Bakın bir daha altını çizeyim; milli şirketleri ele geçiremeyeceksiniz!

Daha önce de yazdım, şimdi olay daha yeni boyutlar da kazanmaya başladı; piyasadan toplarız, arzlardan ele geçiririz “çakalları” bazı şirketlerin içindeki isimlerin de katkısıyla YENİ DÜMENLER peşindeler! 

Sevgili dostlar, Türkiye’nin başta telekom-savunma endüstrisi ile ilgili adımları içeride-dışarda ve özellikle bölge ülkelerinin bazılarında hayranlıkla izlenirken, şirketleri “ederi üzerinde alalım” havasına giren küresel çakallar da ortada dolanmaya başladı… Amaç açık; kafa bulandırmak, ele geçirmek… Tavır da çok küstah; ederinden fazla verelim, içerideki ortaklarımızla alalım! 

Bu ortalarda dolanan çakal yavrularına sesleniyorum; ne kadar akıllısınız değil mi! Piyasa değerlerinin veya ortalama tahmin edilen değerlerin üzerinde fiyatlar ile size satacağız, siz de “kimin adına bu alımlar yapıyorsanız”, alıp şirketleri kontrol edeceksiniz ve/veya öldüreceksiniz! ESKİ TÜRKİYE’de belki bu “kandırmacayı” hayata geçirebilirdiniz ama YENİ TÜRKİYE’de HİÇ AMA HİÇ ŞANSINIZ YOK! 

Ey çakallar, daha önce de yazmıştım, bir daha yazayım; Sizce 10 yıldır verilen bu “üreteceğiz mücadelesi” sonucu ortaya çıkan “elimizdeki değerleri” size satar mıyız? SATMAYIZ! MİLLİ KALMASI GEREKEN HİÇBİR ŞİRKETİ SİZE SATMAYIZ, SATMAYACAĞIZ! 

Artık Türkiye için tek yol var; HALK ile PAYLAŞMAK! Açıkçası; yabancıların veya içerideki taşeronlarının kontrol edeceği şekilde bir SATIŞ yok, Türk Halkı ile “halka arz yoluyla kısmen paylaşım yolu” sonuna kadar açık! 

Sevgili dostlar, TEKNOLOJİK ALTYAPIMIZIN, Türk savunma endüstrisi’nin ve telekom altyapılarımızın “belkemiği olan şirketleri” ele geçirme, PAYLARI TOPLAYIP YÖNETİM KURULLARINA GİRME, % 51 ile kontrol etme gibi hayaller kuranlara YENİDEN buradan sesleniyorum; Piyasadan 3-5 alabilirsiniz, yeni arzlar olursa oraya da katılabilirsiniz AMA ASLA VE ASLA KONTROLÜ ELDE EDECEK ŞEKİLDE BİR TÜRK MİLLİ DEVİ’ni ele geçiremeyeceksiniz... 

SON SÖZ: ÜRETEREK, MİLLİLEŞEREK yolumuza devam edeceğiz! “PİYASA ÇAKALLARINA” DA ASLA YOL VERMEYECEĞİZ! 

YAŞASIN TAM BAĞIMSIZ, KENDİ KARARLARINI VEREN, ÜRETEN, YENİ EKONOMİK AKLI TANIMLAYAN TÜRKİYE... 

ÖNEMLİ NOT: ÜLKER GRUBU’NUN BANKA KREDİLERİ İLE İLGİLİ BİRÇOK HABER ÇIKIYOR. BU DOSYA ÇOK İYİ İNCELENMELİ. BURADA ASIL SORUN ŞU; TÜRK VATANDAŞINDAN TOPLADIĞIN MEVDUATI BAŞKA ÜLKELERDEKİ ŞİRKETLERİ-EKONOMİLERİ BÜYÜTMEK ADINA BU KADAR BÜYÜK MİKTARDA KREDİ OLARAK YURTDIŞINA ÇIKACAK ŞEKİLDE VERMEK! BANKALARIN KOBİLERE VERMEK YERİNE, TEMİNATSIZ OLARAK TANIDIĞI BÜYÜK ŞİRKETLERE VERME KOLAYCILIĞI. BDDK GEREKLİ İNCELEMEYİ YAPIYORDUR AMA BU KONUNUN CİDDİ BİR ŞEKİLDE ELE ALINMASI GEREKİYOR.