Bebek Mezbahanesi Gazze ve Ümmet..!

Antalya’mıza  yaklaşık 500 kilometre yakınlıkta Gazze..! 40 kilometre uzunluğunda, 7 km eninde dikdörtgen,  katil Ziyonist tarafından yaklaşık 70 senedir tabut haline getirilen,Üsküdar sahilinden Gebze’ye kadar  ve Maltepe sahilinden E-6 otoban yolu arasında kalan bir bölge kadar, küçücük bebeklerin taze süt kıvamındaki kanlarıyla sulanmış ümmet toprağı, Gazze..!

Şimdiki CMHP partilerinin, fikri ve kültürel manada ceddi sayılabilecek, mason localarından icazetli basiretsizlik veya ihanet içinde bulunan İttihat Terakki yönetimlerinin üç paraya bozdurup bozdurup harcadığı, Osmanlı’nın  tam 400 yıl ümmet sancağını gururla sallandırdığı toprağımızGazze..!

Baba toprağımız ve o toprağın çocukları kardeşlerimiz..!

Yıllardır, istisnasız her akşam bütün haber kanallarında sanki bir savaş dizi filmiymiş gibi izleyerek belki de kanıksadığımız, insanlığın duyarsızlaştığı  bebek katliamı sahneleriyle hafızalarımızda yer eden, bebek mezbahanesi Gazze..!

Gazze ve benzer coğrafyalarda olan bitenin bütün vebali öncelikle bizimdir… 400 yıldan fazla bir süre huzur içinde sürdürülen bir hayat tesis ettikten sonra da İngiliz destekli Ziyonist’e  teslim eden biziz..!

Bizim içimizdeki basiretsiz, beyinsiz  ve hainler..! Hala o beyinsiz ve basiretsizlerin zihni sülbü içimizde, birer köşebaşı yazarı, politikacı, omuzu kalabalık darbeci, monşer bürokrat ve diplomat kılığıyla yaşıyor..! Hala o kullanışlı kiralık kafalar, 100 sene aradan sonra, milleti girmiş olduğu İstiklal yolundan çevirip tersine, Ziyon mezbahanesine sürmek için bütün varlığıyla çırpınıp duruyorlar..!

Hiç kimse duyarsız diye vahşi Batı’yı suçlamasın. O cibilliyetinin gereğini yapıyor..!

Biz ne kadar duyarlıyız ki süt bebeği katliamlarına, sahilde kumdan kaleler yaparak oynayan ümmet bebelerini son teknoloji  ile donatılmış savaş gemileriyle bombalayan İzrail’i yalandan suçlayarak kimse kendisini avutmasın..!

Akan bir nehirdeki saman çöpleri gibi darma dağınık savrulan, yüce  Allah’ın tarifindeki  bir duvarın tuğlaları gibi yek vucud olamayanümmet dir suçlu..!

Ünlü mimarların dizayn ettiği malikanelerinde altın musluklardan akan steril sularla aldıkları abdestle makbul ibadet ettiklerini zanneden, Ziyonist bankalarda ümmet petrolünden hırsızladıkları Petro dolarları kuluçkaya yatıran, kirliliklerini beyaz entarilerle örtmeye çalışan dünün çöl eşkıyalarıdır suçlu..!

Üç-beş sapkın inançlı  Ziyonist ‘in tek vücut olmaktan kaynaklanan bir güçle, burnuna halka geçirip mahalle ortasında oynatılan bir ayı gibi oynattığı, maskara ettiği işbirlikçi sözde Müslüman idareciler dir suçlu..!

Katil Ziyonist ’in  bin bir çeşit varyasyonla işgal edipceninleri dahi katlettiği  ve tecavüz ederek namusunu kirlettiği topraklarda, ümmet çocuklarının şanlı direnişini İzrail beyni  ile algılayıp, İzrail ağzı ile, ümmet toprağını ve aynı zamanda bütün ümmetin onurunu da kurtarmak için cihad eden  Mücahitleriterörist” kabul eden sözde Müslümanlar dır suçlu..!

Uluslararası literatüre “Terörist Devlet” anlayışını sokan işgalci, katil, Ziyonist,  İzrail devletini OTORİTE kabul eden, kürsülerde salya sümük anlattığı Hz. Peygamber menkıbeleriyle, milletin yıldırım gibi  imanını ve aksiyonunu kontrol altına alıp, tıpkı çakan şimşekte yüklü elektrik enerjisini toprağa vererek etkisizleştiren paratoner gibi etkisizleştiren Amerikan çiftlik malı sözde hocalar dır suçlu..!

Ümmet idrakini  terörist devlet İzrail’in hizmetine peşkeş çekip diktatör ve darbecilerle iş tutan, dışarılarda gezdikleri necis ayakkabılarıyla çeşit çeşit Fransız malı pahalı parfümlerle  tütsülenmiş evlerinde, bilmem nere işi hand make  ipek halılar üzerinde süzülerek istirahat eden, sözde “İslam İşbirliği” kurumlarında teşrifatçılık yapmış, Ziyonist İzrail ve vahşi Batı tarafından şirin Müslüman olarak görülmeyi itibar zanneden İslam soslu MONŞERLER’lerin sırtındaki vebal ve suçu dünyadaki bütün yük hayvanlarına yüklesenasla taşıyamaz..!

Zulüm abad olamaz..! Tarihte yüzlerce kez yaşandığı gibi en kısa zamanda Zalimler zelil olacaktır..!

Şehid olanın akıbetini kurtardığı, katilin ezeli ve ebedi hüsran yaşayacağı yüce Allah’ın vaadidir..! Önemli olan imtihan dünyasında nerede durduğundur..! Biz Gazze’de duruyor, Gazze’deki ümmet çocuklarıyla birlikte budanıp budanıp çoğalıyoruz..!

Coğrafyalarımızda yaşanan cenin katliamlarının gayretullaha dokunduğunun farkındayız..! Merhamet medeniyeti çocukları olarak tek dileğimiz Azizüntikam olan Alemlerin Rabbinin intikamında bizi de memur etmesidir..!

Vesselam..!