Beşiktaş nereye?

3-0’lık Bursaspor galibiyetinden sonra yere-göğe sığdırılamayan Kartal; o günden beridir stop etti. Bir anda dağılan takım, cezalar ve kötü futbolla da iyice çıkmaza girdi. Üstelik uzun bir aradan sonra yakaladığı zirveyi de kaybetti.

Haftanın olayı Terim’in görevinden alınması, yerine Mancini’nin getirilmesi ve Beşiktaş’ın 2-0’lık yenilgisi; şüphesiz haftanın olaylarıydı. Kaçırdığı gollere rağmen, Bruma’nın hızlı, şeytani ve etkin futbolu da dikkat topladı.

Haftanın güzeli Antalya kalecisi Hakan’ın; kendisine faul yaptığı gerekçesiyle Almeida’ya sarı kart gösteren hakeme, “Hayır, onun suçu yok” diye itiraz etmesi.

Haftanın sözü Beşiktaş yönetiminin, “F.ck you” dediği iddia edilen Biliç’in aldığı cezaya itiraz gerekçesi olarak, tam 6 dil konuşan hocaları için “İngilizce bilmiyor” demesi.

Haftanın kötüsü Attığı gollerle sürekli gündemde kalan Burak Yılmaz; bu sefer de kaçırdığı sayısız gollerle adından söz ettirdi. Yalnız Galatasaray’ın değil, tüm golcülerin en kötüsüydü.

Hayal kırıklığı Sezon öncesi hazırlık maçlarında göz dolduran Galatasaraylı Wesley Sneijder, lig başladıktan sonra yeniden durağan döneme geçti. Sakatlıktan çıkışı, neredeyse şansı oldu.

Haftanın asisti Size belki biraz garip gelecek ama, haftanın golü ile haftanın asisti aynı kare içinde buluştu. Engin’in golünde, Bruma’nın zeka dolu asisti de harikaydı.

Haftanın golü Sahaların hırçın, uslanmaz isimlerinden Engin Baytar’ın, kendisinden pek beklenmeyecek ölçüdeki klas vuruşlu golü; haftanın vitrinine çıktı.

Haftanın kurtarışı Bursa Akhisar’dan sadece bir puan çıkardıysa, onu bile kalecisi Frey’e borçlu. Özellikle Bruno’nun şutunu kurtarışında, maçın yıldızı oldu.