Aykut’un Fener’i iyi yolda değil

Fenerbahçe’nin yolu iyi yol değil. Aykut Kocaman da şaşırtıcı beyanatlar vermeye başladı. Örneğin Beşiktaş maçından sonra ‘taç hırsızlığı’ndan bahsediyor. Ya, taçtan gol mü oldu ki bu kadar mazeret beyan ediyorsun. Herkes hata yapabilir. Oyunun içinde taçı yanlış gören hakem de olabilir. Sen timsah gözyaşlarını dökmek zorunda değilsin.

Tamam, Volkan Demirel yanlış yaptı. Hem de çok büyük... Sen şimdi Volkan Demirel’den vazgeçmek üzere gibi görünüyorsun. Bak, Aykut Hoca, hiçbir teknik direktör futbolcusunu taraftarının önüne atmaz. Kendi içinde bu sorunu halleder. Üstelik bu kişi takım kaptanıysa, yanlışı düzeltmesi için çeker bir kenara konuşursun, oynatıp oynatmamak da sana kalmış bir şey.

Akhisar mağlubiyeti için ne diyeceğiz. Kötü futbol oynatıyorsun. Kadron yeterli değil. Takımdaki belirli transferleri de sen yaptın zannediyorum. Ama bu transferlerin çoğu Fenerbahçe’de oynayacak futbolcu değil. Savunman yerlerde. Kalen yol geçen hanı gibi oldu, kevgire döndü. Kendi sahanda bile bu kadar yoksun futbol oynuyorsan sen hiç kazanamazsın.

Orta sahan da felaket. Oyunu doldur boşalta döndürdünüz. Sonra da çıkmışın ortalığa mazeret üzerine mazeret beyan ediyorsun. Olmuyor hocam olmuyor. Bu kadar sıkıntılı top oynayan bir takım, Fenerbahçe olamaz. Gol atıyorsun ama ite kaka... Yetenekli futbolcuların eksik.

Bu şekilde nereye kadar şampiyonluğa heves edeceksin. Bence çok zor. Eğer Fenerbahçe, taraftarını bu kadar kahrediyorsa, karaları bağlamak için böylesine aciz futbol sergiliyorsa kusura bakma ama bu Fener bizim Fenerimiz değil.