Bereketli hafta

ORTA SAHALAR YOLGEÇEN HANINA DÖNDÜ. TOPU ALAN KENDİNİ CEZA ALANINDA BULDU

Haftanın olayı

Oynadığı futbol ve aldığı sonuçlarla dikkati çeken Kasımpaşa; haftanın son maçında, Trabzon’u da yenerek puan cetvelinin ikinci sırasına yerleşti. 61. dakikada gol yiyince, Trabzonlu taraftarlar “61. dakika şenliği” yapamadı.

Haftanın güzeli

Türkiye Süper Ligi’nin tartışmasız en centilmen taraftarına sahip Kayseri’de; evsahibi seyircilerin Galatasaraylı Didier Drogba’ya yönelik tezahürat ve sevgisi, görülmeye değerdi.

Haftanın sözü

Fenerbahçe-Gaziantepspor maçının hakemi İlker Meral’in, oyuna girdiği son 9 dakika içindeki futbolunu beğendiği genç futbolcu Salih Uçan’ı “Süpersin süper” diye tebrik etmesi.

Haftanın golü

Akhisar-Beşiktaş maçında; evsahibi takımdan Bruno’nun, göğüs kontrollü volesinden gelen ve durumu 1-1’e getiren şok, şık ve muhteşem gol.

Hayal kırıklığı

Sakinliği ile bilinen Akhisar Belediyespor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu’nun, bir hakem kararı sonrası, montunu sinirli bir şekilde yedek kulübesine fırlatması yadırgandı.

Haftanın asisti

G.Antep maçında, 81. dakikada oyuna giren ve şık çalımlarla sıfır noktasına kadar sokulup, Emenike’ye gol şansı veren Salih Uçan’ın pası...

Haftanın kötüsü

Beşiktaş’ta Manuel Fernandes, “Haftanın Kötüsü” kalmayı inatla sürdürüyor. Özel yaşamındaki savrukluk, takıma olan olumlu katkısını sıfırladı. Akhisar’da da kötüydü.

Haftanın kurtarışı

Antalya’nın Karabük deplasmanında aldığı puan, kalecisi Hakan’ın maharetli ellerinden geldi. Özellikle İlhan Parlak’un şutunda çok başarılıydı.