BILDERBERG-KÜRESELLEŞMENİN PAPAZLARI-1 Bütün yollar ‘Illuminati’ye çıkar!

Tek dünya imparatorluğu hedefini güden ve Illuminati'yi temsil eden Rotschild, Carnegie, Rockefeller ve Ford gibi vakıflar, demokratik toplumlar üzerinde önce sindirici sonra da çürütücü güce sahiptir. Amaç Hıristiyanların egemenliğinde ve mutlak denetiminde dünyayı yönetmek ve bütün yeraltı ve yer üstü zenginliklere el koymaktır. 

Bu arada azınlıkların, işçi sınıfının ve üçüncü dünya vatandaşlarının hakları göz ardı edilir.  Bilderberg'in hedefi ABD İmparatorluğunun çöküşünü ertelemek, eğer mümkünse hepten engellemek ve yeni bir imparatorluğun yükselişine izin vermemek. 

Günümüzde, birçok bağımsız devletin varlığına inanılmamakta artık. Bu ülke halkları ve yönetenleri, kendileriyle ilgili en basit bir konuda dahi karar verememekte. 

Önemli bir konu da şudur: Günümüzde demokrasi bütün insanlığın  izinde yürümesi gereken siyasal bir inanca dönüştürülmüştür. Demokrasi, tartışılmaz, yorumlanamaz sadece kabul edilir bir konumdadır. 

Oysa birçok ülkede halkın büyük bir çoğunluğunun demokratik seçimler sonucu seçtiği ve istediği kişiler bir türlü yönetime gelemez. Hemen bir örnek, Cezayir, seçilmiş iktidara yürürken keskin bir virajda devrilerek kendini zindanda bulanlar mı istersiniz, bir keskin  nişancının kurşunuyla can verenler mi… Ya da 1960 darbesinde olduğunca bir gecede dar ağacına giden dürüst, onurlu insanlar mı? Bunlar işin içine girdiklerinde kendilerine sunulan demokrasinin hayal olduğunu anlarlar kısa sürede. 

Aslında Derin Devlet yerel ya da ulusal değildir. Küresel Derin Devlet her haliyle yerel derin devletlere baskın çıkar ve onları yönetir sonunda da sahibi olur. Küresel Derin Devleti araştırmak için yola çıkanlar, bir süre sonra kendilerini Bilderberg'le burun buruna bulur. 

Geçtiğimiz yıllarda Amerika'da Bilderberg Gurubunun yıllık toplantısı gerçekleştirildi. Bu toplantının bitiminde Dünya Derin Devleti kavramı yeniden gündeme oturdu. Bu Grup 20. yüzyıla damgasını vuran 21. yüzyılda da dünya üzerindeki sultasını daha da güçlendirmek için kollarını sıvamış karanlık bir ağdır, çocukları korkutmak için kullanılan, hayali öcünün ta kendisidir. 

Araştırmacılar her türlü tehdide karşı Illuminati, Rockefeller, Rothscild ailelerinin kurduğu çeşitli vakıfların ve Bilderberg gibi grupların, Hristiyanlık dışında kalan dünyayı nasıl bir zindana çevirmek için çabaladığını gözler önüne sermeye devam edecektir. VE BÖYLECE ONLARIN RÜYASI; DÜRÜST, NAMUSLU AİLELERİN KARNINI DOYURMAK İÇİN TER DÖKEN GÜZEL İNSANLARIN DA KABUSU GERÇEKLEŞMEYECEK...