Bereketli bir yaz olacak

Ani ve sürpriz fırsatlarla büyük çıkışlar yakalayabileceğimiz bir haftadayız. Yeniayın enerjisi de arkamızda olduğundan girişimlerimizi desteklemeye devam ediyor. 21 Haziran Pazar günü Güneş, Yengeç Dönencesinden geçerken en uzun gün ile birlikte yaz mevsimini resmen başlatıyor. Güneş ile Ay arasındaki tatlı açı bereketli ve güzel bir yaz olacağını müjdeliyor.

Hafta başında uğurlu Jüpiter ile son dakika sürprizlerinin gezegeni Uranüs arasında muhteşem bir açı var. Bu da sürpriz başarı olasılıklarına işaret. Uranüs modern ve yenilikçidir, geçmişe değil ileriye yönelmek ister. Bulacağımız çözüm ve izleyeceğimiz yol başkalarını şaşırtacak derecede tuhaf ve sıra dışı olabilir. Bu şanslı enerjiden en çok 14 Ağustos doğumlu Aslanlar, 11 Nisan doğumlu Koçlar ile 13 Aralık doğumlu Yaylar (ve bu tarihlerin birkaç gün yakınlarında doğanlar) yararlanacaklar. İkinci sırada ise 12 Haziran doğumlu İkizler, 14 Ekim doğumlu Teraziler ile 10 Şubat doğumlu Kovalar müthiş fırsatları yakalayabilecek pozisyonda. 24 Haziran Çarşamba günü cesaret ve hırs gezegeni Mars, İkizlerden çıkıp Yengeç burcuna geçiyor ve 8 Ağustos’a kadar Yengeçlere aşırı enerji verecek. Ama Mars’ın, Yengeç’teki konumu herkes için direkt olmayan ve dolaylı bir yaklaşımla mücadele getirecek. Yengeç nasıl yan yan yürürse, Mars’ın enerjisi de dolaylı biçimde dolambaçlı yollarla açığa çıkacak.

YENGEÇ  22 HAZİRAN-23 TEMMUZ (Haftanın şanslısı)

Son iki yılın en güçlü dönemi başlıyor. Perde arkasından idare etmek yerine açığa çıkacak ve kontrolün sizde olduğunu göstereceksiniz. Ağustosa kadar her zamankinden daha cüretkâr, hırslı ve kararlı olabilir ve her istediğinizi elde edebilirsiniz. Hemen sonuç almanız gerekmiyor, tohumlar ekin ve ilkleri başlatın yeter! Aynı anda kariyerinizde sürpriz bir başarı kazanabilirsiniz. Yeni yaklaşımlar başarınızı artıracak, maddi karşılığı da büyük olacak!

KOÇ 21 Mart - 20 Ni­san

Son aylardaki hızlı tempo yavaşlayacak ve evle ilgilenmeye başlayacaksınız. Ortak gelirlerle ilgili sıkıntılar, seyahat planlarınızı tamamen engel olmasa bile bir miktar kısıtlayabilir. Yakın akrabalarla para yüzünden açıkça konuşulmayan bir anlaşmazlık yaşamanız da mümkün. Diğer yanda aşk, çocuklar ve sanat gibi yaratıcı alanlarda müthiş şanslı bir dönemdesiniz. Şahane tesadüfler ve sürprizler yaşayabilir ve eğlenceli günler geçirebilirsiniz.

BOĞA 21 NİSAN-21 MAYIS

Harcamalarınızı ve parayla ilgili tutumunuzu partneriniz onaylamayacak ve dolaylı yoldan sizi kısıtlayabilecek. Çılgın gibi para harcamış veya masraflarınız artmış olabilir ama artık bir düzene oturacak. Onun yerine günlük temponuz hızlanacak, daha çok seyahat edecek ya da şürekli hareket halinde olacaksınız. Toplantı trafiğiniz hızlanıyor. Ev ve mülkle bağlantılı bir konuda ise büyük ve sürpriz bir gelişme yaşayabilirsiniz.

İKİZLER  22 MAYIS-21 HAZİRAN

Hızlı, hareketli ve güçlü bir dönemdesiniz. Ama günlük işlerin detayları yüzünden bazı planları askıya almanız veya büyük engellerin etrafından dolaşmanız gerekebilir. Çalışanlarla aranızda açıkça ortaya çıkmayan bir anlaşmazlık yaşamanız da mümkün. Haftanın sürprizi ise bir seyahat, yoldan gelen bir arkadaş veya beklemediğiniz bir anlaşma olabilir. Çok sevineceğiniz bir haber alabilirsiniz.

ASLAN  24 TEMMUZ-23 AĞUSTOS

Burcunuzdaki uğurlu Jüpiter’in enerjisi her konuda büyüyüp gelişmenize özellikle de seyahat, eğitim ve medya bağlantılı fırsatlarda yardımcı olacak. Çok büyük bir fırsat çıkabilir, sürpriz bir gelişme sizi sevindirebilir. Ev veya babaya ait sorumluluklar sosyal programlarınızla çakışabilir. Başka bir eğilim ise ağustos ayına kadar perde arkasından yönetmenize ve gizli işlerle meşgul olmanıza neden olabilir.

BAŞAK  24 AĞUSTOS-23 EYLÜL

Kariyer ve sorumluluklarla yeterince uğraştınız artık sosyal hayatınıza daha fazla zaman ayırabileceksiniz. Ağustos ortasında hayatınızın en parlak dönemlerinden biri başlayacak, o zamana kadar perde arkasından destek alacaksınız. Sizi koruyan ve kayıran büyük bir güç var. Bu kişi veya kurum komisyon, hisse, miras, nafaka, kredi veya telif yoluyla bir anda elinize yüksek miktarda para geçmesine yardımcı olabilir.

TERAZİ  24 EYLÜL-22 EKİM

Herkesin rahatlayıp gevşemeye başladığı yazla beraber kariyeriniz açısından çok güçlü bir dönem başlıyor. Başarı potansiyeliniz çok yüksek! Ağustos ayının ilk haftasına kadar sürecek olan bu evrede yönetici pozisyonunda olacak veya olayları siz yönlendireceksiniz. Arkadaşlar ve dernek, kulüp gibi topluluklar her türlü fırsatta aracı olacak. Size birini tanıştırabilirler. Para durumunuz ise şimdilik pek parlak değil.

AKREP  23 EKİM-22KASIM

Ortak giderler ve genel olarak para konuları sizi korkutuyor olabilir. Neyse ki, bir süredir devam eden kontrolünüz dışındaki yüksek harcamalar bu hafta ortasından itibaren normale dönecek. Kariyerinizde müthiş bir potansiyel var ve çok başarılı olabilirsiniz. Beklemediğiniz işler alabilirsiniz ve ummadığınız görev ve müşteriler bir anda karşınıza çıkabilir. İşinizde yaşadığınız dengesiz gidişat bu defa sizi çok sevindirebilir.

YAY 23 KASIM-21 ARALIK

Geçtiğimiz haftalarda evlilik, ortaklık gibi beraberlikler ya da avukat, ajans gibi sizi temsil eden insanlarla ilişkinizde zorlandınız. Karşı tarafın sıkıştırması sona eriyor ve yakın ilişkilerde daha rahat bir dönem başlıyor. Ancak bu defa masraflarınız ve aylık ödemeleriniz artacak, Aşk, çocuklar ve sanat gibi yaratıcı alanlarda ise yurt dışı ve seyahat bağlantılı büyük tesadüfler ve hoş sürprizler sizi bekliyor.

OĞLAK  22 ARALIK-20 OCAK  (Haftanın şansızı)

Ne yapsanız karşı tarafı memnun edemeyeceğiniz ve ilişkinizdeki sorunlarla yüzleşmek zorunda kalacağınız bir dönem başlıyor. Göz ardı ettiğiniz sorunlar yoksa, ağustosa kadar olan bu dönemi daha rahat atlatabilirsiniz. Evlenme veya nişan ya da iş ortaklığı planlarınız olabilir. Ev ve mülkle bağlantılı sürpriz bir gelişme olabilir. Mülkten büyük para kazanabilir ya da ev için ihtiyacınız olan parayı bulabilirsiniz.

KOVA  21 OCAK-19 ŞUBAT

Ağustosa kadar çok çalışacaksınız. Evde veya iş yerinde günlük işler sizi epey meşgul edecek ve bir anlamda başkalarına hizmet edeceksiniz. İş yerine sağlıkla ilgili kontroller ve diyet, egzersiz gibi programlarla ilgilenebilirsiniz. Kariyer sorumlulukları da eğlenceden ödün vermenize de neden olabilir. Partnerinizden sürpriz bir haber almanız da mümkün. Bu, büyük bir şey olacak!

BALIK  20 ŞUBAT-20 MART

Bir süredir eve, aileye konsantre oldunuz ve artık eğlenceye zaman ayırabileceksiniz. Karizmanız ve cazibeniz de artıyor ve aşk ön plana çıkıyor. Kendinizi daha iyi ifade edecek ve ön planda olmaktan çekinmeyeceksiniz. Ağustosa kadar olan bu dönemde aynı zamanda beklemediğiniz bir kaynaktan elinize sürpriz biçimde para geçebilir. Bir proje, müşteri veya görevden para kazanabilirsiniz.