Aziz Yıldırım nereye koşuyor?

Aziz Yıldırım nereye koşuyor belli değil. Aziz Yıldırım çok yakın zamanda başkan adayı olduğunu açıklayacakmış. Ben de diyorum ki, zaten başkan adayı gibi ortalıkta dolaşıyorsun. Okullara potalar ikram ediyorsun. Benim yerime başkan olması gereken kişi Ali Koç’tur demedin mi kardeşim? Ali Koç bence Fenerbahçe’nin geleceğine büyük yatırımdır. Bunu nasıl gözardı edersin. 

Bir de kongre üyelerine seslenmek istiyorum. Yıldırım 20 yıldır kulübün başında. Bırakmak niyetinde hiç değil. Özünde iyi Fenerli olan kesim, Ali Koç gibi bir şansı yakaladıysa ona itibar etmek lazım. Yıldırım çok güzel şeyler yaptı. Fener’in 100 yıllık tarihinde bile ufuklar açtı. Yapılaşmaya özen gösterdi. Buraya kadar tamam da, ya futbol takımı olgusuna bakacak olursak; işte orada sınıfta kaldı. 

Yapılan transferler yetersiz. Vasıfsız futbolculara dünyanın paraları verildi. Ben Yıldırım’ı İngiltere kraliçesine benzetmeye başladım. Hanedan 90 yıldır Elizabeth’in elinde bir türlü bırakmak istemiyor. Oğlu Charles bile yaşlanmaya başladı. Ama bir türlü başa geçemiyor. Anlaşılan şu ki, Aziz Yıldırım da koltuğa yapıştı. Ölünceye kadar başkan olmak istiyor. Allah uzun ömür versin. Ama yeter. Fener mutsuz günler yaşıyor, hala farkında değil. Yapılaşmaların hepsine alkış tutuyorum. Ama futbol takımına hiç de iyi bakmıyorum.  Aykut Kocaman şampiyonluk naraları atmaya devam etsin. Ama bu kadar iyi niyetli görüntü vermesi, yeterli kalmıyor. 

Son hazılık maçında bile Bolu’dan yarım düzine gol yiyerek mağlup oluyorsa vah F.Bahçe’nin haline demek lazım. 

Aziz Yıldırım, çok iyi biliyorum ki futbol takımının başarısızlığından olağanüstü sıkıntılı ve gündem değiştirmek için yeni ufuklarım var, tekrar seçilirsem demeye başladı. Aynı şekilde Ali Koç başkan olsa, o da hayallerin Fenerbahçe’sini bir yerlere oturtabilir. Orada bir sıkıntı olmaz. Futbol takımına da adam gibi vasıflı futbolcular transfer eder, dolaysıyla Fenerbahçe taraftarını da mutlu eder. Onun için soruyum ki “Yıldırım nereye koşuyor?” diye.