Ayetle İstihza Kimsenin Haddi değil!..

Kuran-ı Kerim ayetlerini hafife almak, istihza etmek kimsenin haddine değildir..!

Her şeyi yoktan var eden ve dilediği gibi şekillendirenAllah’ı(cc) hafife almak demektir, (haşa)..!

Din günü ’nün yani zerre miskal hayır ve şerrin hesabının dürüleceği günün sahibi Allah’ı cc hafife almak, kendini bilmeyen irfansız ve gafil bedenlerin işidir…

Varlık da yokluk da, makam da mevki, şan şöhret deAllah’ın cc takdir ettiği bir imtihan vesilesidir.Bir nihayet değil, nihayeti yani akıbeti belirleyecek çok önemli ve belki de telafisi mümkün olmayacak mühim imkânlardır.

Onun için hayatın her merhalesindeşakir olmalı, dikkatli olmalı,olduğu gibi görünüp, görüldüğü gibi olmaya da azami dikkat edilmelidir…

İçinde bulunduğumuz seçim süreci ülkemiz, hatta bölge coğrafyamızın geleceği açısından büyük önem taşımaktadır. Bu önemin farkında olan iç dış çetelermeşru yollarla baş edemediği siyasi iktidarı alaşağı etmek için her türlü pisliği meşru görmekte, mahreme tecavüzü bile vazife sayacak kadar alçaklaşmışlardır..!

Yine, mahrem bir görüşme dinlenmiş, neresiylenekadar oynanmış, neresinden ne kadar kırpılıp nereye eklenmişerbabı bilir bir ses kaydı piyasaya servis edilmiş..!

Fitne maksatlı servis edilen mahrem görüşme belli ki sabahın erken saatlerinde gerçekleşiyor…

Biri kahvaltı yapıyor, diğeri de spordan gelmiş lakayt bir muhabbet halinde, ortam yılışık, konuşmalar laubali… Ve kutsalımız olan ayet ve ayetlere verilen manalar ve kullanılan üslup, gösterilen saygıAllah (cc) muhafaza imanı sarsıcı nitelikte, imanı olan müminler için tabi…

Ve asla kesinlikle kabul edilemez..!

Fakat insan profilimizde belli, inananı da inanamayanı daortada, mal bu. İslami hassasiyetlerin irtifası hepimizce malum..!

Sosyal hayattan tutun da eğitim, siyasi, ekonomik alana (vs)kadar hemen hemen bütün alanlarda bir asra yakın süredirhayata diktatörce  yön veren, gerekirse silah kullanarak, gerekirse toplu katliamlarlamilleti terbiye etmeye çalışan CHP zihniyetinin izleri kolay silinmiyor..!

Dine karşı lakayt bir nesil tek derdiydi CHP’nin… Hatta uygulamalarıyla dinin ve imanın bütün damarlarını keserek etkisizleştirmeyi yeni bir medeniyet anlayışı olarak telakki eden bir CHP

Kabe Arap’ın olsun,bize Çan-kaya yeter,diyerek dine, değerlerine bakışını ve kastını her vesile haykıran bir CHP..!

Boşuna yıllardır demiyoruz, bütün kötülüklerin anası CHPdir diye. Görmek istediğiniz her alan da karşınıza çıkar bu fenalıklar, belki bazen biraz üzerindeki tozu üflemeniz gerekebilir amaher kötülüğün altında onu bulabilirsiniz, CHP’yi… İşte bu gün siyaset gündeminde çetin mücadelenin  altında yatan  kadim gerçek de bu..!

Mesele, beyni ve imanı ifsatedilen nesilleri, fesatçı ellerden kurtarmak, ehli fesadı da fesatçılıktan..! Kavga bu..!

Gerisi hep tantana, yani gerçeği örtmek için yapılan gürültü..!

Ve bu gürültüye bütün  varlığını ortaya koyarak destek veren CHP dostu, Big Bossefendi..! İslam alimi kisvesiyle, imanı ifsat edilmiş nesilleri, ancak sırtına yük olacak olan kitaplardan ezberlediği bilgileriabsürt içtihatlarla fitneye alet eden,  Big Bossefendi..!

Peygamberinin, “açık kapıdan içeri bakmayı bile yasakladığı”  bir din ortada dururken, Sen O dinin alimi kisvesiyle nasıl mahremegirmeye, dinlenmeye, kaydetmeye ve montajla şantaj yapmayaonay verirsin..!

Allah’ın(cc)“ araştırmayın”ayetini açıkça yok sayıp, “araştırın” mahiyetine bir  metodu nasıl sergilersin..!

Bunun üzerinden montajla, şantajlaülkeye şekil vermeye ve uluslararası odakların projelerine malzeme etmeye nasıl yeltenirsiniz..!

Diyelim ki, anlaşıldığı üzere yılışık bir ortamda imanı da sarsacak yavşakça ileri geri laflar edilmiş ..! Ne kazandınız Big Bossefendi ve dai’leri..!

Hedeflediğiniz insanları düşürmek istediğiniz seviyeyeşimdi siz düştünüz..! Hatta İfşa ederekdaha da aşağı düştünüz..!

Ahlâk dışı bir sözü işitip de onu yayan kimse, günahında onu icad eden gibidir” işleyen gibidir, düsturu sizi hiç ilgilendirmiyor mu..?

Bu ses kaydında ismi geçen siyasi ve gazeteci kişiliğin açıklamalarından anlıyoruz ki ses kaydınınsahihliğine itirazları var, çirkin bir siyasi kumpasa malzeme yapılmaktan dolayı üzüntüleri var..!

Her halükarda pişmanlıkları var, üzüntüleri var bunu da beyan ediyorlar..!

CHP ikliminde hayatı tanımış, yetişmiş nesillerin bu tip konuşmaları mı daha manidardır, yoksa İslam adına ortalıkta ahkam kesip, üzerine örttüğü İslam alimi kisvesiyle insanları imanından yakalayanların fenalıkları mı daha manidardır..!

siyasi ve gazeteci gerçekten öyle bir hata günah işlemişlerse ve gerçekten de pişman olup tövbe etmişlerse analarından doğmuş gibi tertemiz olurlar…!

Ya sizBig Bossefendi ve dai’leri, o günah üzerinize yapıştı ve asla çıkmaz..! YaniAllah(cc) kelamı Kuran-ı kerim ve ayetleriyle istihza etme günahının karşılığı neyse ona sahip oldunuz, demektir..! Bu yol çıkmaz sokak..!

Vesselam…

Twitter; @ahmethamdicamli