-20 OCAK

Yıldız haritanızın en yüksek noktasındaki tutulmayla kariyerinizi ve ayrıca yaşam tarzınızı değiştirmenize neden olacak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ev hayatınız, başka bir mülk ya da babanızla ilgili olaylar çok sürpriz biçimde gelişebilir. Ya da anneniz büyük bir değişimden geçebilir. Partneriniz ise şanslı bir dönemde ama sizi büyük riskler almaya itebilir. Siz de farkına varmadan başkaları üzerinde baskı oluşturabilir ve karşılığında hiç anlayamadığınız sert ve acayip tepkilerle karşılaşabilirsiniz.

KOVA 21 OCAK-19 ŞUBAT (Haftanın şanslısı)

Ay tutulması sizi dolaylı etkileyecek. Yurtdışı, mahkeme, medya, seyahat veya üniversite bağlantılı bir mesele sonuçlanabilir. Uluslararası bağlantılar, yurtdışıyla yapılan işler veya uzun bir seyahatin sonuna gelebilirsiniz. Alternatif olarak akrabalar arasında sorunlar olabilir. Ay tutulması yeni bir gerilim getirmeyecek sadece olan gerilimin açığa çıkmasına neden olacak. Aynı anda perde arkasından mücadele ettiğiniz büyük bir kurum ya da çok güçlü bir kişi de üzerinizde baskı oluşturacak. 

BALIK 20 ŞUBAT-20 MART

Epey bir süredir parayla ilgili yaşadığınız zorluklar ay tutulmasıyla birlikte kritik bir noktadan geçecek ama bu durum sürüncemede kalmadan çok hızlı ilerleyecek. Maaşınızda sürpriz bir gelişme olabilir, örneğin gelir kaynağınız aniden kesilebilir. Ya da miras, nafaka, hisse, telif, kredi, borç, vergi, komisyon, tazminat gibi bir kaynakta hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aynı anda büyük bir ödeme ya da harcama yapmanız da mümkün. Veya ameliyat gibi tıbbi bir işlem aniden gündeme gelebilir.