Aysal da bırakıyor mu?

Ünal Aysal kulübü iyi yönetemedi ve önümüzdeki sezon şampiyon olabilmek için takımı yeterli görmeyen Mancini gitti! Mancini’den geriye; maç sırasında oyuncuların eline tutuşturduğu kağıtlarla, Türkiye Kupası, Şampiyonlar Ligi’nde grup çıkma ve de ligde ikinci olup Devler Ligi’ne direkt katılım kaldı. O halde, tüm zor şartlara, transfer yapılamamış olmasına rağmen Mancini başarılıydı. Aysal ise ona iyi şartlar sunamadığı için başarısız oldu.

Gelelim Ünal Aysal cephesine; Mancini ile 3 yıllık kontrat yapılırken neler konuşuldu kendisine ne gibi sözler verildi, Mancini giderken tazminat aldı mı net olarak bilemiyoruz ama artık Galatasaray’da şartlar tamamen değişti. Görünen o ki G.Saray’da yapılacak en büyük transfer ellerindeki kadroyu ekonomik yönetebilmekten geçiyor. Satış ve takas olabilir. Ama transfere büyük paralar kesinlikle ayrılmayacak. Köklü değişim kesinlikle yok. Bir de UEFA tehlikesi var ki her an transfer yasağına dönüşebilir. Hajroviç parasını alamadığı için UEFA’ya şikayette bulundu. Drogba da parasını alamadı ama o henüz beklemede. Bir futbolcu daha paramı alamadım diye UEFA’ya giderse Galatasaray yanar. Kulübe UEFA’dan gelen üstü örtülü uyarı var. UEFA 30 milyon eurodan fazla borçlu bilançolar istemiyor. Yabancı transferi olamayacak gibi. Belki Muslera ve Sneijder de gidebilir. Başkan Ünal Aysal ne diyor; iyi para veren olursa onları da gönderirim. Demek kasada para yok. Bir başka söylentiye göre de SPK izin vermeyince Başkan Ünal Aysal hisseleri Arap dünyasına pazarlamaya çalışıyor, 100 milyon dolarlık hisse devri için Arap bankalarından para arıyormuş.

Aysal’ın haziran ayı sonunda seçim kararı alacağı ve başkanlığı bırakacağı söylentileri de var. Onun için de Mancini ‘haydi bana eyvallah’ deyip gitti!

G.Saray’da işler karışık. Para yok. Fatih Terim de geleceği görüp Aysal’dan uzun soluklu sözleşme istemiş ve yapılmayınca da Milli Takım’a gitmişti.

Şimdi G.Saray’ın hocası kim olacak?

Lucescu mu, Denizli mi? Ya da bir başkası mı?

G.Saray’da para olmayınca hoca için seçici olmak da bir işe yaramayacak! Çünkü; ne kadar transfer o kadar şampiyonluk deniyorsa hoca da kadroya göre gelecek. Belki Muslera da Sneijder de gidecek o zaman hoca olarak kimi getirirsen getir G.Saray şampiyon olamayacak!

Esas sorun; Aysal ne yapacak? Galatasaray ne olacak?