Astrolojist

Bu hafta ay tutulmasının aşırı duygusallığı azalacak olsa bile uğraşacağımız meseleler aynı zorlukta devam edecek. Yılın en kritik dönemeçlerinden birinden geçmeye devam ediyoruz.  

Gökyüzünde çok nadir görülen bir dizilim var, büyük bir ‘tesadüf’ ama ‘tesadüf’ diye bir şey yok aslında. Uranüs 13 derece Koç’ta, Jüpiter 13 derece Yengeç’te, Mars 13 derece Terazi’de ve Pluto 13 derece Oğlak’ta büyük kare denilen açıyı oluşturuyor. 13 rakamının uğursuzluğu aklınıza gelmesin 13’üncü derece öncü burçların çok önemli bir noktasıdır. Dört noktada kilitlenen öncü burçlar yeniden doğmanın ve önemli değişimlerin habercisi olacak. Zaten 29 Nisan  Salı günü bir de güneş tutulması yaşayacağız. Özellikle 4 Ocak doğumlu Oğlaklar, 3 Nisan doğumlu Koçlar, 7 Ekim doğumlu Teraziler, 6 Temmuz doğumlu Yengeçler bu büyük kare açıyı direkt hissedecek. Aynı anda pek çok önemli meseleyle uğraşıp büyük değişimleri başaracaklar. 

Büyük zorlukların yanında su burçları arasındaki olumlu etkileşim ise karşılıklı anlayış, merhamet, sevgi ve özveriyi artırarak birleştirecek ve yaralara şifa getirecek. Özellikle 14 Kasım doğumlu Akrepler ile 12 Mart doğumlu Balıklar ve bu tarihlerin birkaç gün yakınlarında doğanlar uzun süreli, gerçekçi ve ayağı yere sağlam basan aşklar yaşayacaklar.

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan

 

Anne babanız veya partnerinizle eve ait planlarınız uyuşmayacak. Dolayısıyla siz de herkese karşı isyan duygusu hissedebileceksiniz. Oturduğunuz ev, başka bir mülk ya da babanızla ilgili şanslı durumlar var ancak hem kendinizi kısıtlanıyor gibi hissedeceksiniz, hem de partnerinizi ya da karşınızdaki insan her kim ise onu ikna etmeniz gerekecek. Eşiniz, ortağınız veya rakibiniz her an patlayabilir. Romantik duygularınızı gizli tutacak ve mahremiyete her zamankinden fazla önem vereceksiniz.

BOĞA 21 NİSAN-21 MAYIS

Günlük işleriniz yoğun ve aynı anda pek çok yere yetişmeye çalışacaksınız. Kısa seyahatler, yoldan gelenler ve pek çok haber sizi epey meşgul kılacak. Aynı anda yakın akrabalarınızla da ilgili pek çok mesele gündeme gelebilir. Hiç bilmediğiniz meseleler bir anda ortaya çıkabilir ve çok şaşırabilirsiniz. Diğer yanda partnerinizle aranız her zamankinden iyi olabilir. Bir süredir ilişkinizde var olan ya da görüşmenize engel olan zorluklar rahatlayacak. En büyük manevi desteğiniz arkadaşlarınız olacak.

İKİZLER 22 MAYIS-21 HAZİRAN

Parayla ilgili sürprizler ve iniş çıkışlar hiç bitmeyecekmiş gibi gelebilir. Şimdilik kontrolü ele almanız zor görünüyor zira gezme ve eğlenme programlarınız da yoğun. Ya da sanatsal bir hobiniz, sevgiliniz veya çocuklarınız için çok para harcıyor olabilirsiniz. Büyük harcama ve ödemelerle uğraşırken başka bir kaynaktan büyük miktarda para elinize geçebilir. Ama yine de tutumlu olmalısınız zira istikrarlı bir dönemde değilsiniz. Diğer yanda işinizle ilgili uzun vadeli kazançlar elde edebilirsiniz.

YENGEÇ 22 HAZİRAN-23 TEMMUZ

Evinizdeki hareket devam ediyor ve temmuz sonundan itibaren rahatlayacaksınız. Tamirat, mobilya alımı, kalabalık misafirler, bir mülk ya da babanızla ilgili meselelerle çok ilgilenmeniz gerekecek. Aynı anda kariyerinizde müthiş iniş çıkışlar, krizler ve ardından büyük başarılar yaşayabilirsiniz. Hem eve hem de işe yetişmeye çalışırken çok yorulabilirsiniz. Diğer yanda uzak bir ülkede yaşayan biri veya kendi ülkenizdeki bir yabancıyla ya da üniversite ortamında romantik anlar yaşayabilirsiniz.

ASLAN 24 TEMMUZ-23 AĞUSTOS

Yazdan itibaren çok güzel bir döneminiz başlayacak ama o zamana kadar biraz sabırlı olmanız gerekiyor; koruyucu meleğiniz perde arkasından hazırlık yapıyor. Hukuki, yurtdışı, üniversite ya da medya bağlantılı bir meseledeki iniş çıkışlardan zorlanmış olmalısınız. Akrabalar baskı yapabilir,   kısa yollar, toplantı ve görüşmelerle de yorulabilirsiniz. Akrabalarla ilişkinize dikkat zira hassas dönem devam ediyor. Mülkten para gelebilir ya da ev için gereken parayı bulabilirsiniz.

BAŞAK 24 AĞUSTOS-23 EYLÜL

Serbest çalışıyorsanız büyük paralar kazanma fırsatına sahipsiniz. Ancak aynı anda harcamalarınız yüksek olacak ve hiç beklemediğiniz masraflar çıkabilecek. Parayla ilgili iniş çıkışlı bu dönem daha uzun bir süre devam edecek, elinize para geçtiğinde çok iyi değerlendirmeye bakın. Arkadaşlar ve dernek, kulüp gibi topluluklar çok para harcamanıza neden olabilir. Aranızdaki para alışverişleri sorunlu olabilir. Eşiniz veya ortağınızla seyahat planları yapabilir ya da  yola çıkabilirsiniz.

TERAZİ 24 EYLÜL-22 EKİM

Mücadele dolu döneminiz devam ediyor. Tüm Teraziler aynı derecede olmasa bile özellikle 7 Ekim civarında doğanlar aynı anda hem partner, hem kariyer, hem de eve ait konularda zorlanabilir. Ya da anne ve babayla ilgili zorluklar olabilir. Eşiniz, ortağınız veya bir rakibiniz beklemediğiniz çıkışlarla sizi şaşırtabilir. Bu dönemde partnerinizin anne ya da babanızla anlaşması da zor görünüyor. Diğer yanda para veya tıbbi bir işlem hakkında görüşmeler yapabilir ve önemli kararlar verebilirsiniz.

AKREP 23 EKİM-22KASIM (Haftanın Şanssızı)

Nazik gülümsemenizin altında biriken öfke daha da hırslanmanıza neden oluyor. Ancak temmuz sonuna kadar gerçek gücünüzü bastırmanız ve diplomasi becerinizle hareket etmeniz gerekecek. Temmuz sonundan itibaren sizi kimse tutamayacak ama daha da önemlisi sene sonundan itibaren ağır çekimde ilerlemek yerine koşmaya başlayacaksınız. Günlük işler, yurtdışı, üniversite, mahkeme, medya bağlantılı alanlarda zorlanacak ama aşkta gerçekçi, uzun vadeli adımlar atabileceksiniz. 

YAY 23 KASIM-21 ARALIK

 

Büyük miktarda para beklentiniz olabilir ama bunun için çok mücadele vermeniz gerekecek. Bu para maaşınız dışında kalan ve komisyon, hisse, kredi, vergi, sigorta, miras, nafaka, tazminat gibi bir kaynaktan en geç temmuz sonunda gelecek. Oturduğunuz ev veya başka bir mülkten kazanç sağlayabilir ve bunu gizli tutabilirsiniz. Babanızdan destek almanız da mümkün. Eğlence ve hobileriniz için yaptığınız masrafları kısmanız gerekecek, sosyal programlarda da zorlanabilirsiniz.

OĞLAK 22 ARALIK-20 OCAK

Aynı anda pek çok farklı yönden gelen baskı ve zorluklarla mücadeleye devam edeceksiniz. Burcunuzda bulunan Pluto’nun gerilemeye başlaması üzerinizdeki baskıyı hafifletecek ve siz de çevrenize daha az baskı yapacak, daha az direnç göreceksiniz. Bir anlamda ilişkileriniz rahatlayacak. Ancak dönüşüm süreciniz devam ediyor. Kariyerinizde güçlü bir konumdasınız ama çok mücadele ediyorsunuz, mayıs sonundan temmuz sonuna kadar daha güçlü bir pozisyonda olacaksınız. 

KOVA 21 OCAK-19 ŞUBAT

Elinizdeki proje, müşteri veya görev size çok büyük başarılar getirebilir ama aynı anda bunun için çok mücadele etmeniz ve büyük engelleri aşmanız gerekecek. Ani seyahatler ya da seyahat programınızda ani değişiklikler olabilir. Akrabalardan gelebilecek sürprizler ve ani haberler de sizi şaşırtabilir. Yurtdışı, medya, mahkeme ya da üniversite bağlantılı alanlarda mayıs sonundan itibaren daha güçlü olacaksınız. Ev, mülk ve babanızla ilgili önemli haberler alabilir, konuşmalar yapabilirsiniz.

BALIK 20 ŞUBAT-20 MART (Haftanın Şanslısı)

Aşk, sevgi, merhamet, özveri ve empati gibi duygularınız ön plana çıkıyor ve parayla ilgili zorluklara rağmen kendinizi iyi hissedeceğiniz bir ortam oluşuyor. Aşk, çocuklar ve sanat gibi yaratıcı alanlarda mutlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda hareketli bir dönemdesiniz. Seyahate çıkabilir, seyahat planları yapabilirsiniz. Yurtdışında veya seyahat sırasında romantik anlar yaşayabilir, uzakta olan birinden romantik sözler duyabilirsiniz. Okul, seminer, kurs gibi ortamlar çok romantik!