Başaklar için şanslı dönem

Ayın bu evresi yeni başlangıçlar için uygun değildir. Neye başlamak ve ilk adımı atmak istiyorsak, 20 Eylül’de doğacak yeniaydan sonra harekete geçersek, yeniayın güçlü enerjisini de yanımıza almış olacağız. 12 Eylül’de Venüs ile Satürn arasındaki dizilim uzun sürecek bağlılıklar ve ayakları yere basan bir aşk getirebilir. İlişkinizi sağlam bir zemine oturtabilirsiniz. 13 Aralık doğumlu Yaylar ile 14 Ağustos doğumlu Aslanlar ve de 12 Mart doğumlu Koçlar bu eğiliminden yararlanabilir. 15 Eylül’de Venüs ile Jüpiter arasında hoş bir açı var. Aslanlar ve Koçlar kendilerini şanslı hissedecekler.  13-14 Eylül günleri ise Güneş ile Satürn arasındaki sert açıdan dolayı nispeten soğuk bir gün olabilir, işlerimizde bir takım zorluklar ve engellerle karşılaşabiliriz. 16 Eylül’de Merkür ile Mars’ın bu seneki üçüncü buluşması gerçekleşecek. Zihinsel enerjimiz yüksek olacak, bu enerjiyi yıkıcı eleştiriler yerine yapıcı yönde kullanabilirsek çok yol alabiliriz. Ağustos ayında doğan Başaklar iletişim becerileriyle her işi halledebilirler.  Mars zaten Başak’ta ve 22 Ekim’e kadar Başakların gücüne güç katmaya devam edecek. 

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan 

Mars’ın iş evinize geçmesiyle birlikte 22 Ekim’e kadar her alanda eleman açığı yaşayabilirsiniz.  İşler yoğunlaştığından patronunuzun size ve ekibinizin geri kalan kısmına ihtiyacı olacak. Aslında bu kadar yoğun olmak sizi daha da enerjik yapabilir ancak üzerinizdeki baskıdan rahatlamanın yollarını bulmanız gerekecek.

BOĞA 21 Nisan - 21 Mayıs   

Temmuz ortasından beri ev ve aile ile ilgili konular üzerinizde baskı yaratıyordu. Bir aile üyesinin sağlığı yüzünden endişelenmiş olabilirsiniz veya taşınma, evde yenilik yapmakla meşguldünüz. Mars’ın ayrılmasıyla eve ait konular rahatlıyor. Omuzlarınızdan ağır yükün kalktığını hissedebilirsiniz. Artık eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceksiniz.

İKİZLER 22 Mayıs - 21 Haziran

Mars yıldız haritanızın ev sektörüne geçti ve 22 Ekim’e kadar burada kalacak. Bu dönemde eviniz ve aileniz önplanda olacak. Evinizde değişiklik yapmayı istiyorsanız, bu dönemde fırsat ve seçenekler uygun olacak. Taşınmanız veya eşya satın almanız gerekiyorsa, bu Mars döneminde harekete geçin. 

YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz  

Eylem gezegeni Mars 20 Temmuz’dan beri parayı simgeleyen evinizde tozu dumana katıyordu; harcamalarınız artmıştı ve büyük olasılıkla maddi sıkıntılar çekiyordunuz. Mars buradan gittiği için para durumunuz rahatlayacak. 22 Ekim’e kadar seyahat sizin için önemli bir konu olacak.

ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos 

Mars 20 Temmuz’dan beri burcunuzda bulunuyordu. Mars size cesaret, enerji, güdüm, ikna kabiliyeti ve karizma verdi. Mars’ın para evinize geçmesiyle birlikte, 22 Ekim’e kadar çok fazla para harcayabilirsiniz. Belki de daha önceden zaman bulamadığınız için biriken bazı ihtiyaçlarınızı satın alacaksınız.

BAŞAK 24 Ağustos - 22 Eylül / HAFTANIN ŞANSLISI

Mars’ın konumundan dolayı geçen haftalarda mecburiyetten veya kendi seçiminiz sonucunda başkalarından izole olmuştunuz. Kendinizi iyi hissetmemiş ya da tümüyle dikkatinizi vermeniz gereken bir iş için sakin bir yere çekilmiş olabilirsiniz. Artık bu zor dönem bitti ve 22 Ekim’e kadar Mars burcunuzda iken çok parlak bir dönem geçireceksiniz. 

TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim    

Temmuz ayı ortasından beri sosyal hayatınızı canlandıran eylem gezegeni Mars burç değiştirdi. Çeşitli nedenlerle sık sık kalabalık ortamlara ve sosyal etkinlere katılmış olabilirsiniz ama Mars yıldız haritanızın en sakin bölgesine taşınıyor. Mars burada iken öfkenizi dışa değil içe yöneltebilir ve bastırabilirsiniz.

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım 

Kariyerinizde etkin bir konumda idiniz. Temmuz ortasından beri kariyer evinizi ziyaret eden Mars, etkin kişilerin gözdesi olmanıza ve önemli adımlar atmanıza yardımcı oluyordu. Mars artık kariyer sektörünüzden çıktıktan sonra sosyal hayatınıza canlılık getirecek ve gelecek haftalarda pek çok arkadaşınızı görme fırsatını bulacaksınız.

YAY 23 Kasım - 21 Aralık 

Mars’ın Başak burcuna taşınmasıyla beraber kariyeriniz odak noktanız olacak. Mars burada iken terfi ve onur evi olan onuncu evinizi pırıl pırıl aydınlatacak. Eğer daha iyi bir iş için hazır olduğunuzu hissediyorsanız, Mars’ın kariyer evinizde kalacağı 22 Ekim’e kadar olan dönem,işgörüşmeleri için mükemmel.

OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak

Mars’ın para bölgenizden çıkmasıyla beraber harcamalarınız düşecek. Temmuz ortasından beri maddi açıdan zorlanmış olabilirsiniz. Belki de bir yatırım ya da başka türlü bir parasal zorunluluk sizi zorladı. Mars, seyahati, yurt dışı bağlantılı işleri ve eğitimi simgeleyen bölgeye enerji verecek. Yurt dışıyla iş yapmak isteyebilirsiniz.

KOVA 21 Ocak - 18 Şubat

Mars burç değiştirdi. Artık daha az eleştirilecek ve ilişkinizde rahat edeceksiniz. Ancak Mars 22 Ekim’e kadar para bölgenize enerji verecek. Banka hesabınıza para girerken, aynı hızda hesabınızdan çıkabilir. Bunun mantıklı bir nedeni olabilir – bir ev ya da araba almak gibi! Bir planınız yoksa da büyük bir masraf sizi bekliyor olabilir.

BALIK 19 Şubat - 20 Mart  / HAFTANIN ŞANSIZI

Mars iş evinize yoğun enerji verdiğinden işleriniz çığ gibi artmıştı. Artık işler normale dönecek. Mars partnerlik evinize geçtiği için evlenmek veya beraber yaşamak için planlar yapmaya başlayabilirsiniz. Mars 22 Ekim’e kadar burada iken partnerinizle açık olacaksınız. Ancak bastırılan sorunlar varsa hepsi yüzeye çıkabilir.