Balık ve Yayların kafası karışıyor

Bu hafta Yayların haftası ama hafta sonuna doğru dolunayla beraber İkizler burcu ön plana çıkarak kontrolü ele alacak. Hafta ortasından itibaren yarım kalan işleri tamamlamaya ve sonuca odaklanmaya başlayacağız.

Ama önce hafta sonunda en çok Yay ile Balıkların ardından Başak ile İkizlerin kafalarını karıştıran, bulanıklık yaratıp kararsızlığa neden olan astrolojik etkiler var. Bu durum yağmur, kar, sis gibi hava koşullarından dolayı ulaşımda ve ayrıca iletişimde zorluğa neden olabilir. Hafta başında ise Oğlak ve Akrepleri cesaretlendirip motive eden astrolojik etkiler oluşuyor.

6 Aralık gece yarısından sonra oluşacak dolunayın enerjisi ise perşembe gününden itibaren etkili olacak ve bizi duygusallaştırmaya başlayacak.

Cuma günü Mars’ın burç değiştirmesiyle hayatımızdaki yoğunluk bir başka alana kayacak ve Oğlak burcunun sahip olduğu üstünlük Kova burcuna geçecek. Kovalar 12 Ocak’a kadar son iki senenin en güçlü dönemini yaşarken, Aslanların biraz alttan almaları gerekecek.

Haftanın şanslısı - Yay 23 Kasım - 22 Aralık

YAY mevsimindeyiz ve burcunuzdaki gezegenlerle birlikte büyük bir üstünlüğe sahipsiniz. Ancak eve ait konuları net olarak göremeyebilir veya babanızı yanlış anlayabilirsiniz. Evinizde sudan gelebilecek zararlara karşı dikkatli olmalısınız. Diğer yanda aşk ve çocuklarla ilgili konularda güzel bir sürpriz yaşayabilirsiniz. Yurtdışı, internet, medya, üniversite ve mahkeme bağlantılı alanlarda şanslısınız ve aşk da bu alanlarla bağlantılı. Bir seyahat çok romantik ve eğlenceli geçebilir.

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Hafta başında kariyerinizle ilgili girişimleriniz maaşınız dışında ek bir gelir kaynağından elinize para geçmesini sağlayabilir. Miktar çok yüksek olmayabilir ama sağlam bir kaynak olacak. İşinize konsantre olduktan sonra sosyal hayatınız hareketlenecek ve ocak ayına kadar arkadaşlara  daha fazla zaman ayıracaksınız. Diğer yanda yurtdışı, seyahat, internet ya da medya bağlantılı bir romantizm yaşayabilirsiniz. Yabancı birisi kalbinizi çalabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Oturduğunuz ev veya başka bir mülkle bağlantılı bir mesele aniden çözülebilir ve para geleceğini öğrenebilirsiniz. Ya da ev için gereken parayı bir anda bulabilirsiniz. Ancak sürprizli bu durumu iyi değerlendirmelisiniz. İş ya da özel hayattaki partneriniz sizi destekleyecek; yurtdışı, seyahat, medya veya mahkeme bağlantılı bir konuda sizi cesaretlendirecek. Ayrıca kariyerinizde son iki senenin en parlak dönemi başlıyor. Başarı potansiyeliniz çok yüksek.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Hafta sonunda karşınızdaki insanı yanlış anlayabilirsiniz ve özellikle kariyer hedeflerinizde kafanız karışabilir. İş veya özel hayatınızdaki partneriniz nedeniyle de kararsız kalabilirsiniz. Hafta ortasında ise partnerinizden güzel bir haber alabilir veya birlikte seyahat planları yapabilirsiniz. Diğer yanda elinizdeki projeler sayesinde maaşınız dışında elinize para geçebilir. Ayrıca uzun zamandır yüksek olan harcamalar da normale dönecek ve rahatlayacaksınız.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İş ya da özel hayattaki partnerinizle ilişkiniz bu haftadan itibaren aranız eskisinden iyi olacak. Karşınızda sizi sürekli eleştiren biri yerine, destek olan birini bulacaksınız ve aşk hayatınızda romantizm artacak. Ayrıca işle ilgili beklemediğiniz gelişmeler olabilir ve bu durum elinize fazladan para geçmesini sağlayacak bir fırsat yaratabilir. Ancak ocak ayının ilk haftasına kadar olan dönemde harcamalarınız artacak ve hesapta olmayan masraflarla karşılaşacaksınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İşleriniz haftalardır yoğun olmalı. Bu haftadan itibaren daha normal bir tempoda hareket etmeye başlayacaksınız. Maaşınız dışındaki ortak gelirlerde yanılmaya veya aldatılmaya açıksınız, dikkatli olun! Diğer yanda yaratıcılığınız artıyor ve sanatta başarı geliyor. Yeni başlayan ilişkilerde romantizm artacak ve belki de aşık olacaksınız. Hamilelik ve çocuklardan dolayı da sevinebilirsiniz. Yurtdışı, üniversite ve İnternet yoluyla sürpriz bir gelişme olabilir. 

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İş ya da özel hayattaki partnerinizle ilgili belirsizlikler olabilir veya bir ortak gerçek niyetini gizleyebilir. Eve ait konularda kararsız kalabilirsiniz. Diğer yanda bir anlaşmada somut bir adım atıldığını görebilirsiniz. Ev ve mülkle bağlantılı bir para meselesi sürpriz bir gelişme olacak. Mülkten para kazanabilir veya ev için gereken parayı bir anda bulabilirsiniz. Bu konuda gizli bir yardım alacaksınız. Günlük işler ise bu haftadan itibaren artacak ve koşturacaksınız.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Haftalardır ev, mülk ya da babanızla ilgili konularla ilgileniyordunuz. Bu hafta da öyle geçecek ve evle bağlantılı parayla ilgili bir meseleyi çözeceksiniz. Eviniz için bir şey satın alabilir veya mülkten para kazanabilirsiniz. Ama ondan sonra eğlenceye ve sosyal aktivitelere daha fazla zaman ayırabileceksiniz. Bir seyahat planı aniden gündeme gelebilir veya partnerinizden sürpriz bir haber alabilirsiniz. Bu olayda arkadaşların desteği ve motivasyonu olacak.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

aşk ve çocuklarla ilgili konulardan dolayı, özellikle para meselelerinde kararsız kalacaksınız. Ama hayatın diğer alanlarında eskisinden daha gerçekçi oldunuz. Daha önceden cesaret edemediğiniz bir seyahat, eğitimle ilgili bir mesele, bir kontrat veya akrabalarınızla ilgili bir konuda hızlı bir adım atabilirsiniz. Belki de bu arabayla ilgili bir meseledir. Sürpriz işler ise size para kazandıracak ancak hafta sonuna doğru yüklü bir ödeme yapabilirsiniz. 

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bu hafta sonunda yola çıkarsanız hava koşullarını ve arabanızın durumunu kontrol etmelisiniz. Arabanızın sıvı sorunlarına dikkat. Burcunuzdaki dinamik Mars’ın son haftası ama gitmeden bir hayaliniz için ya da dernek, kulüp gibi topluluklarda size yardımcı olacak. Somut ve kalıcı adımlar atabileceksiniz. Ayrıca maaşınız dışında, miras, komisyon, prim, hisse gibi parayla ilgili büyük bir fırsat yakalayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru işleriniz bir anda artacak.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bu hafta arkadaşlarınız ön planda. Ancak bu hafta sonunda arkadaşlarla aranızdaki para konularında yanlış anlaşılma ve belirsizlikler olabilir. Birlikte spontan bir seyahat planı yapabilirsiniz ve partneriniz de sizi destekleyebilir. Kariyerinizde ise somut gelişmeler olabilir. İş ya da özel hayattaki partneriniz çok şanslı ve onun şansı size de geçecek. Cuma gününden itibaren son iki yılın en güçlü dönemine başlayacak ve kontrolü ele alacaksınız.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

kimsenin sizi anlamadığını düşündüğünüz anlar yaşayabilirsiniz. Aslında bu sizin içinizdeki kararsızlıktan kaynaklanıyor olabilir. Tüm Balıklar olmasa da burcun en başında doğanlar bu tip belirsiz bir süreçten geçebilir. Özellikle kariyerinizde ve annenizle ilgili bir durumda kafanız karışabilir. Hafta ortasında ise işinizle ilgili büyük fırsatlar karşınıza çıkacak. Yeni bir proje, görev veya müşteri beklemediğiniz bir gelir getirebilir. Hafta sonuna doğru eve odaklanacak ve bir meselede sonuç alacaksınız.