Ay büyürken neler olacak?

Bu hafta sakin geçebilir, hafta sonuna doğru tempo hızlanacak. Meseleler netleşecek, duygusallık yaşamaya başlayacağız. Önümüzdeki hafta sonu, Akrep burcundaki dolunayın etkisinde olduğundan olaylı geçecek. Mars, Boğa burcuna enerji ve cesaret vercek, olayların kontrolü dolunaya kadar onlarda olacak. Her zamankinden daha sabırsız davranabilirler. İkizler ise cazibelerini artırıyor. En hoş dönemlerinden birini yaşayacaklar.

İkizler’e geçen Merkür tüm burçlarda iletişimin daha hızlı, görüşmelerin daha açık ve net olmasını sağlayacak. Ama Merkür 19 Mayıs’ta gerilemeye başlayacağından bu meseleler haziran sonunda yeniden gündeme gelecek.

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Kısa seyahat imkanları artacak. Seyahatleriniz romantik geçecek, beraberliğiniz yoksa biriyle tanışabilirsiniz. Para meseleleri önceliğiniz. Harcamalarınız artacak, ilave gelir kaynağı bulabilirsiniz. Hafta sonunda parayla ilgili bir meselede sonuç alacaksınız.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs (Haftanın şanslısı)

Hem aşk hem de iş hayatınızda başarılı dönemdesiniz. Özgüven ve cesaretiniz daha fazla olacak. Ancak hafta sonuna yaklaştıkça inisiyatif partnerinize geçecek, duygusallaşacaksınız. Lüks ürünlere ilginiz artıyor ama parayla ilgili geçici karamsarlık yaşamanız mümkün.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Hafta sonuna doğru işleriniz artacak. Kariyer planlarınızı netleştirebilir, belirsizliklerden uzaklaşmaya çalışabilirsiniz. Diğer yanda partnerinizle ilgili bir meseleyle yüzleşebilir ve geçici bir karamsarlığa kapılabilirsiniz. Bambaşka nedenlerden dolayı partnerinizle ayrı kalabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Sosyal hayatınız canlı ve sevdiğiniz konulara zaman ayırabileceksiniz. Haftasonuna doğru duygusallık artacak. Günlük işlerinizin çokluğundan dolayı işler gözünüzde büyüyebilir ve durumunuzu olduğundan kötü algılayabilirsiniz. Kariyerinizdeki gelişmeler ise sürpriz biçimde gelişecek.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Kariyerinizde çok parlak bir dönemdesiniz. Önemli girişimleriniz için bir an önce harekete geçmelisiniz. Kariyeriniz yerine eve ait bir meseleyi halletmeniz de mümkün. Hayatınızın bir dönemine son noktayı koyabilirsiniz. Arkadaşlardan haber gelebilir, seyahat planları yapabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Yurtdışı, yayıncılık, internet ve üniversite bağlantılı alanlarda güçlüsünüz. Kardeşler, yakın akrabalarla daha fazla görüşebilirsiniz. Diğer yanda otorite figürleriyle ilişkiniz her zamankinden iyi olacak, maaşınız dışında komisyon, telif, hisse, prim bazlı gelir elde edebileceksiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Para işleri sizi zihnen ve fiziksel olarak yoracak. Aylık ödemeleriniz yüksek olabilir. Para kazanma hırsınız arttı, ilave gelir kaynakları bulabilirsiniz. Hafta sonuna doğru parayla ilgili hızlı bir gelişme olabilir. Büyük birşey satın alabilirsiniz. Partneriniz ise sürprizlerle dolu.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Senenin bu zamanında gezegenler size en uzak konumda ve inisiyatif de genelde karşı tarafta. Sizi çok eleştirecek ve sıkıştıracaklar ama birlikte hareket ettiğinizde daha başarılı olacaksınız. Haftasonuna doğru duygusallık artıyor. Önemli kararların eşiğinde olabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık (Haftanın şanssızı)

Burcunuza yeni gelen Satürn özellikle kasım doğumlulara kasvet verebilir. Hayatın katı gerçekleriyle yüzleşebilirsiniz. Neyse ki yakın ilişkilerdeki senenin en hoş etkileşimleri sizi canlandıracak. Günlük işleriniz çok olacak. Sağlıkla ilgili meselelerle de ilgilenebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Boğa’daki gezegenler neşenize neşe katacak. Sevdiğiniz konulara zaman ayıracaksınız. Su kenarlarına yapacağınız seyahatler çok romantik geçecek. İş ilişkileriniz de muhteşem. Önümüzdeki haftasonu kalabalık bir ortamda bulunabilir, para harcayabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Şu sıralar en çok yorulduğunuz alan ev veya başka bir mülkle alakalı olmalı. Aynı anda hiç planlamadan sürpriz bir seyahate çıkabilirsiniz. Bir seyahat sırasında sürpriz bir tanışma olması da mümkün. Hafta sonunda ev veya kariyerinize ait mesele hızla sonuçlanacak.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Hiç durmadan bir yerlere gidiyorsunuz. Bu tempo devam edecek. Yurtdışı seyahat planı yapabilirsiniz. Medya, internet bağlantılı işlerde gelişmeler yaşayabilirsiniz. Mülke ait para meseleleri aniden gelişecek. Kariyer sorumlulukları ise ağır gelebilir.