Ben Burdan Atlarım

Show TV’nin cuma akşamı başlayan yeni yarışmasının adı Ben Burdan Atlarım...Pop Star, Buzda Dans, Kim 500 Milyar İster gibi bir sürü başarılı yarışmaya imza atmış Med Yapım’ın son prodüksiyonu olduğu için son derece dikkatli seyrettim.

Önce olumsuz bulduklarımı söyleyeyim: Bikinili tanıtım vtr’leri çok hoşuma gitmedi. Çıplaklıktan faydalanmaya çalışıyorlar diye eleştirmek doğru olmaz zira o bikini ya da mayolarla yarışıyorlar ama vtr’lere biraz daha çeki düzen verilebilir mi acaba, üzerinde düşünmek lazım... İkincisi sunucuların durumu....

Doğrusunu isterseniz performansları iyi değildi... Jüri üyelerine gelince lokomotif belli ki Armağan Çağlayan olacak ama aralarında anlaşmış olmaları lazım.Mesela söylediğinden farklı stilde atlayan yarışmacı ne olacak?İlk bölümde hem kararsızlık hem de idare etme durumu vardı, bundan vazgeçmek lazım...

Bir diğer sıkıntı tribüne oynayan yarışmacı algısı. Semiha Yankı’nın kaybettiği ağabeyi için ağlaması ve sonra Ankara havası oynaması bir dakika içinde oldu. Doğrusu bana garip geldi.

Gelelim iyi yanlara: Bir havuzda çekim yapmak son derece zordur, bu minimize edilmiş.

Fikir son derece iyi ve Türkiye için ilginç. Yeni sporcular kazanmamızı sağlayacak bir yarışma bu. Daha zenginleştirmek adına ilerki bölümlerde her atlayışın doğrusunun bir profesyonel tarafından gösterilmesi fena olmaz.

İlk bölüm için Show TV’ye kazandırılan reyting hiç fena değil... Şimdi önümüzdeki bölümlere bakacağız...

Teşekkürler Sabah...

Almanya’da Neo-Nazi davasının Türk medyasına kapatan karar Alman Yargısı’ndan döndü. Hukuki mücadeleyi başlatan ve sonuç alan Sabah Gazetesi’ne tüm medyanın bir teşekkür borcu var.

Söylenmek ve şikayet etmek yerine para ve emek harcayarak konuyu yargıya taşıdılar.O yüzden teşekkürler Sabah...