Astrolojist

Geçen hafta oluşan güneş tutulmasının enerjisi hayatımızdaki yeniliklere ve değişimlere ayak uydurmamız için bizi motive etmeye devam edecek. Hayatımızda önemli bir değişim yoksa bu defa büyük bir bahar temizliğine girişebilir ve ihmal ettiğimiz her türlü meseleyi hızla halledebiliriz.

Ancak 10 Mayıs cumartesi günü Güneş ile soğuk Satürn arasındaki yüzleşme geçici bir moral bozukluğu, umutsuzluk ve tükenmişlik duygusu verebilir zira Satürn, Güneş’in sıcaklığını, iyimserliği ve enerjisini kısa bir süre bloke edecek. Senede bir kez yaşanan bu durum en çok 10 Mayıs doğumlu Boğalar, 12 Kasım doğumlu Akrepler ile genel olarak tüm Aslanları etkileyecek. Gerçeklerle yüzleşecek, engelleri gözümüzde büyütecek ve olayları olduğundan daha kötü imiş gibi algılayacağız ama bu durum fazla uzun sürmeyecek.

Bu hafta ayrıca Venüs, Koç burcuna geçerek ayın sonuna kadar Koçları güzelleştirecek ve aşk getirecek. Bağımsızlaşma ve isyan döneminde olan Koçlar, Venüs ile gevşeyip rahatlayacak ve aşkı daha rahat yaşayacak.

Haberci Merkür ise kendi burcu İkizler’e geçerek enerjisini en yüksek düzeyde ortaya çıkarabilecek. İkizler daha da geveze olacak ve yerlerinde hiç duramayacak. Her burç daha hızlı ve akıcı iletişim kurabilecek ve ortam genel olarak hareketlenecek.

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan (Haftanın Şanslısı)

Senede sadece bir kez burcunuza gelen Venüs’ün tatlı enerjisiyle insanları mıknatıs gibi kendinize çekeceksiniz ve aşk ayağınıza gelecek. Tüm ilişkileriniz rahatlayacak ve ayrıca dış görünümünüzde yapacağınız değişikliklerden memnun kalacaksınız. Genel olarak temponuz da hızlanıyor. Kısa seyahatler, günübirlik geziler, toplantı ve görüşmelerle ve havada uçuşan çeşitli haberlerle çok meşgul olacaksınız. Ancak parayla ilgili bir sıkıntı yaşayabilir ve geçici olsa da umutsuzluğa kapılabilirsiniz.
 
BOĞA 21 NİSAN-21 MAYIS
 
Burcunuzdaki Güneş zindelik ve iyimserlik veriyor. Ancak cumartesi günü yakınlarında kısa bir süre moralsiz ve yorgun olabilirsiniz ve hayatın bazı gerçekleri sizi gereğinden fazla endişelendirebilir. Partnerinizle ilgili meseleler yüzünden karamsarlaşabilirsiniz. Partneriniz size bir konuda engel de olabilir. Hafta ortasında kısa bir seyahat, yoldan gelenler, haberler ve yakın akrabalar moralinizi yükseltecek. Ayın sonuna kadar duygularınızı gizleme ve ilişkinizi saklama eğilimindesiniz.
 
İKİZLER 22 MAYIS-21 HAZİRAN
 
Hareketli bir yapıya sahipsinizdir ve konuşmayı seversiniz. Bu dönemde hiç yerinizde duramayacaksınız, seyahat fırsatları çıkacak ve iletişim beceriniz daha da güçlenecek ancak tek bir konuya odaklanmakta zorlanabilirsiniz. Başka bir eğilim ise sosyal hayatınızı renklendiriyor. Arkadaşlarınız size birini tanıştırabilir veya sevgilinizle sosyal ortamlarda harika vakit geçirebilirsiniz. Ancak cumartesi günü yakınlarında kendinizi bitkin hissedebilirsiniz ve günlük işler gözünüzde büyüyebilir.
 
YENGEÇ 22 HAZİRAN-23 TEMMUZ
 
8 Temmuz ve sonrasında doğanlar temmuz ortasına kadar pek çok alanda fırsatlarla karşılaşabilirler ama hızlı davranmak ve koşulları iyi değerlendirmek gerekecek. Bir sonraki şanslı dönem için 12 yıl beklemeniz gerekecek. Hafta ortasında sosyal ortamlarda, kulüp ve dernek gibi topluluklarda güzel bir gelişme yaşayabilirsiniz. Ancak cumartesi günü aşk hayatınız, çocuklarla ilgili bir mesele ya da sanat gibi yaratıcı bir projenizde engeller olabilir ve durumları olduğundan kötü algılayabilirsiniz.
 
ASLAN 24 TEMMUZ-23 AĞUSTOS (Haftanın Şanssızı)
 
Güneş tarafından yönetilen sıcakkanlı, iyimser ve yüce gönüllü bir burçsunuzdur. Ancak cumartesi günü, Güneş’in sıcaklığı, soğuk Satürn tarafından kısa bir süreliğine gölgelenecek. Yılda bir kez gerçekleşen bu etkileşim moralinizi bozabilir ve enerjinizi düşürebilir ama üzerinde durmayın. Özellikle eviniz, başka bir mülk veya babanızla ilgili bir meseleden dolayı karamsarlığa kapılabilir ve engellendiğinizi hissedebilirsiniz. Kariyerinizde perde arkasından yardım alabilirsiniz.
 
BAŞAK 24 AĞUSTOS-23 EYLÜL
 
Otorite figürleriyle görüşmeler yapacağınız ve belki de kısa seyahatlere çıkacağınız bir dönem başlıyor. İletişim beceriniz ön plana çıkacak ve çok dikkat çekeceksiniz. Duygusal ilişkinizde cinsellik ve maddi paylaşımlar ön plana çıkacak. Maaşınız dışında kalan komisyon, hisse, telif, tazminat, nafaka, miras, kredi gibi kaynaklardan kazanç sağlayabilirsiniz. Arkadaşlar ve dernek, kulüp gibi topluluklar ise yurtdışı, seyahat, hukuk, üniversite ve medya bağlantılı bir alanda size büyük destek olacak.
 
TERAZİ 24 EYLÜL-22 EKİM
 
Aylık geliriniz aynı şekilde çalışmanıza rağmen hiç artmıyor ve genel olarak yaşamınızın kısıtlanmasına sebep oluyor olabilir. Özellikle cumartesi günü yakınlarında maddi durumunuzu olduğundan kötü algılayabilir ve gelirinizi hiç artıramayacağınız endişesine kapılabilirsiniz. Ya da büyük bir harcama ya da ödeme moralinizin bozulmasına neden olabilir. Diğer yanda maaşınız dışında kalan komisyon, hisse, telif, miras, nafaka, kredi gibi bir kaynaktan kazançlı çıkabilirsiniz.
 
AKREP 23 EKİM-22KASIM
 
Bireysel seçimler yerine eşiniz, sevgiliniz, ortağınız ya da başka bir şekilde işbirliği yaptığınız kişi ile hareket etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Partneriniz sizi iyimserleştirecek ve özellikle yurtdışı, seyahat, üniversite ya da medya bağlantılı bir alanda sizi cesaretlendirecek. Ancak cumartesi günü yakınlarında anlaşmazlık yaşayabilir ve bir meseleden dolayı yüzleşebilirsiniz. Partneriniz sizi karamsar bulabilir ve onu kısıtladığınızı düşünebilir. İş ortamınızdaki ilişkiler ise rahatlayacak.
 
YAY 23 KASIM-21 ARALIK
 
Aşkta, çocuklarla ilişkinizde ve yaratıcı alanlarda güzel bir döneme giriyorsunuz. Zaten hayatınızın bu alanları sürprizlerle dolu olacak. Mayıs sonuna kadar olan dönemde aşık olabilir veya sevgiliniz varsa yakınlaşabilirsiniz. Sevgiliniz her zamankinden çok farklı ve sıradışı birisi olabilir. Diğer yanda evliyseniz ya da ortağınız varsa partnerinizle pek çok şey konuşacak ve kısa seyahatlere çıkabileceksiniz. Ayrıca maaşınız dışında bir kaynaktan yüklü miktarda para gelebilir.
 
OĞLAK 22 ARALIK-20 OCAK
 
Yaşadığınız yeri güzelleştirmek ve arzuladığınız ortamı yaratmak için harekete geçebilirsiniz. Ayın sonuna kadar en romantik ortamlar yine ev ortamları olacak. Babanızla ilişkinizde sorun varsa bu dönemde tatlılıkla çözebileceksiniz. Diğer yanda yeni başlayan başka bir eğilim, iş seyahatlerini ve işle ilgili pek çok görüşmeyi gündeme getiriyor. Evlilik, uzun süreli ilişkiler ve ortaklıklarda güzel bir dönemdesiniz ancak özellikle cumartesi yakınlarında yeni başlayan ilişkilerde zorlanabilirsiniz.
 
KOVA 21 OCAK-19 ŞUBAT
 
Ayın sonuna kadar olan kısa seyahatler çok romantik geçebilir. Seyahat sırasında aşık olabilirsiniz veya sevgilinizle yakınlaşabilirsiniz. Seyahat yerine sevgilinizden romantik sözler duymanız, mesajlar almanız da mümkün. Diğer yanda sizi bir süredir zorlayan kariyer sorumlulukları özellikle cumartesi günü yakınlarında gözünüzde büyüyebilir ve altından kalkamayacağınızı düşünebilirsiniz. Kariyer yerine annenizle ilgili konular da moralinizi bozabilir. Ev ve iş sorumlulukları yüzünden bunalabilirsiniz.
 
BALIK 20 ŞUBAT-20 MART
 
Ayın sonuna kadar olan dönemde eviniz, başka bir mülk ya da babanızla ilgili pek çok konuşma yapabilir hatta bunun için seyahate çıkabilirsiniz. Diğer yanda lüks için para harcama eğiliminde olacak ama aynı zamanda parayı kendinize çekmesini bileceksiniz. Aşk, çocuklar ve sanat gibi yaratıcı alanlarda şanslısınız ve bunlar sizi geliştirecek. Sevgiliniz ya da çocuğunuz yoldan gelebilir veya birlikte seyahate çıkabilirsiniz. Yurtdışı, mahkeme ve üniversite bağlantılı bir konu ise sizi zorlayacak.