Belki Acun öder

Survivor birincisi Derya Büyükuncu, ekranda söz vermesine ve sözleşme imzalamasına rağmen kazandığı ödülden engellilere vereceğini söylediği parayı vermemiş. 

Acun Medya tahminen kamuoyu baskısı yaratmak adına haberin sızmasını sağladı. Bu sayede parayı tahsil edeceklerini düşünüyor olabilirler.

Keşke ödül parası teslim edilirken direkt bu parayı kesselermiş. Şimdi ortada duyguları sömürülmüş milyonlarca seyirci ve boş yere umutlandırılmış engelliler var.

Bakarsınız, Acun Ilıcalı söz verilen bu parayı kendisi öder ve alacağı kendi alacağı haline getirir.Mecburiyeti yok ayrıca hukuken Acun Medya’nın alacağı üstlenmesi mümkün mü, bunları bilmiyorum. Bildiğim ortaya çıkan manzaranın bir sporcuya hiç yakışmadığı...

Kurt Seyit ve Şura biter mi?

Televizyonculuk piyasasında dedikodu çoktur, yalan ile gerçek çoğu zaman karışır.Fısıltı gazetesinin son iddiası Kurt Seyit ve Şura’nın erken final yapacağı oldu. Doğru beklenen reyting alınamadı belki ama büyük prodüksiyon olmasından dolayı bu diziye daha şans verilir.

Etki-tepki kısmına gelince, Kıvanç Tatlıtug’un ağabeyi “Ne bitmesi, bu dizi daha iki yıl sürecek” demiş.Bu tür cümleler çok kolay söylenir ama karar verici ne ağabey ne de Kıvanç Tatlıtuğ. Son sözü Star Tv ile Ay Yapım söyleyecekler ve onlar da tahminen ne yaparız da reyting artar diye düşünüyorlardır.

Pazar manşetleri

Gazeteler için pazar günleri manşet bulmak zordur. 24 Tv’de yayınlanan Ankara Masası bu açıdan önemli bir boşluğu doldurdu. 24 Tv Ankara Temsilcisi Yaşar Taşkın Koç, doğru zamanda iyi konuklar çıkararak bu anlamda pazar sıkıntılarının hafiflemesini sağlıyor. Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ın bu Pazar söylediklerinden bahsediyorum. Gün içerisinde gazetelerin internet sitelerinin manşetlerinde programda söylenenler vardı.

Kimileri daha çok Cumhurbaşkanlığı seçimi üzerinde durmuşlar ama Atalay’ın yargıya dair söyledikleri aslında çok daha dikkat çekici cümleler içeriyordu. Pazar günü siyaset programı olmaz, light şeyler lazım diyenlerin haberi olsun, doğru yapıldığı takdirde pazar günleri siyaset programı olur...