Ay tutulmasını geride bıraktık, şimdi ise sıra güneş tutulmasında!

Önümüzdeki hafta 21 Ağustos’ta Aslan burcunda çok güçlü bir güneş tutulması oluşacak. Bu hafta mola verip biraz nefes alabileceğiz. 21 Ağustos ve civarındaki günlerde önemli bir plan yapmamak ve imza atmamakta fayda var. Gerileme dönemi geçmişe dönmek için bir kapı açacak. Merkür 13 Ağustos’ta gerilemeye başladı ve 5 Eylül’e kadar düzelmeyecek. Merkür gerilemesi tutulmanın haberlerini tam bir ay sonra yani 7 ve 21 Eylül tarihlerinde almanıza da neden olabilir. Öncesinde 13 Ağustos’ta Güneş ile Satürn arasındaki olumlu etkileşim baskın olan ateş enerjisini iyice açığa çıkaracak ve canlandıracak. 13 Ağustos doğumlu Aslanlar ile 13 Aralık doğumlu Yaylar ve 12 Nisan doğumlu Koçlar hem iyimser, hem de gerçekçi olabilecekler. Yengeç burcunda bulunan Venüs diğer gezegenlerle sert etkileşimde olduğundan aşkta ve finansal konulardaki ufak krizlerden dolayı zorlanabiliriz. Anlaşmazlıklar ilişkimizin gidişatını değiştirebilir. Aynı durum finansal konular için de geçerlidir. Yengeç, Oğlak, Terazi ve Yaylar etkilenecekler. 

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan 

Merkür gerilemesi eylüle kadar olan dönemde, eski yardımcılar veya çalışanlarla yeniden bir araya gelme fırsatı verebilir. Eski bir proje, müşteri ya da tamamlanmamış bir görev yeniden karşınıza bu kez başarılı olacaksınız. Yeni işlerde aceleci olmayın ve kararı 5 Eylül sonrasına bırakın zira koşullar öngörmediğiniz biçimde değişecek.

BOĞA 21 Nisan - 21 Mayıs   

Evle ilgili hareket ve yoğunluk devam ederken, madde hareketlilik sözkonusu. Parayla ilgili sıkışıklık devam ediyor ama ev veya başka bir mülkten uzun vadeli bir kazanç edinmeniz mümkün. Diğer yanda yönetici gezegeniniz Venüs baskı altında olacağından, siz de bu baskıyı hissedeceksiniz. Dominant karakterli birisi veya bir kurum, hiç ödün vermeden kendi dediğinde ısrarcı olabilir.

İKİZLER 22 Mayıs - 21 Haziran

Merkür’ün gerilediği dönemde özellikle eve ait konularda kaçan eski fırsatları yakalayabilir veya yarım kalan alengirli eski bir meseleyi yeni baştan masaya oturup çözümleyebilirsiniz. İş ve özel hayatınızdaki ortaklıklarda bazı zorluklar olsa da, uzun vadeli adımlar atmanızda size yardımcı olacaklar. Aşkta ise şanslı bir dönemdesiniz.

YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz  

Aşk gezegeni Venüs’ün burcunuzda olması size özel bir ayrıcalık ve hoşluk veriyor. Ancak bu hafta Venüs’ün sert etkileşimleri de size direkt olarak yansıyacak demektir. Partneriniz yani karşı taraf ısrarcı olabilir. Aranızda açıkça ortaya çıkmayan kişilik çatışmaları ve güç savaşları yaşanabilir.   

ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos 

Mars size fazladan enerji, güç ve cesaret veriyor ama aynı zamanda sabırsızlık ve öfkeye de neden oluyor. Hayatınızın dönüm noktası yıllarından geçiyorsunuz. Önümüzdeki hafta Aslan burcundaki güneş tutulması önemli olaylar getirebilir. Pozisyonunuzu iyi değerlendirmeli, sahip olduğunuz yakıcı enerji ve gücü iyi yönetmelisiniz.

BAŞAK 24 Ağustos - 22 Eylül / HAFTANIN ŞANSLISI

Merkür sizin yöneticiniz olduğundan geri gitmesi en çok sizi etkileyecek.  Merkür eskiye dönmenizi ve yarım bıraktığınız işleri tamamlamanızı isteyecek. Yeni ilişki, iş ve girişimler yerine, eskiden başladıklarınızda daha başarılı olacaksınız. Diğer yanda evle ilgili bir meselede gizli destekçiniz olabilir. Bu kişi sorumlulukları aşmanızda yardımcınız olabilir. 

TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim / HAFTANIN ŞANSIZI

Sosyal hayatınızdaki aktivite devam edecek. Arkadaş ve gruplarla seyahat planları yapabilirsiniz. Aile büyükleri ise üzerinizde baskı kurabilir ve ısrarcı davranabilirler. Ya da hissedeceğiniz baskı mülkle alakalı bir meseleden dolayı olabilir. Aileniz aşırıya kaçtığınızı düşünerek tavır alabilir. Akraba sorumluluklarından kısıtlanabilirsiniz. 

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım 

Tutulmalar hayatınızda önemli değişimlerin kapısını açacak. Güçlü bir pozisyondasınız, bulunduğunuz ortamların lideri olabilirsiniz. PBu hafta miktarı fazla olmasa bile aylık gelirinizde bir artış sağlayabilirsiniz. Merkür gerilemesi ise senelerdir görmediğiniz eski arkadaşlarla yeniden bir araya gelmenizi sağlayabilir.

YAY 23 Kasım - 21 Aralık 

Hayatınızda artmış olan sorumluluk ve zorluklarla başa çıkmanın yollarını bulmuş olmalısınız. Sene sonunda çok daha rahat bir dönem başlayacaksınız. Merkür’ün gerileme döneminde kariyerinizde eskiye dönüş yapabilir, eski işveren ve yöneticilerinizle karşılaşabilir hatta sektör veya firmaya geri dönüş yapabilirsiniz.

OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak

İş hayatında büyük riskler alma eğiliminde olabilirsiniz. İkili ilişkilerde de farkına varmadan baskı kurabilir ve ısrarcı davranabilirsiniz. İlişkilerinizde açıkça ortaya çıkmayan kişilik çatışmaları yaşanabilir. İişkiniz değişebilir. Diğer yanda ortak harcamalarınız yüksek olmaya devam edecek, tutulmayla beraber gelir kaynaklarınız da değişecek.

KOVA 21 Ocak - 18 Şubat

Tutulmalar önemli değişikliklerin kapısını araladı. Geçen haftanın tutulması sizinle ilgiliydi, diğeri ise yakın ilişkilerinizi ilgilendirecek. Merkür’ün 5 Eylül’e dek sürecek olan gerileme döneminde verilen sözler tutulmayabilir. Sabırlı olun ve hatırlatmaları yapın. Neyse ki, geçmişte çözümlenmeyen para konularından haber alabilirsiniz.

BALIK 19 Şubat - 20 Mart  

Merkür gerilemesi eski eşinizi, sevgilinizi veya ortağınızı yeniden karşınıza çıkarabilir. Son kapanışı yapabilirsiniz. Ortak gelirlerden yana şanslısınız ama parayla ilgili tehlikeli risk alma veya büyük harcamalar yapma eğiliminde olabilirsiniz. Diğer yanda baskın karakterli bir arkadaşınız sizi etkileyebilir ve çok ısrarcı davranarak kendi dediğinde diretebilir.