Başkan-yorumcu kapışması

Bir televizyon yorumcusu bir kulüp başkanını ekranda istifaya davet edebilir mi?Cevap kısa ve net; evet edebilir. Eğer hayatında tek bir gün siyaset yapmamış insanların, siyasetçileri, bürokratları istifaya davet etmelerini normal karşılayıp, Rıdvan Dilmen gibi hayatını futbola adamış birine böyle cümle kuramaz demek hata olur. Gelelim Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın ekran performansına...Beşiktaş Başkanı Fikret Orman “Bu bir feda sezonu değil... Benim ya da arkadaşlarımın taktığı bir isim değildir bu” dedi.O zaman insanın aklına Kartal Store’larda satılan Feda yazılı tişörler ve Başkan’ın bizzat katıldığı Feda geceleri geliyor. Sadece bu değil daha başka gariplikler de sıralanabilir ama dert gariplikler değil bir tavrı tartışmak... Bir kulüp başkanı olmak, insana eleştirildiğiniz yayınlara bağlanıp cevap hakkını kullanma fırsatı tanır. Buraya kadar her şey normal ama sonrası daha önemli... O cevap hakkını kullanırken söyledikleriniz hatta sesinizin tonu sonra sizi mahçup etmemeli...Eğer ediyorsa, cevap hakkını kullanmasanız daha iyi olurmuş dedirten sonuçlar ortaya çıkar.

Survivor’da Ünlüler kaybedecek

Kim ne derse desin Survivor tam bir yaşam laboratuarı gibi... İşte Ünlüler takımının hali...Kazanırken her şey yolundaydı, oyun kaybetmeye başlayınca iş değişti. 

 

Hemen iki gruba bölündüler ardından takım için değil grup için isim yazmalar başladı... 

 

Kimi siyasi partilerde, derneklerde, hatta kahvehanede okey oynarken bile bu tür kaybetmeyi bilmeyenlerin örneklerine sık rastlanır.. Başlıkta Ünlüler kaybedecek derken yarışma sonucundan bahsetmiyorum.

Onlar, inanılan ya da tahmin edilen kişiliklerinden hatta soyadlarının verdiği soylu edalarını kaybedecekler...

Yine İz TV...

Bedia Ceylan Güzelce, Haberturk TV’de Skala programnı yapıyordu sonra bir çok kişi gibi kanalla yolları ayrıldı.Bu geceden itibaren, bu genç ve başarılı televizyon gazetecisini İz TV’de izleyeceğiz...

Savaş Sırları kuşağında her hafta bir savaşın bilinmeyenlerini anlatacak. Güzelce ve ilk bölümde Otlukbeli Savaşı ekranlara gelecek. Arkeoloji eğitimi almış bir gazeteci gözünden adlarını çok bildiğimiz ama içeriğine az vakıf olduğumuz savaşları izlemek ilginç olacak.