Bilderberg Gizli Örgütü-1

Dış ilişkiler Konseyi’nin (CFR) tek dünya devleti kurma tasarım ve girişimleri daha kurulduğu günden beri bilinmekteydi. CFR eski Bakanı ve Rockefeller'in Chase Manhattan Bankası'nın Başkanı John McCloy, CIA öncesi kuruluş OSS’nin (Stratejik Hizmetler OfisiOSS) CFR'yle sürekli iletişim halinde çalışmasını sağladı ve OSS, 1947'de CIA'ya dönüştürüldü. Ve 1947'de çıkarılan bir dizi yasa sonucu gerek sivil gerekse de ceza yasaları karşısında hiçbir zaman ve biçimde suçlanamayacak bir kuruluş haline dönüştürüldü. Özetle CIA istediğini, dilediğince yapacak ama hiçbir biçimde ve ortamda suçlanmayacaktı. 

Dertkan 1982 yılında Reagan'ın çıkardığı ‘Etkin Yasa 12333’ devreye girdi ve CIA Anayasaya rağmen her türlü suçu işleyebilen bir örgüt yapısına kavuştu. General Walter Bedel Smith CIA Başkanı olur olmaz CFR'nin Avrupa ayağını oluşturmak amacıyla Hollanda'da Oosterbeek kentinde, Bilderberg Oteli'nde bir örgüt kuruldu. 

Örgüt uluslar üstü, Avrupa ve Kuzey Amerika'nın dizginlerini ellerinde tutanlarca hayata geçirildi. Bilderberg'in kağıt üzerinde iki kurucusu vardır: Bunlarda biri Polonyalı bir Haham olan Joseph Hironim Retinger diğeriyse Hollanda prensi Bernhard'dır. 

Kendilerinden önceki Tapınak Şövalyeleri gibi bunlar da ‘Birleşik Avupa’yı kurmak peşindeydiler. İşte AT ve Avro bu grubun girişimleri sonucu doğdu. 

CFR, Trilaterel Komisyon ve Bilderberg arasındaki bağı sağlayan güç David Rockefeller'dır. Bilderberg'in bütün giderlerini Rockefeller ve Rotschild aileleri karşılar. Prens Bernhard, Habsburg Hanedanlığı soyundandır ve bu hanedanlığın kökü İsa'nın soyunu sürdüren, bir söylentiye göre de Hz İsa'nın eşi olan Magdalenalı Meryem'in de üyesi bulunduğu Merovenj Hanedanlığından alır. Prens Bernhard, Papa'yı veto etme yetkisine sahip tek kişidir dünyada ve Avrupa'nın en eski ve soylu ailelerinin oluşturduğu Kara Asalet'in önderidir. 

Bilderberg'in değişmez asil üyeleri Birleşik Krallık, İsveç, Holllanda ve İspanya Kraliyet aileleri, Helmut Kohl, Bill Clinton, Henry Kissinger, Robert McNamara, David Rockefeller, Baba David Rockefeller, Baron Guy de Rothschild, Emma Rothscild, Lord J. Rothschild ve Lord Peter Carrington'dur. 

Bilderberg dünyanın yönetimi ve küreselleşme konularında her yıl, farklı ülkelerde toplantılar düzenler. Toplantılar gizli koşullarda yapılır ve her yıl genellikle Mayıs ayına denk gelir. 

Bilderberg toplantılarının tek amacı dünya siyaseti üzerinde önceden programlar yapmak ve tasarımlar geliştirmektir. Konuşulacak konular önceden belirlenir. Katılanlar görüşülecek konularla ilgili fikir beyan edemez. Sadece bu konularla ilgili görüş bildirebilir.