Biraz molaya ihtiyaç var

Bu hafta iki büyük tutulmanın ortasında biraz ‘mola’ verebiliriz. Önümüzdeki hafta kuvvetli bir ay tutulması yaşanacak. Değişimlere adapte olmak, sindirmek ve biraz dinlenmek isteyebiliriz. Güneş tutulması yeniayla oluştuğundan yeni başlangıçlara odaklanabiliriz. Güneş tutulması liderler ve otorite konumundaki kişilerle ilgili büyük değişiklikler getirebilir. Önümüzdeki hafta oluşacak ay tutulması ise dolunayla oluştuğundan duygusal geçebilir. Sert bir tutulma olacağından çok ani kopuşlar getirebilir. Terazi burcundaki bu ay tutulması hakkında daha fazla bilgiyi önümüzdeki hafta okuyabilirsiniz.

Bu haftanın önemli gelişmesi aşk gezegeni Venüs’ün çok sevdiği Boğa burcuna gelerek romatizmi artırması. Bu etkileşim Boğa ve Balıklara özellikle de 29 Nisan doğumlu Boğalar, 27 Şubat doğumlu Balıklar ve bu tarihlerin birkaç gün yakınlarında doğanların hayatına daha fazla güzellik, romantizm ve yaratıcılık getiriyor. Ayrıca 25 Mart doğumlu Koçlar ile 27 Kasım doğumlu Yayların hayatını kolaylaştıracak ve güzel fırsatlar sunacak bir başka etkileşim ise çarşamba günü zirveye çıkıyor. Hafta ortası önemli işler için ciddi girişimlerde bulunmak için uygun bir gün olacak. İşlerde gecikmeler olsa bile sağlam ilerleyecek.

Haftanın Şanslısı

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Senenin en hoş, çekici dönemlerinden birindesiniz ve aşkı kendinize mıknatıs gibi çekebilirsiniz. Dış dünyadaki tüm olan bitene rağmen kendi dünyanızda romantik, sevgi dolu ve özverinin ağır bastığı güzel günler geçirebilirsiniz. Bir arkadaşınızla olan ilişkiniz aşka dönüşebilir. Önümüzdeki birkaç sene belki de ev, araba satın almak, iş kurmak, okul taksitleri gibi büyük bir yatırımdan dolayı nakit sıkışıklığı yaşayabilirsiniz.

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Güneş tutulmasının ortaya çıkardığı bilgileri sindirmek ve öğrendiklerinize göre yeni stratejiler oluşturmak isteyebilirsiniz. Önümüzdeki hafta sizi daha önemli bir tutulma bekliyor ve üstelik yakın ilişkilerinizi ilgilendiriyor. Ama önce bu hafta lüks için para harcamak isteyebilirsiniz. Yurt dışı, seyahat, üniversite, medya, internet ve hukuki bir meselede güzel bir fırsat yakalayabilir ve uzun vadeli girişimlerde bulunabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Ev ve iş hayatınızda ya da anne-babanızın hayatında önemli gelişmeler yaşamış olabilirsiniz. Tutulmalar felaket habercisi değil, tam tersi hayatınızı düzene koymanız için olan bitenden haberdar olmanızı sağlayan ve sizi harekete geçiren astrolojik oluşumlardır. Partneriniz ise zorluk yaşayacak ama sıfırdan yeni bir temel kuracak. Hayatınızı etkileyen ve kısa süreli başka bir eğilim ise duygularınızı saklama arzusu verebilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Önümüzdeki hafta duygusal bir ay tutulması sizi bekliyor ama ondan önce bu hafta dinlenmek isteyebilirsiniz. Olaylara akılcı yaklaşın. Diğer yanda arkadaşlar hayatınızı renklendirecek. Yurt dışı, internet, sosyal medya, üniversite ve seyahat bağlantılı bir romantizm yaşayabilirsiniz. Yabancı birine ilgi duymanız da mümkün. İş yerinizde, çalışma koşulları ve yardımcılarla ilgili ileriye dönük sağlam bir adım atabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Otorite figürleriyle ilişkinizde hoş bir dönem başladı. Performans kadar ilişkilerin de başarınızda önemli bir rolü olacak. Hatta bu dönemde yönetici, işveren gibi otorite konumundaki birinden hoşlanmanız mümkün. Aslında aşkta çok seçici olmaya başladınız. Yaşı sizden epey büyük veya daha tecrübeli bir sevgiliniz olabilir. Maaşınız dışındaki miras, nafaka, hisse, kredi, telif gibi kaynaklarda özveride bulunabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül (Haftanın Şanssızı)

Karşıt burcunuzdaki tutulma özellikle burcun son günleri doğanları etkiledi ve önemli kararları ‘karşınızdaki’ insan verdi. İş veya özel hayatınızdaki yakın ilişkinizde büyük değişimler yaşadınız veya birkaç yıl içinde yaşayacaksınız. Önümüzdeki parayla ilgili gelişmeler gelebilir. Diğer yanda yurt dışı, üniversite, hukuk ya da medya bağlantılı bir meseleyi olumlu ilişkileriniz sayesinde çözebileceksiniz. Para işlerinizde ileriye dönük gelişmeler olabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Önümüzdeki hafta sizinle ilgili önemli bir ay tutulması yaşanacak ve duygusal anlar getirecek. Bu hafta kendinize vakit ayırın ve hassas konuları tutulma zamanı gündeme getirmeyin. Eşiniz, ortağınız, yakın arkadaşınız ya da bir rakip sizi eleştirebilir ama aynı zamanda motive edecek ve canlandıracak. Ortaklıklarla ilgili uzun vadeli kararlar alabilir, bir sözleşmeye imza bile atabilirsiniz. Günlük iş programınız, evde ya da işteki yardımcılarınız değişmiş olabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Yakın ilişkilerinizde güzel bir dönem başlıyor. Partnerlik evinize gelen Venüs hem iş hem de özel hayatınızdaki ilişkileri düzeltme şansı verecek. Evliliğinizde uzun süreli ve yeni başlayan ilişkilerde romantizm artıyor. Önümüzdeki hafta bilmediğiniz şeyleri öğreneceksiniz. Ayrıca para sıkışıklığınız için uzun vadeli adımlar atabilir ve büyük miktarda olmasa bile maddi güvenlik getirecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Yeni başlayan tutulma serisi yaklaşık on yıl aradan sonra ev ve iş hayatınızda büyük değişiklikler getirebilir. Ev veya mülkle ilgili bir karar verirken sudan gelebilecek zararlara karşı önlem almalı ve ona göre adım atmalısınız. Burcunuza yeni gelen Satürn şimdilik kasım ayında doğanlara sorumluluk verip kısıtlamalar getiriyor. Eskisinden daha gerçekçi olacak ama aşkta anlık duygulara göre karar verme eğilimindesiniz. 

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Venüs aşk evinize geldi ve hayatınıza daha fazla güzellik getirmeye hazırlanıyor. Hafta ortasında romantik ortamlarda bulunabilir, duygusal konuşmalar yapabilir, haberler alabilir hatta belki de kısa bir seyahate çıkabilirsiniz. Siz gitmezseniz, yoldan gelenler olabilir. Bu hafta eve ait konular da vaktinizin çoğunu alabilir ve ileriye dönük çözümler bulabilirsiniz. Babanızla ilgili meselelerle uğraşmanız gerekebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Evinizi güzelleştirmek, daha sıcak bir ortam yaratmak ve hatta mülkten para kazanmak için güzel bir dönemdesiniz. Babanızla aranızda sorunlar varsa onarabilirsiniz. Baba olmak da size her zamankinden daha fazla keyif verebilir. Diğer yandan arkadaşlarla seyahat planları yapabilir veya yoldan gelen bir arkadaşınızı ağırlayabilirsiniz. Kardeş, kuzen, dayı gibi bir yakınınızla hayalinizdeki bir işi ortak olarak yapmayı düşünmeniz de mümkün.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Burcunuzdaki güneş tutulması hayatınızda ertelediğiniz önemli değişimleri bir anda kapınıza getirdi veya tutulmalar devam ettikçe önümüzdeki birkaç yıl içinde getirecek. Gelişmeler karşısında kararsız kalmayın, kararları siz vermezseniz başkaları sizin adınıza verecektir. Kısa süreli bir başka eğilim ise aşk ve kısa seyahatleri birleştiriyor. Seyahatleriniz romantik geçecek. Başka bir şehirde yaşayan bir sevgiliniz olabilir, seyahat sırasında aşık olabilirsiniz.